local-stats-pixel fb-conv-api

Manas pārdomas par esošo situāciju valstī8

48 1

Liela daļa no spokiem dzīvo latvijā, domāju, ka ļoti daudzi redz cik nožēlojami ir ienākumi ļoti lielai daļai latvijas iedzīvotāju.

Daudzi dzīvo zem nabadzības sliekšņa, mēnesī saņem zem 200 ls. Ko par tādu naudu vari atļauties, ziemā vari atļauties ieslīgt parādos jo apkure ir tik karsta, ka no tevis izsūc pēdējo ūdens lāsi, virs siltumtrasēm ziemā ir oāze.


Protams, Latvijā ir darbavietas, bet, vai Latvijā ir algas ? Vai strādāšana par 200 ls mēnesī ir strādāšana vai vergošana par vēdera tiesu ?

Tikko lasiju, ka iniciatīva par pvn samazināšanu pārtikai un apkurei saeimas balsojumā ir noraidītas, par pvn samazināšanu pārtikai bija parakstijušies vairāk par 11 000 cilvēkiem portālā manabalss.lv, tai pašā laikā deputāti paši sev paceļ algas.

Progresīvais nodoklis ir viena no lietām, kas noteikti izvilktu Latviju ārā no bedres, bet ja tādu pieņemtu, bagātnieki zaudētu lielas naudas. Pasaules spēcīgākajās ekonomikās progresīvais nodoklis ir galvenā panākumu atslēga.

Cik daudz mūsu tauta spēs ciest, kamēr sāks rīkoties ? Cik ilgi mūsu ''godīgie'' deputāti varēs brīvi staigāt bez miesassargiem? Kad pienāks tas mirklis, kad mūsu tauta būs novesta līdz tādam kliņkim, ka būs atlikušas tikai dažas iespējas lai kaut ko mainītu ?

MŪSU VIETĀ NEVIENS MŪSU DZĪVI NEPADARĪS LABĀKU, DEPUTĀTI PAŠI NO SEVIS NEPALIKS GODĪGĀKI, DEPUTĀTI NO TAUTAS NEBAIDĀS, TIEŠI TĀPĒC VIŅI MUMS KĀPJ UZ GALVAS, MŪSOS NEKLAUSĀS, AIZBĀŽ AUSIS AR SOLIJUMIEM LAI TIKAI GAIDA AR MAISU.

Ko tauta var darīt lai mēs šo valsti ar godu un lepnumu varētu saukt par mājām? ja mēs neko nedarīsim, mēs nekad šajā zemē nebūsim noteicēji, lai arī kuru partiju mēs ievēlētu, korupcija augšgalā ir pārāk dziļi iesakņojusies lai kaut ko mainītu, bet mainīt var, protams, ne mierīgā ceļā.

Diskutējam?



48 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Tavā teiktajā ir ļoti daudz patiesības, taču pati problēma jau galu galā ir un paliek cilvēkos. Daudzi nestrādā un negrib atrast darbu, taču naivi cer, ka viss pats no sevis uzlabosies.++++

7 0 atbildēt

Deputāti pat gribēdami nespēs ekonomiku pacelt. Sen no viņiem nav nekas atkarīgs.

6 0 atbildēt

Intresanti kādēļ par vēdera tiesu ? Tādēļ ,ka lielākā daļa revolūciju izcēlās dēļ bada, lielākā ,vai mazākā mērā . Mums tik traki apstākļi nav un nebūs ,jo kamēr cilvēkam būs ko ielikt māgā ,tikmēr nekas nemainīsies . Tā saucamās pārtikas pakas ir viens no veidiem kā turēt mutes ciet . Zupes virtuves u.t.t Tieši tas pats ,bet šeit atkal aiziet līdz tam ,vai mēs esam ar to mierā , un redz esam ! Tie ,kas nav tie dodas prom . Mūsdienās bez apčakarēšanas ,vai pazīšanās ir ļoti grūti kaut kur tālāk tikt . Es pagāšajās vēlēšanās nobalsoju par Visu Latvijai , tagad esmu tik smagi vīlies . Bez epopejas krievi nāk viņiem nekas cits nav . Ziniet kādēļ es tā saku ? Tādēļ ,ka krievi sen jau ir atnākuši , ar kontrabanu galvenokārt , te lielākajai daļai nav ne mazākās nojautas cik Latvijai daudz naudiņas aiziet gar degunu dēļ kontrabandas , un aplokšņu algām . Lab pie aplokšņu algām krievi nav vainīgi ,bet bankas ?

Man radinieks ir sūknējis no krievu kuģiem dīzeli , man ir numurs uz kuru pazvanot Tev cigaretes un kafiju vēl pievedīs ,ja nebūs azņemts ,ja nē varu aizbraukt uz tuvāko bodi ,kur zem letes tās pārdoas un šādi es varētu turpināt un turpināt . Esmu sistēmas vergs ,jo šos pakalpojumus lielākā ,vai mezākā mērā izmantoju . Un pats galvenais es nedzīvoju pie robežas ar Krieviju ,jo tur šādas lietiņas pēc manām domām vēl ir ziediņi . Un tagad cilvēki domājat tālāk ,vai ar visiem mūsu kantoriem , drošības policiju , VID , SAB ? un kādi tik mums tie kantori nav ,nenotiek bez viņu ziņas , protams ,ka notiek ar viņu ziņu , visa sistēma ir sapuvusi un atkarīga . Cik reizes nēsmu redzejis ,ka vietējie polcisti sadzer ar šiem kontrabandstiem , pat piebrauc pie šīs "bodītes" un draudzīgi aprunājas ,jo no tā ar viņiem kaut kas tiek . Nemaz neurnāsim par lielākiem priekšniekiem . Aij varētu stāstīt un stāstīt ,bet vair ir vērts ?

Bet viss mainās ,un diemžēl es aizbraucu prom pavisam drīz .

2 0 atbildēt

Ko tu iesaki?

1 0 atbildēt

man veinmer i9zskrien shermulji cauri klausoties sho dziesmu, vinjaaa ir speeks :)

0 0 atbildēt

kā bļad tādai dziesmai var lasīt lirikas? jēbal, man šķiet es pamatskolā mācījos un zēnu korī šo no galvas rāvu, tur bļad cilvēki nejēdzi iemācīties 3 pantiņus. wtf..

baigais patriots atradies, tikai problēma ir tajā, ka viss jau ir ielaists paaudzi iepriekš, gadus 20 atpakaļ. dēļ bezatbildīgas runāšanas un tautas naivuma mēs esam šeit - laizam sūdus par sūdu naudu.

0 1 atbildēt

Mēs darīsim virtuāli - mēs sēdēsim netā un bļausim savu sāpi, kuru neviens nedzirdēs.

Pietiek jau ar komentāriem tvnetā vai delfos, klaigātāju, bet ne darītāju, ir daudz.

Ko darīt praktiski? Mēs varam kaut kur savākties, vislabāk pie Ministru kabineta durvīm, nodziedāt Dievs svētī Latviju un doties mājās.

0 1 atbildēt