local-stats-pixel fb-conv-api

Mātes atzīšanās par to, ko NEVIENA NESAKA, kad gaidi bērniņu27

871 6

Pirmais gads, kuru pavadi ar savu jaundzimušo bērniņu, nav viegls. Tas ir pārpildīts ar negaidītiem pārsteigumiem, netīrumiem, smiekliem, asarām, smaidiem un dusmām. Neviens arī nespēj Tevi līdz galam sagatavot tam, ka ir jākļūst par māti.

Šī māmiņa uzskata, ka cilvēki nestāsta to, kas tiešām būtu jāzina jaunajām māmiņām, tāpēc savā Facebook profilā publicēja šo ierakstu, kas nu jau ir kļuvis par virālu ierakstu.

871 6 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

* Neviens man neteica, ka bērna nākšana pasaulē liks man dažreiz ienīst savu vīru. 

Citām sievām, pat nevajag bērna nākšanu pasaulē, lai ienīstu! emotion  emotion 

66 0 atbildēt

*Neviens man nestāstija par Kontracepciju

60 0 atbildēt
Tev kādreiz ir pārgriezuši kājstarpi un sašuvuši? Vai kādreiz esi mēģinājis uzčurāt uz atvērtas brūces? Tas sāp tik ellīgi, ka pirmās divas nedēļas WC apmeklējums ir jāieplāno un jāsapilda vannā ūdens, un tikai tad var čurāt. Dzemdības vismaz var pretsāpju līdzekļus dabūt, bet pēc dzemdībām, tas ir ilgs un sāpīgs atlabšanas process.
41 0 atbildēt
Dalitas domas esmu par so visu. Bet berni ir super. Lai gan sad tad gribas vinus iespundet skapi un aizmirst uz kadu laiku par viniem. Man ir 3.
33 3 atbildēt

Šo rakstu vajadzētu dot izlasīt skuķiem pirms katra seksa!!! Labākā kontracepcija un apsolūta patiesība. Un vēl nav pat pieminēti slimošanas, zobu nākšana, kolikas utt.

29 0 atbildēt

Akdievs cik Tava rakstitaja taisnibas ;O Redzot ka uzvedas mana sieva , un ka berniņa piedzimšanu pardzivoja manas meitas - es nevaru nelikt PLUSU emotion

28 1 atbildēt

Man arī šis viedoklis likās sekls...  Ja salīdzina savu bērnu ar placentu... Laikam šeit būtu lieki vēl kaut ko piebilst.  emotion 

28 6 atbildēt

Izskatās sabiedrība izturās nenopietni pret šito visu, ja jāpaiet tik ilgam laikam, lai kāda tomēr pateiktu, ka tas nav viegli.

17 0 atbildēt
Man shuves nesaapeeja, pat nejutu kaa shuva uzreiz pa taisno (pa dziivo) turpat uz dzemdiibu galda, tikai apseesties uz dibena es nevareeju 4 dienas, sajuuta bija taada itkaa kaads buutu atspaardiijis astes kaulu...un jaa..baroshana saap, katru baroshanu man bija asaras aciis, fiziski nebija izturams, bet tas viss bija to veerts, man ir briinishkjiiga meita, un tgd to visu atceros ar smaidu sejaa, jo vairs neliekas ka bija tik traki saapiigi.
16 1 atbildēt

So true...  emotion 

13 2 atbildēt

Interesanti fakti! Manuprāt, vislabākā ir pašas mātes pieredze. Neviens ārsts nevar pilnīgi visu izstāstīt. Vienmēr būs lietas, kuras nebūs līdz galam saprastas.

9 0 atbildēt

nu jau nu, ja neinteresējas tad protams neviens nenāks klāt un neteiks, mēs visu zinājām, mums bija dūla, un zinam 100x vairāk pat par tām mātēm kam 2 vai 3 bērni, kad esat stāvoklī noteikti vajag dūlu, visu pastāstīs, nomierinās.

9 1 atbildēt

Ja cilvēks raksta ko tādu, tad mans secinājums ir pavisam vienkāršs - šī sieviete vēl nav bijusi gatava mazajam. Tas arī viss. 

"Neviens man neteica.."? Come on.. Ir internets un info ir pat pārāk daudz emotion

8 1 atbildēt

Saprotu raksts pacelts , ari atbildi negaidu ! 

Bet velns par stenderi , KUR VIRIETIS , VIRS , TEVS , VECTEVS ? 

Diviem vis vieglak , gan sapes parciest , gan plisumus sadziedet ! 

Pirmo berna kaku poda noskalot un neguletas naktis sadalit ! 

Runuju jau kā vectevs ! Triju bernu TEVS un divu mazbernu vectevs ! 

VIRIEŠI Juss ko esat ambicili , Jusu Sievas Jusu bernus nēsā ! Milit viņas ! 

Un sievietem nebus saspregajuši krušu gali ! Un Jusu bernu izbaros ar baudu ! 

3 0 atbildēt

Tas nav jaunatklājums.  

3 0 atbildēt

Daudz ko nepateiks citi.Pirmkārt tāpēc katrai tas ir savādāk. Otrkart,ir lietas kas pašai japiedzīvo.

2 0 atbildēt

Mhmm...  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Nu lai bāž atpakaļ to bērnu emotion
5 8 atbildēt

Pis*ties mazāk vajag, un vairāk mācities, tad arī * nevajadzēs nevienam tev bezjēdzīgi kautko teikt, ko neņem vērā. Vis slēpjas tavā mauciskumā. Domā ar prātu nevis ar pī*zdu, tad ari zināsi par lietām, kuras * tev apkārtējie mūždien kladzina. Iemācies klausīties nevis nīdēt.

3 9 atbildēt