local-stats-pixel fb-conv-api

Modernie aksesuāri5

33 0

Sekojot tam, kas notiek tiešsaitē nereti varētu šķist, ka mūsdienās cilvēki krīt no vienas galējības citā un, it sevišķi saistībā ar patreizējo šķelto sabiedrības nostāju pret pasākumiem kuri būtu vai nebūtu jāievēro sakarā ar jaunās infekcijas izplatību. Atradīsies tādi indivīdi, kuri teiks, ka koronavīruss ir izdomāts un ir vien naudas maisu bubulis, kurš kalpo tam, lai no parastā mirstīgā varētu izspiest vairāk naudas. Citi savukārt teiks, ka sejas aizsegos ir iestrādāti čipi vai nododot analīzes pārbaudei tiek tavās smadzenēs ievietoti raidītāji. Tomēr viss tas nobāl uz mūsu kaimiņu igauņu radošo pieeju dažādu aksesuāru izstrādē, kuri zināmam sabiedrības slānim ļauj iegādāties un izmantot tažādus rīkus ar kuriem atvairīt nelabos garus, veikt dažādus trikus un neitralizēt 5G tīkla lauka ietekmi.

Peejamais aksesuāru klāsts:
o burvju nūjiņa - ar kuras palīdzību var realizēt savas iegribas (cena 200 eiro)
o kvantu daļiņu slazds - kurš iesprostos pozitīvos kvantus tavām vajadzībām (cena 600 eiro)
o 5G viļņu absorbētājs - kas pasargās tevi un tev apkārtējos no kaitīgās 5G ietekmes (cena 4 000 eiro)

Protams, ka visu savādo aksesuāru klāstu te neuzskaitīju, jo manas igauņu valodas zināšanas nav tik labas. Tomēr spriežot pēc lasītajiem emuāriem šīm precēm ir visai labs noiets un pieprasījums. Tāpēc igauņu censoņi ir iecerējuši paplašināt savu tirgu, preci pedāvājot arī Krievijas tirgum. Ja pirms neatkarības atgūšanas igauņi nebūtu valdībā ievēlējuši muļķu partiju, kura godpildam veica savus pienākumus, tad visu to uzskatītu vien par labu joku, tomēr arī šoreiz izskatās, ka šis pasākums spēs nodrošināt kādam censonim visai labus ienākumus.

lasi, vērtē, komentē emotion

33 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

tagad vien jāgaida, kad uzradīsies kkāda kustība vai kas tamlīdzīgs, kuri tevi neuzskatīs par cilvēku līdz nebūsi iegādājies kādu okultisma krāmu emotion

4 0 atbildēt

OMG!!!

2 0 atbildēt

Viss ir vienkārši - kamēr būs aitas, tikmēr būs cirpēji..

2 0 atbildēt

Kaput laikam būs. emotion

0 0 atbildēt