local-stats-pixel fb-conv-api

"Miss Kurpīte" - beta versija: Maija1

18 0

Tagad aizsākas jauna - Latvijā izgudrota aktivitāte. Kā jau virsraksts liecina, tad ir daudzas Dāmas, kurām nav vienaldzīgas skaistas kurpītes uz augstiem papēdīšiem. Ir pēdējais brīdi palaist šovu par tēmu. Pirmo reizi jauno sēriju aizsāk Maija, grāmatvede gados aiz pirmās jaunības, bet pirms labākajiem gadiem. Ir nelielas atbildes uz dažiem jautājumiem.
------------
Balsojums noslēdzies:
- 1 skatiens = 1 punkts;
- viens "+" vai "-" = 10 punkti;
- viens komentārs = 10 punkti;
Rezultāts ir - 24 stundās saņemti 275 punkti emotion
------------
Bet nu ir saruna ...
- Kāda saistība ir tādai sausai profesijai kā grāmatvedība ar skaistiem papēdīšiem?
Maija: Visai tiešs. Ir jūtama starpība tajā dienā- kad uz darbu atnāku jaukās kurpītēs. Priekšnieks ir drusku tāds vēlīgāks, un daži kolēģi mazāk cenšas strīdēties. Varbūt tā ir sakritība, bet varbūt arī ne?
- Mājās doties uz papēdīšiem... pa mūsu ne visai līdzeniem trotuāriem?
Maija: Jāsaka, Rīgā trotuāri lielākoties ir līdzeni. Un papēdīši tik jauki klaudz. Šī skaņa pievērš uzmanību, un daudzi vīrieši atskatās. Bet- kura sieviete pēc tā neilgojas?
- Ikdienā uz papēdīšiem ļoti garus gājienus tomēr ir pagrūti veikt?
Maija: Savulaik trenējos uz papēdīšiem, kad uz tiem devos pat uz virtuvi. Pagrūti bija, bet... pieradu. Protams, pārsvarā ir dienas - kad velku kurpītes uz neliela papēdīša. Man darbā ir daudz jāstaigā starp uzņēmuma cehiem. Tomēr piektdienās uz darba atnāku savos 8cm papēdīšos.
- Majās...?
Maija: Vīrs, protams, priecājas par manām kurpītēm, tomēr viņu šāds skats neaizrauj. Neprasa man tās nēsāt. Ar to esmu samierinājusies, nav jau pasaules gals...
- Pasaules gals būt tad...?
Maija: Tāds nebūs. Vienas beigas ir kaut kam citam sākums. Kas attiecas uz kurpītēm, tad te "nepavisam nav pasaules gals". Nēsāšu tik ilgi, cik man gadi atļaus. Un varbūt vēl drusku pēc tam!?
- Kurpītes jūs interesē - mūžīgi...
Maija: Mūžīgi mūžos.
- Paldies par nelielo sarunuemotion
-------------------------
Dodiet man ziņu, ja jūs vēlieties piedalīties šādā sovā - dodiet man ziņu emotion

18 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt