local-stats-pixel fb-conv-api

Marihuānas dekriminalizācija !26

51 10

Principā tā - gribu izcelt šo tēmu ar vien vairāk un vairāk. Personīgi man ir apnicis, ka nepilngadīgie iet un pērk sintētiskās drazas un bojā sev veselību. Es par šo tēmu varētu runāt daudz, plaši un gari. Bet iztiksim ar tēmas pacelšanu šoreiz. http://manabalss.lv/i/261 .<--- links uz parakstīšānu.

Mazliet par savu pieredzi ar "mammu dabu" un sintētisko bullšitu.

Viss jau ir labs, bet vajag zināt normas. Atceros, ka kaut kur lasīju, ka čalītis ASV ir slimojis ar vēzi. Tolaik viņam esot bijuši pacmit gadu, kad ārsti ir pateikšu, ka dzīvot atlicis ir pāris nedēļas vai mēnešus. Neatceros tik sīki un smalki, bet fakts paliek fakts. Viņš audzējot savām vajadzībām novilka līdz gadiem 40 aptuveni. Kādu dienu kaimiņš nostučija, ka šamais audzē zāli. Protams policija bija klāt, savu darbu izdarīja etc etc. Iemeta nabadziņu aiz rūtainās saules logiem, lai gaida tiesu. Cik minos pagāja pāris dienas tik un čalis aizgāja uz labākiem medību laukiem. Stāsta morāle - čalis pīpēja zālīti un pagarināja savu dzīvi par aptuveni 30 gadiem. Izskatās, ka viņa tomēr ārstē kaut ko.

Cik zinu pati Amerikas Neatkarības Deklerācija ir rakstīta uz "gandžas" papīra un nebrīnītos, ka arī ar tādas pašas izcelsmes tinti.

Ak jā - tie, kas domā fleimot par sliktajām īpašībām - FUCK OFF. Jūs NEKO nezinat par šo tēmu, jo nēesat visticamāk pīpējuši normālu zāli. Visi mazie reperīši un citi negāciju cēlāji - arī FUCK OFF. Jūsu viedoklis nav svarīgs. Nevajag dzert SOS`us un Optimas līnijas bamšļus un kurīt zāli, kuru ir krapaļījuši un ar acetonu aplējuši krievi "podvalos".

Mājās vai speciāli audzēta marihuāna ir nekaitīga un punkts.

No marihuānas varam arī taisīt papīru daudzreiz lielākos apjomos un kā zināms, tad ''gandžīte" izaug daudzreiz ātrāk par kokiem. Interesanti, ne ?

No pieredzes varu teikt, ka marihuāna nostabilizē vielmaiņu un noņem sāpes ( viena no Anglijas karalienēm lietoju MJ menstruāciju laikā, lai mazinātu sāpes) kā arī atbrīvo prātu jaunām un kreatīvām idejām.

Kad man izgrieza apendecītu jeb "aklo zarnu" es pieņēmos svarā nekontrolējamos ātrumos. Treniņi nepalīdzēja tik ļoti kā gribētos. Uzpipēju kāsīti pāris reizes un vielmaiņa nostabilizējās. Mans svara peak`s bija aptuveni 120kg. Tagad sveru ap 75 un esmu 186cm garš. Nomest tādu svaru izdevās vienas vasaras laikā pa retam uzpīpējot.

Es te varētu vāvuļot līdz pasaules galam par šo tēmu un man nebeigtos stāstāmais arī pēc pasaules gala.

Viss, ko es vēlos palūgt - ČAĻI, PARAKSTAM !

51 10 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Personīgi man ir apnicis, ka nepilngadīgie iet un pērk sintētiskās drazas un bojā sev veselību.

Vēl liekulīgāku cilvēku nebiju redzējis! :D Uztrauc gan tev kādi mazgadīgie, tik vēlies pīpēt zāli bez atbildības!

9 4 atbildēt

No zālītes kā tādas nemirst , bet no tā ko tu vari izdarīt zem tās ietekmes gan.... narkotika ir un paliks. Pats esmu pīpējis ne vienu vien reizi un teikšu atklāti nesaprotu kas tur tik pievelkoš tajā ir... es labāk  lietoju alkoholu, nekā pīpēju zāli... whatevz

"Ak jā - tie, kas domā fleimot par sliktajām īpašībām - FUCK OFF" nespīd saulīt. freedom of speech , bitch.

5 2 atbildēt

Pats jau nobalsoju sen,bet šeit nav īstā vieta kur celt šo tēmu.60% spoki lietotāji ir komiksu mīļotāji,un bez bankas kontiem,kamēr pārējā daļa neatbalsta šo grozijumu,vai jau ir nobalsojuši:)

2 0 atbildēt

Personīgi man ir apnicis, ka nepilngadīgie vispār bez kaifošanas nemāk atpūsties. Ja nepīpē, tad dzer, ja nedzer, tad velk kāsi... Nodarboties ar sportu vajag un mazāk maķītī ēst, tad nebūs arī veselības problēmu, ko censties mazināt ar zāles pīpēšanu...

2 0 atbildēt

Protams, ka marihuāna nav tik melna kā to mālē, bet tikai aprobežots idiots varētu pateikt, ka marihuāna ir pilnīgi nekaitīga.

5 4 atbildēt

Nav īpaši iedvesmojoš raksts, kādu gribēji panākt. emotion

Bet dekriminalizācija IR nepieciešama. (that's my opinion)

1 0 atbildēt

gudrinieks atradies, lūdzu atver adresi www.google.lv un ieraksti tur divus vārdus - marihuāna imūnsupresants  . un iedod man linku kur ir rakstīts ka marihuāna ir imūnsupresants

0 0 atbildēt

arii gaisa elposhana nodroshina svariigus procesus organismaa, bet ir arii blakusefekti

0 0 atbildēt

nu, es vēl joprojām gaidu AVOTU kas pierāda, ka marihuāna ir imūnsupresants :)

0 0 atbildēt

es jau meklēju, bet tie vārdi nevienā adresē neliekas kopā ne angļu ne latviešu valodā, ko tagad teiksi ?

0 0 atbildēt

nu tad nevaig pļūtīt ja nevari argumentēt savu viedokli :) baigi izglītots izskaties :D gudri dirst nav malku cirst

0 0 atbildēt

tak beidz pļūtīt un Parādi man kaut vai vienu mājaslapu kur tas ir rakstīts, nekā savādāk tu to nevari argumentēt, kā tikai parādot man avotu no kurienes tu to info izrāvi, ja nevari to izdarīt, tad izdari secinājumus.

0 0 atbildēt

atradu tikai to, ka tas viss ir dēļ tā, ka tiek jaukta cigarešu tabaka klāt, takšto tu kļūdies, cigaretes vājina imūnsistēmu

0 0 atbildēt

Atbalsti!

0 0 atbildēt

marihuāna uzlabo imūnsistēmu

0 1 atbildēt

Marihuāna nenogalina,bet padara cilvēku par dārzeni .!!! fuck it . !

0 2 atbildēt