local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu jaunatne56

Šoreiz raksts par to kā izskatās mūsdienu jaunatne. Daži no šiem bērniem, pusaudžiem, tīņiem neizceļas ar īpaši lielām prāta spējām.

1329 7 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

man ir 15 , nevēlos lielīties bet es atšķiribā no viņiem netaisu selfijus , nedzeru , nepīpeju , un nedaru kādas citas debīlas lietas , jāsaka paldies mammai un tētim ka mani vismaz izaudzinājuši par kaut cik normālaku čali : )

1 0 atbildēt

Sīkais pēdējā bildē rēcīgs, dienās būs normāls babņiks. emotion

1 0 atbildēt
haha,lopi
0 0 atbildēt
Stulbi
0 0 atbildēt

1. emotion

0 0 atbildēt
Bērni iedvesmojas no pieagušajiem. Takā te pieaugušie vien vainīgi ir.
1 1 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

sūdraksts

2 2 atbildēt

Par Dž.Bīberu runājot, viss twitteris sprāga vaļā, kad parādījās ziņas, ka bībers pīpē zāli, tāpēc fanītes sāka graizīties. paskataties bildes hēstagus (#) . piemēram, #weedruinsmusic

0 0 atbildēt

tas rižiks tālu tiks emotion

0 0 atbildēt

Tur neko nevar padarīt.. ja piem. agrāk pie datora sedējā pusaudži un bērni nu nez.. no gadiem 12 ( vai pat vecāki).. tad tagad bērnam moš knapi 1-2 gadi bet jau no datora atraut nevar ( zinu dzīvus piemērus), visādos klubos arī - atliek kādai 12gadīgai tā labi uzkrāsoties - un pat dokumentus neprasīs.. vai pieiet kaut kādi sīkie līdz nabai augumā un prasa cigareti..  - norm ne? 

0 0 atbildēt

ej nah

0 0 atbildēt

Ok. Viss mainās, bet vai tiešām 2. bildē abām ir 13 gadi??? Skatities pēc sejām neizskatās.. Un krūtis arī parasti 13 gados nav tik lielas. Nu varbūt dažām apaļīgām. ;)

0 0 atbildēt

Zināji ka tuneļus kad ieliek viņi izsteipj lenam auss ļipiņu, un visulaiku ir jaliek lielaki un lielaki tuneļi lai vispar viņš būtu ausī. Just Saying u know.

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

Par 5 ir muļķības. Tā ir kampaņa ko sāka viens forums lai ierēktu par stulbajām čiksām kas to patiešām darīja, viņi arī ir atbildīgi par #shaveforbieber, #bikinibridge utt...

0 1 atbildēt

Man ir 13 un nevienu no šiem sūdiem nēesmu darījis:D Bet jā par tām graizīšanām tas gan ir slimi ask.fm liek bildes ar sagraizītam rokām, kājam utt. Slimi vienkārši!

0 1 atbildēt

Tīrākās muļķības, visos laikos ir bijuši cilvēki tādi, vienkarši kopš interneta, cilvēki par to vairāk runā un uzzina! 

0 1 atbildēt