local-stats-pixel fb-conv-api

Multikulturālisms - yay or nay?33

265 3

Labrīt visiem vasaras pēdējās dienās!

Šajā rakstā varēsim parunāt par visai sāpīgu tēmu mūsdienās - multikulturālisms.

!!Lūgums tekstus lasīt UZMANĪGI, lai nerastos nesaprašanas, pārprašanas un vispārējas informācijas izzīšana no pirksta, kura rakstā pat nav pieminēta!

!!Un vēl viens lūgums no autora - NOVERTĒJIET autora darbu!!! Tas ir svarīgi autoram un nav taču grūti nospiest "-" vai "+", pareizi?

Lai labi lasās!

------------------------------------------------------------ _!_---------------------------------------------------------

Citi mani raksti - ŠEIT

265 3 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000
Izlasīju šo rakstu un arī rakstu par rasismu, un man patiešām ir prieks redzēt, ka kāds mūsdienās vēl domā ar galvu, analizējot radušos situāciju. Diemžēl 7. bilde pilnībā atspoguļo baiso mūsdienu realitāti. Baltās sievietes tiek izvarotas katru dienu no musulmaņu un melnajiem vīriešiem, un neviens nedara neko, jo šie vīrieši jau nākamajā dienā tiek izlaisti brīvībā, neizciešot ne dienu aiz restēm. Mēs tiekam pazemoti mūsu pašu zemē!
10 1 atbildēt

Tas ir nevis multikulturālisms, bet baltās rases genocīds.

8 2 atbildēt

Uz to jau patreiz velk...

2 0 atbildēt

Rakstā ir sarakstīts tik daudz muļķību, ka man nav iekāriena tās visas atspēkot. Dažas ātrumā un īsumā:

1. Multikulturālisms nav dzinējspēks, bet sekas no globālisma. 21. gadsimtā cilvēki ne tikai ceļo, bet arī tiecas pārcelties uz dzīvi vai darbu citās valstīs, un multikulturālisms ir tas, kas no tā izriet. Diez vai pareizāk būtu pieprasīt, lai tie, kas ir pārcēlušies uz dzīvi citās valstīs (tai skaitā latvieši), principā un pavisam atteiktos no savas kultūras? Tad nu multikulturālisms ir uzskats, ka šim kultūrām vajadzētu koeksistēt, un pats par sevi nekas slikts tas nav, cita lieta ir par to, kā iet ar praktisko izpildījumu.

2. Kas attiecas uz `sievu sišanu`, nu tad, a) cik man zināms, reliģija īsti neatbrīvo no atbildības par šādu nodarījumu, vai man vismaz nav zināmas baltās civilizācijas valstis, kur tā notiktu (cita lieta, ka `svešā` kultūra varbūt patiešām paredz NEZIŅOŠANU varas iestādēm - bet tā, pardon, ir drusku cita problēma). Tāpat kā cita tipa problēma ir t.s. `no-go` zonas, par kurām arī te spokos jau ir bijis savs raksts (īsumā - nav labi, ka tādas ir, un varas iestādēm agrāk vai vēlāk noteikti nāksies ar viņām kaut ko darīt).

3. Kas tie par meliem, ka kaut kur Eiropā musulmaņu ir `vairāk par pusi` no iedzīvotājiem? Ok, Bosnijā & Hercegovinā un Kosovā ir emotion Bet jādomā, ka Tu nebiji gluži vis domājis šīs valstis, vai ne? Tad nu lūk, Rietumeiropā NEKUR musulmaņu % valstī kopumā nav lielāks par 10% - cita lieta, ka aina atsevišķās pilsētās vai to rajonos, kur mitinās tās vai citas diasporas, ir savādākas. Bet tas atkal nav gluži tas, ko Tu apgalvo, vai ne?

4. Ja esi par izolacionismu, tad Tev jābūt arī pret Eiropas Savienību, jo Eiropas Savienība kā reiz ir par `multikulturālismu` - kaut vai EU-28 robežās. Kas ir klajā pretrunā ar sēdēšanu savā valstī un `nacionalizēšanos`.

