local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene izšķiras no puiša savas dzimšanas dienas laikā pēc emocionālas runas!5

Tiāna Pereja izlēma izšķirties ar savu puisi, savas 21. dzimšanas dienas runas laikā, visu viņu draugu priekšā. To viņa izdarīja savas dzimšanas dienas runas laikā, neatstajot vienaldzīgos ne starp tiem, kuri apmeklēja šo ballīti, ne vēlāk interneta lietotājus, kuri redzējuši video ar runu.

"Es gribētu pateikt paldies Santosam, par to, ka palīdzēja man saprast, ka esmu pelnījusi tik ļoti daudz vairāk, jo katrai personai, kas atrodās šeit ir zināms tas, ka tu mēģināji iz***t kaut kādu svešu meiteni. Visi no mums ir redzējuši ekrānšāviņus... Tu ar viņu nodarbojies ar sekstingu un sūtīji viņai video."

Šajā brīdī parādās Perejas brālis ar melnu somu, ko pasniedz nu jau bijušajam puisim.

"Ja gadījumā, tu neesi sapratis, kas notiek, starp mums viss ir cauri un tu vari vākties prom!"

Šajā brīdī meitene pagriežās pret, kādu no klāt esošajiem puišiem un saka, ka "ja tu zināji, tad lasies arī. Es domāju, ka esam čomi." Puisis gan noliedza, ka kaut ko būu zinājis un niknā junilāre atļāva viņam palikt.

Vai tu būtu spējīgs/a izšķirties no savas otrās puses šādā veidā, jeb labāk izvēlētos to izdarīt klusi, divatā un bez liekas uzmanības? Kā, tavuprāt, ir vispareizāk risināt attiecību problēmas? Tikai paturot tās savā starpā, prasot palīdzību draugiem, ģimenei un citiem tuviniekiem, klačojoties ar kolēģiem vai izmantojot attiecību speciālistus?

115 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Kas ta vecenei, ja nepatīk viens, aizies pie nākošā jākļa, šādi ietdama no rokas rokā emotionemotion Tad jau vecene, nav to vērta, jau jau puisim gribējās citas vālēt (maz uzmanības no meičās saņēma) ganjau tāpēc ka viņai grūti visus savus puišus (topošos un bijušos) apmierināt emotion emotion 

Es negaidītu grandiozu pasākumu, lai kādu pasūtītu dirs, lainesabojātu prieku sev uzlabojot to kādam citam.

8 2 atbildēt

a neko ..tā kuce neko citu  kā vienīgi tās pamešanu nav pelnījusi--viņai ir stervas daba un tāds pats raksturs..

5 0 atbildēt

gan jau ka m@uķelei pašai uz kāda cita daikta sagribējās palēkāt emotion  un sekstings jau nav nekāda krāpšana emotion 

6 2 atbildēt

 emotion  patieso stāstu mēs tāpat nezinām. Ēdienu uz galda tu redzi gatavu bet, gatavošanas procesu nē.

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt