local-stats-pixel fb-conv-api

Mazāk redzēti foto, kas šokēja pasauli15

792 0

Reizēm fotogrāfijas spēj pateikt vairāk kā jebkurš stāsts. Šajā rakstā aplūkosim šādas fotogrāfijas, dažas slavenas, dažas bēdigi slavenas, kuras vienmēr kalpos par atgādinājumu notikumiem, kuru dēļ tās tika uzņemtas. P.S zinu, ka šādi raksti ir bijuši iepriekš tādēļ es izvēlējos iekļaut fotogrāfijas, kuras šeit spokos nav bijušas, vai arī ja ir bijušas tad aprakstītas ļoti pieticīgi, un ja velāties tad būs otrā daļa.

792 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

1. Padomju karavīra un Reihstāga bilde bija slēpjama viena iemesla dēļ. Rūpīgāk aplūkojot karavīru labajā apakšējā stūrī, kurš tur karoga cēlāju, pamanāms kas ne pārāk glaimojošs padomju armijai - uz katras rokas pa pulkstenim... Ne jau veikalā pirktam, protams. Un padomju armija bija cēla, ar marodierismu nenodarbojās... nu neskatieties uz lietiskajiem pierādījumiem, neskatieties!!!

47 0 atbildēt

Labs raksts! emotion 

18 0 atbildēt

patiesībā viens no labākajiem rakstiem, kuri šeit redzēti.

11 4 atbildēt

Neviens ZINĀMAIS dzīvnieks!!!!

5 0 atbildēt

Paldies par rakstu, super +  emotion 

5 0 atbildēt

3. Atceros to speli un to momentu.Intriga ir taja apstakli,ka tas notika tulit pec Anglijas -Argentinas kara par Malvinu salam .Argentina toreiz cieta sakavi un futbola spele kljuva par tadu ka revanshu.Maradona velak teica- es nospeleju ar roku... bet ta bija Dieva roka....

3 1 atbildēt

Vai tad M. Kantaria nebija tas kas pacēla karogu?

vismaz es tā esmu dzirdējis emotion 

1 0 atbildēt

+ Kā vienmēr.

4 3 atbildēt
Amerikāņi nav kosmonauti. emotion
1 8 atbildēt