Tas tā īsumā.

2 1 atbildēt

Neskarot apspriesto problēmu gribēju jautāt - kāda jēga ir no šāda raksta? It kā gribi diskusiju un taisi analītisku rakstu, bet jau pirmajā teikumā uzspied savu viedokli kā 100% aksiomu. 

Neesmu sajūsmā par melnajiem Eiropā un urlām Latvijā (un te es nerunāju par normāliem krieviem), bet teikt, ka daudzas kultūras nevar pastāvēt mierīgi viena otrai līdzās ir pilnīgs bullshit. Tā ir bijis jau simtiem gadu.

Blakus nevar pastāvēt radikālie atzari, tā jau ir cita lieta.

Runājot par bēgļiem - ja tā padomā, kāpēc viņi nevarētu pieprasīt Eiropas labumus? Lielākā daļa Eiropas valstu vēl pirms 100 gadiem tikai tā pumpēja ārā resursus utt. no kolonijām Āfrikā utt. un cēla uz tā savu labklājību.

1 0 atbildēt

Un kas pie tā ir vainīgs? Vai tik ne paši baltie, kuri `bauda dzīvi`, nevis apgrūtina sevi ar bērnu radīšanu un audzināšanu?

0 0 atbildēt

un ko tu domā par eugēniju?  emotion  Multikulturālisms ir viens bruģa gabals no eugēnijas takas. Tas nav slikti. Labāk lai tas DNS kods maisās, pēc 200 gadiem būs tikai viena rase. Cepaks par neko. Katram jāpaliek savā teritorijā. emotion Jā, itkā tas būtu zoloģiskais dārzs. Piemērs ar ūdens glāzi arī nebija pārāk labs. Par cik musulmaņiem ir ļoti dziļa pārliecība par savu kultūru, protams ka viņi apdraud ikvienu tautu kurai nav šādas pārliecības. Un pareizi ir, vajag izaicināt bez-identitātes tautas, kurām nav savas kulturālās pārliecības, vai tā ir noplakusi tik tālu, ka kaut kas var mainīties. emotion  

1 1 atbildēt

Tas tāpat neatrisinās daudzas citas problēmas, kā šķiru kultūra. Tā joporjām pastāv, bet mūsdienās tai ir dažādas formas.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Par LATVISKU Latviju!!!
0 0 atbildēt
Nu ziniet ko? Šie visi pekstinji ka Eiropa grib multikulturālismu ir pilnīgas mulkjiibas. Baltaa rase izmirst, Eiropieši netaisa bērnus. Uz gimeni eiropā ir ja labi 1 vai LABAKAJĀ GADIJUMĀ 2 bērni ,bet lai valsts plauktu vajag vizmaz 3. Šos visus arābus un āfrikānus eiropā ieved kā darbaspēku, lai vinji taisītu bērnus un būtu velvairāk darbaspēka ko balti eiropieši nevarēs nodrošināt.
0 0 atbildēt

Nez vai tev ir taisnība, jo ja "nosacīti" tic bībelei, tad rases un tautas sen atpakaļ jau bija sajaukaušās un dzīvoja vienuviet. Un sāka viņi noliegt "dievu", vārdu sakot stāsts ir Bābeles torni. Kur dievs sajuca visas rases, piešķirot katrai savu valodu un kultūru. Tādējādi tautas un rases aizgāja kur kurā. Tā ka pat bībelē ir noteikts ka katram ir jādzīvo tur kur viņam ir nolikts.

0 1 atbildēt

Kura arī ar laiku pazudīs. Jo vēsture nemitīgi atkārtojas, jo piemēram tie paši muslimi savulaik eiropā valdīja 300 gadus. Līdz krustneši viņus izsita no eiropas, to mēs pazīstam, kā krusta karu.

0 1 atbildēt