local-stats-pixel fb-conv-api

Maskavā atvērās pirmais SleepBox0

56 0

Maskavā atverās pirmā kapsulas hoteļi Sleepbox Hotel.Hotelis atrodas uz 1 Tveras-Jamskas ielas,netālu no Baltkrievijas dzelzceļa stacijas.Vieta izvēlēta ne nejaušām-stacija saistīta ar Šeremtjeva aeroekspresi,kas ir ērti priekš viesiem.

Kapsulas hotelis ir ļoti populāras Japanā,tāpēc ka parasti hoteļi ir dārgai,bet kapsulas hotelī viena pavadīta nakts maksā20-40 dolāri.Parasti,šādi hoteļi sastāv no guļam nodalijumiem,kuru lielums ir apmēram 2x1x1,25 metri,un atrodas viena uz otras.

Koka „Sleepbox”
Tūristi saka ka šāda platuma ir pietiekami,lai gulētu,strādātu ar notebok,skatītos TV vai lasītu.Tualetes šādos hoteļos ir kopīgas,čemodāni glabājas atsevišķi,speciālos skapišos.Japanā,kapsulas hoteļos,vīriešus un sievietas nekad neliek kopā.

2009.gadā Krievijā jau parādijās viens hotelis kapsulas tipa- Šermetjeva lidostā.Bet,kā precizē vienīcas administrācija,viņu numuriņs vairāk līdzinās kruīza lainera kajītei,kurā ir sava duša un tualete.

Jaunā Maskavas viesnīca Sleepbox Hotel sastāv no „sleepboksiem”-istabām-kapsulām,kuras krievu arhitekti izstrādāja tieši priekš šis viesnīcas.Istabas izgatavotas no koka un plastikas.

Dzīvošana šādā viesnīcā ir 2 reizes dārgāka ,par dzīvošanu Japānas analogajās viesnīcās. Nakts „sleepboksa” ar divstāvu gultu maksā 2600 rubļus (45 LVL),bet vienvietīgaja kapsulā maksā 2900 rubļus (50 LVL).Priekš viesiem viesnīcas iemitniekiem katrā stāva ir tualete un duša.

Papildus standarta pakalpojumiem, Sleepbox viesnīcā ir velosipēdu izīrēšana, un apmeklētāji var izmantot iPad reģistratūrā.

Administrācija apsver iespēju izīrēt numuriņus uz 12 stundām par 1500 rubļiem (26 LVL)-tādas variants var būt pat ērtāks ceļotājiem,kuri veic pārsēšanos Maskavā.

56 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000