local-stats-pixel fb-conv-api

Meklēšanā vāvere – 150 Ziemassvētku lampiņu zagle!11

260 0

Neesiet bargi, vāverēm Ziemassvētku laikā visgrūtāk veicas ar tradīciju ievērošanu. To mazās ķepiņas galīgi nav piemērotas dāvanu papīra lietošanai, rudās šķībi dzied skanīgās Ziemsvētku dziesmas un tām vienmēr trūkst naudas pienācīgām dekorācijām. :|

Tādēļ jādomā, ka Sietlā dzīvojošā vāvere nolēmusi lietas ņemt savās spalvainajās ķetnās un ieviest kārtību – čiepjot Ziemīšu rotājumu lampiņas visā kvartālā; pūkainajai čiepējastei to darot, to nofilmējusi kāda sieviete [zemāk video; cerams, ka privāts vēl nav uzlikts].

260 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Vajadzeja pieslegt elektribai un lai tad pamegina nozagt.

5 0 atbildēt

Es vienmēr esmu vēlējies vāveri kā mājdzīvnieku, vai arī ezi   emotion  

4 0 atbildēt

Interesantas ir gan tās vāveres. Rudenī pavēroju kā vāvere regulāri ved pāri manam zālājam uz kaimiņu dārzu savu vāverēnu, kur aug liela lazda un kā apmāca riekstu vākšanā. Daudz vēlāk man no malkas nojumītes, ņemot malku, izbira rieksti. Daļu laikam bija pie manis noslēpušas.

Anglijā šie mīlīgie radījumi ir neciešami. Meitai dārzā novāc visas zemenes. Uzvelk tīklu, putni klāt netiek, bet vāveres prot tīklu pacelt un tikt pie ogām. Vai tiešām vāveres ēd zemenes nezinu, bet nolasa gan.

3 0 atbildēt

Mīļi

3 0 atbildēt

ak tu varērīte, esi liela draiskulīte emotion

3 0 atbildēt