local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene raksta atvadu vēstuli savam nedzimušajam bērnam.9

35 8

Mazais:

Es jūtu ,ka tu tur esi.Man ir divreiz lielāka apetīte un uz pusi mazāk enerģijas.Man ir žēl ka es nejūtu burvību ko man vajadzētu just.Man ir gan žēl ,gan nav žēl.

Man ir žēl ,ka šīs ir atvadas.Man ir žēl ,tas ka es tevi nekad nesatikšu.Iespējams tev būtu tava tēva acis un mans deguns , mēs varētu radīt savas tradīcijas ,būt ģimene...Bet mazā radībiņa es apsolu mēs vēl tiksimies.Varu apsolīt ,ka nākamo reizi kad redzēšu mazo zilo plusu , es būšu gatava!

Mazais es vēlos lai tu būtu laimīgs.Vairāk es gribu ,lai tu būtu laimīgs nekā ,lai es būtu laimīga ,es gribu tev to labāko nākotnē.Tapēc pagaidām es nevaru kļūt par tavu māti.Es vienkārši neesmu tam gatava.Tas nebūtu godīgi ,ja es tevi laistu pasaulē ,kur mani pašu vēl vajā pagātnes rēgi.Es gribu ,lai tev būtu tās lietas ,kuras man nebija ,kad es biju maza.Es vēlos lai tev būtu labāk ,nekā man jebkad ir bijis un būs.Es tev nevaru nodarīt to ,kas tika nodarīts man.Mīlestība un spontanitāte ir skaistas , bet tām ir maza vērtība.Un kamēr man vēl ir lērums nepiepildītu sapņu , es tevi nevaru vest šajā pasaulē ,šādi ne...

Es tevi mīlu mazais un es ļoti vēlētos ,lai apstākļi būtu savādāki.Es apsolu ,ka mēs vel tiksimies un tad tu mani droši varēsi saukt par mammu...emotionemotion

35 8 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Varu apsolīt ,ka nākamo reizi kad redzēšu mazo zilo plusu. Izlasot šo teikumu es nodomāju ka rakstam jāliek + bet tad sapratu grūtniecības tests. Un šis laikam ir domāts nevis tākā es nodomāju meitene taisīs pašnāvību, bet gan abortu. Viņa nogalinās nevis sevi bet gan savu bērnu.
0 0 atbildēt
****a raksts
0 0 atbildēt