local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Orsin nāk klajā ar dziesmu ''Hear Me, Boy''0

Pagājušo gadu ar blīkšķi noslēdza ārzemju mūziķis Orsin, kas 3.decembrī izlaida singlu ar nosaukumu ''Hear Me, Boy''. Dziesma ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

2020.gads viņam vispār ir bijis ļoti ražīgs. Lai arī savu debijas singlu viņš izlaida vien 12.septembrī, kopā viņš pērn paguva izlaist veselas 12 dziesmas. Šis gads solās būt vēl ražīgs - ir jau izlaistas divas dziesmas un janvāris vēl pat nav pusē! Un jāsaka, ka visas viņa dziesmas uzrāda lielisku statistiku!

Mūziķis nāk no Brazīlijas, taču dziesmas rada angliski. Viņš ir ļoti talantīgs un viņa dziesmās ir dzirdams potenciāls. Ar laiku viņš noteikti iekaros lielās mūzikas skatuves un mūzikas virsotnes. Dosim viņam tikai nedaudz laiku!

Mūziķis ir ļoti jauks un viņam ir īpaša pieeja saviem faniem - viņš iekš Instagram atbild pilnīgi katram savam fanam. Viņš nav kā kurš katrs mūziķis - viņš ir citādāks! Katram pašam ir jādzird šī jaunā talanta mūzika. Viņš ir topošā zvaigzne un katrs pats par to nu beidzot var pārliecināties šeit.

Piedāvājam noklausīties mūziķa Orsin dziesmu ar nosaukumu ''Hear Me, Boy''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem, lai uzzinātu par viņu vairāk un viņu atbalstītu! Atsauces vietā esam pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram kontu. Nekautrējies - droši pieseko! Atbalstīsim mūziķi kopā.

Orsin dziesma ar nosaukumu ''Hear Me, Boy''.

25 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000