local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu sperminatori 🤰4

89 0

Sveiki,

Vēsturiski sperminatori bija vīrieši, kuriem bija daudz bērnu. Tie parasti bija karaļi vai iekarotāji, kuri varēja ņemt meitenes, jo viņas nespēja pretoties. Par piemēru varu pieminēt mongoli Ghenghis Khan, kurš iekaroja daudzas zemes un radīja daudz pēcnācēju. Nesen pat bija pētījums, ka apmēram 1% no mūsdienu mongoļiem ir viņa pēcnācēji. 🇲🇳
Var arī pieminēt Čārliju Čaplinu, kurš bija harizmātisks aktieris, 4 reizes precējies un radīja 11 bērnus, lai gan saka, ka viņam bija arī ārlaulības bērni.

Mūsdienās daudzas sievietes var izvēlēties vīriešus no kuriem vēlas bērnus. Bet ir daudzas, kuras nav precējušās vai ir lezbietes, tāpēc ir nepieciešamas netradicionālas metodes, lai radītu bērnus. 🤷🏼‍♀️
Par piemēru var minēt Ari Nagel, kurš ir ebreju izcelsmes matemātikas profesors Ņujorkā. Lai gan esot precēts viņš piedāvāja savu spermu jebkurai sievietei, kura vēlējās no viņa bērnu. Viņš noslēdza vienošanos ar sievietēm, ka viņas nepieprasīs bērnu pabalstus no viņa, un kā tēvam viņam ir tiesības apciemot savus bērnus. Ir aprēķināts, ka vairāk kā 20 sievietēm(pārsvarā melnādainās amerikānietes) ir viņa bērni.
Vēl viens mūsdienu veids, kā izvēlēties ,,labākos gēnus” saviem pēcnācējiem ir spermu bankas. Par piemēru var pieminēt Dāniju 🇩🇰, kur no valstīm, kā ASV un Austrālija, ir milzīgs pieprasījums pēc spermas. Daudzas sievietes grib bērnus no Dānijas donoriem, jo grib ,,vikingu gēnus”.

Lasot īpašības, ko sievietes visvairāk vēlas no vīrieša donora, ir augsts IQ( inteliģence, augstākā izglītība), proporcionāli sejas vaibsti, nav ģenētiski iedzimtas slimības utt...

Varbūt tas ir sieviešu instinkts gribēt vislabāk pieejamos vīriešu gēnus? Vai šīs alternatīvās metodes kā iegūt pēcnācējus var radīt sekas kā cilvēki redz ģimenes struktūru? Tie ir daži jautājumi, kuri man nāk galvā, kad lasu par šiem stāstiem.

PS Es varu pieminēt vīriešus, kuri praktizē poligāmiju, bet par to izveidošu atsevišķu rakstu.

Ari Nagel piedalās ,,The Maury show”
89 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Šerminators sperminators emotion

1 0 atbildēt

Vientuļo māmiņu fabrika. Un es nez vai būs normāli vesels bars bērnu no 1 tēva, ja nu sākas problēmas, ka pusbrālis ar pusmāsu sāk radīt bērnus.

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt