local-stats-pixel fb-conv-api

Mani draugi vairs nejautā, kā man iet, jo domā, ka visu redz sociālajos tīklos26

247 2

Es ieraudzīju viņu stāvam otrā ielas pusē. Es pārgalvīgi traucos pāri ielai, nemaz nedomājot par to, ka pa to brauc arī automašīnas. Mans mērķis bija satikt viņu un apskaut. Man par pārsteigumu, kad es viņai teicu «Man tevis pietrūka!», viņa man atbildēja «Man arī tevis pietrūka, bet liekas, ka es tāpat zinu, kas ar tevi ir noticis, jo es tev sekoju sociālajos tīklos!»

Mana pirmā reakcija bija izplest acis izbrīnā, bet visai drīz es sapratu to, ka viņa nav kļūdījusies. Vai tas varētu būt iemesls tam, kāpēc viņa pēdējā laikā nav man zvanījusi vai rakstījusi? Un tajā mirklī man palika skumji, un es sāku satraukties, jo tas nozīmēja to, ka man ir jātop par to personu, kādu mani redz sociālajos tīklos. Vai tas nozīmē to, ka man savu tuvāko draugu lokā būtu jārunā tikai par lietām, kuras ir pieklājīgi publicēt arī uz savas Facebook «sienas»? Ar ko tad man ir jārunā par to, kas neietilpst mūsdienu «safe» zonā?

247 2 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Diemžēl, bet visbiežāk tā arī ir.. un ja neesi soc. tīklos, tad liekas, ka tevis nav vispār..

6 0 atbildēt

Kā cilvēks ar izglītību jomā, kur veido aptaujas un pētījumus gribu apšaubīt pētījuma, kurā minēts par 27 stundām nedēļā nopietnību - 27 h nedēļā ir gandrīz 4 h dienā. Ja rēķināts tikai working day - vairāk kā 5 stundas. Jau tas ir ļoti daudz. Gribētos zināt par tādu pētījumu vai tajā ir apskatītas dažadu izglītības līmeņa, tautības, nodarbošanās un vecuma grupas pēc proporcionāli izmantotām kvotām, vai tika paskaidrots, kas skaitās socialie tīkli - tikai fb,ig, snaps vai arī jebkas ar internetu saistīts? Tikai, profesionālais kretīnisms.

Tas gan nav aizrādījums autorei (Ev1TAi) jo raksts, kā tāds ir labi, īsi un kodolīgi uzrakstīts par mūsdienās aktulāu tematu - mūsdienās ir daudz cilvēku, kam ir problēmas ar šo visu un par daudz ir sociālajos tīklos, aizmirstot par reālo pasauli. Perfekti iederīga anekdote - "Čau ko darī?" "Es sēžu internetā, ko tu?" "Esmu ciemos. " "O, forši. Pie kā?" "Pie tevis!" "ui, piedod aizmirsu."

3 0 atbildēt
Un kā TEV iet? emotion
2 0 atbildēt

Ev1ta tagad reklamē pamest spokos, vai kā...   emotion 

Es Jacky nepametīšu, nemaz neceri, viņš ir mans!

1 0 atbildēt

lielisks veids kā pazust

0 0 atbildēt

nu tad nesēdi tik daudz sociālajos :p

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt