local-stats-pixel fb-conv-api

Marta Kukarane iedvesmo sievietes nesekot izdomātiem standartiem10

57 0

Ja tev ir vismaz 20 gadi, tad tu zini, kas ir Marta Kukurane, ja nezini, tad slikti tev. Vakar viņa dalījās savās pārdomās par sievišķību un visiem tiem sieviešu kursiem, kurus tik ļoti ir iecienījušas sievietes, kurām trūkst pašapziņas un cieņas pret sevi.

Ja tev šķiet, ka Marta raksta tuftu, tad jāteic, ka ar viņas «tuftu» dienas laikā ir dalījušies jau 1,7 tūkstoši cilvēku. Tāpēc iekārtojies vien dziļāk savā klubkrēslā vai piepūšamajā matracī un lasi.

57 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Kas viņa tāda ir, kā man būtu jāzina? emotion
4 0 atbildēt

Pirmo reizi dzirdu.

facebook pavēlniece?

Instagram karaliene?

Ja, jā, tad nelietoju ne vienu ne otru.

1 0 atbildēt

Par ko cepiens. Sievišķīgās muļķības ir viena no lietām, kas padara sievieti interesantu.

0 0 atbildēt
Kakarane?
0 0 atbildēt

"Ja tev ir vismaz 20 gadi, tad tu zini, kas ir Marta Kukurane, ja nezini, tad slikti tev." - karteja sieviete galvu iespiedusi. Daudz ko pec butibas nezina, bet luk tarakane (vai ka vinju tur), luk autoritate visiem emotion

0 0 atbildēt

" Ja tev šķiet, ka Marta raksta tuftu, tad jāteic, ka ar viņas «tuftu» dienas laikā ir dalījušies jau 1,7 tūkstoši cilvēku. "

Tas nu gan ir arguments, 1,7k cilvēku ir dalījušies. Kāds Youtubē ieliek video, kur viņa kāja ir aptīta ar skoču un tas iegūst vairākus miljonus skatījumu un vairākus simtus tūkstošu laiku. Vai dēļ tā video kļūst sakarīgāks? Tāpat arī ar šo tekstu

0 0 atbildēt

tad last ir sasniegums? Instagrams? emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt