local-stats-pixel fb-conv-api

Man vnk kaitina kā mūsu valsts priekšstāvji laiza d...... ASV un ES. Es vēl sap50

142 74

Man vnk kaitina kā mūsu valsts priekšstāvji laiza d...... ASV un ES. Es vēl saprastu, būtu abpusēji patīkami, bet nu nav taču

….Par notiekošo Latvijā un pasaulē ar Latvieša sirdi raugoties…..

Kaut es varētu teikt, ka mani izbrīna un pārsteidz mūsu politiķu un vadošo žurnālistu paustais viedoklis, par dažādiem pasaules mēroga un Latvijas iekšpolitiku skarošiem jautājumiem šobrīd. Diemžēl, esmu tik dziļi vīlies, ka vienīgais iemesls, kādēļ šeit kaut ko rakstu ir naiva cerība, ka varbūt kāds, no vēl saprātīgi domāt spējīgiem cilvēkiem aizdomāsies, lai ar jau savām pārdomām par notiekošo dalītos ar vēl kādu, kuram nav vienalga.

Aicinu atcerēties, kaut mazliet pasaules vēsturi, un izanalizējot faktus, vismaz tos kuri mums ir pieejami un zināmi, ņemt un padomāt ar savu galvu vienreiz. Zinu, ka negribas domāt

Faktus, kuri balstās uz mūsu ģimenēs sniegtajām vectēvu liecībām un stāstiem par vēsturi, pasaules iekārtu un kādreiz notikušiem notikumiem. Ja jau Jūs neticat citiem, savam vectēvam taču Jūs varētu noticēt? .....

Es cenšos saprast tos cilvēkus, kuriem netālā pāgātnē ir nodarīts pāri, ar dažādiem politiskajiem režīmiem, represijām, deportācijām, slepkavībām, spīdzināšanām, genocīdu .... cenšos izprast viņu bailes, dusmas, izmisumu, atriebības alkas, riebumu pret vienas vai otras tautības cilvēkiem, viņu valodu un kultūru. Un zinu, ka to līdz galam nespēju, tādēļ, ja kādu ar savu rakstu aizskaršu, lūdzu neņemiet ļaunā, nav man tāda mērķa.

Un tā:

Nesaprotu, kādēļ nacionālistiski noskaņotam cilvēkam ir jābūt agresīvam, rupjam, nedraudzīgam, iedomīgam, uz kompromiesiem iet nespējīgam vienpatim. Es joprojām nespēju saprast, kā partijas „Visu Latvijai” līderi varēja iekļūt saeimā un dabūt tik lielu pārstāvāmo Latvijas pilsoņu skaitu, kuri ir „it kā” nacionālistiski noskaņoti. Es nesaprotu, kā viena no visinteliģentākajām tautām pasaulē, proti - LATVIEŠI, varēja ko tādu pieļaut.

Cik zemu ir jākrīt cilvēkam, lai izģērbtos pliks pie saeimas nama, apziestos ar sarkano krāsu uz krūtīm un pilnā rīklē bļautu kā mežonis ??? Par ko iet runa? Kas tie par idiotiem ? Vai tad tā ir Latvijas inteliģence? Kurš, sevi cienošs , kulturāli izglītots cilvēks spētu, ko tādu darīt? Mana atbilde – NEVIENS!

Diemžēl, šādi, morāli un garīgi atpalikuši cilvēki vada mūsu valsti. Vai precīzāk būtu teikt – izpilda ārzemju „kungu” norādījumus un rīkojumus. Un mani nebaida, ja kāds šeit saskata goda un cieņas aizskaršanu, jo es zinu, ka nevar aizskart to kā nekad nav cilvēkam bijis. Šeit vairāk ir naida kurināšana, tas gan.

Ir cilvēki, kuri baidās, ka sāksies karš.

Man tas ir pārsteigums, jo es zinu, ka kopš 2 pasaules kara, karš nav pasaulē beidzies, ne uz vienu dienu. Nepārtraukti pasaulē notiek karadarbība. Katru gadu simtiem tūkstošiem noslepkavotu cilvēku. Afganistāna, Čečenija, Irāka, Sīrija, Āfrika, Ukraina, visa EIROPAS savienība karo.

Mani pārsteidz cilvēku liekulība – mēs jau nekarojam, tas mūs neskar. Diemžēl realitāte ir gaužām skarbāka. Ik viens Latvijas iedzīvotājs, kurš maksā Valsts Iznīcināšanas Dienestam nodokļus, ar savu naudiņu sponosrē, uztur karavīrus, kuri ar mūsu mācītāju svētību ( Tev nebūs nokaut! ) zem Nato karogiem dodas uz „kara skartajiem reģioniem” un slepkavo cilvēkus. Jā, arī mūsu Latviešu karavīri ir tikai un vienīgi slepkavas, algoti, it kā „miera uzturētāji” .

Kur Jūs esat redzējuši „miera uzturētājus” ar ieročiem rokās, bruņotus līdz zobiem!? Par kādu „mieru” iet runa ? Cilvēkiem patīk nosodīt teroristus, jo viņi ir slikti un punkts. Jā, piekrītu! Slepkavībai nav attaisnojuma, lai Tu būtu terorists vai karavīrs. Es vnk vēlos, lai Jūs saprotat, ka zem vārda terorists slēpjas nekas cits kā partizāns. Partizāns, kurš visiem iespējamajiem veidiem cenšas aizsargāt savas mājas, savu teritoriju un ģimeni. Un tas ir tikai saprotami! Tā darītu ik viens ģimenes vīrietis, ja būtu apdraudēta viņa ģimene vai māja. Protams, reālajā pasaulē mēs to nevēlamies redzēt un dzirdēt!

Vai Jūs varat iedomāties situāciju, ka pie Jums mājās, Jūsu ģimenes ligzdiņā, vakarā ierodos es , ar ieročiem bruņojies „miera nesējs” jūsu mājā. Un tagad es nesīšu mieru . Es mazliet paēdīšu no Jūsu ledusskapja, mazliet pārgulēšu ar Jūsu sievu, varbūt izvarošu Jūsu bērnus, nozagšu visu , kas Jums ir. Kā Jūs reaģētu uz tādu ASV un Eiropas Savienības „DEMOKRĀTIJU” ???

Bet Jūs mīļie tautieši, katru dienu par to maksājat un atbalstāt.

Kādu aizsardzību var solīt tas „mērkaķis” no ASV? Viņiem vienmēr ir bijis nospļauties par mums un NEKAS nav mainījies. Tā tas būs vienmēr. SAPROTIET taču, ka ne VĀCIJA, ne Lielbritānija, ne Francija, ne ASV kara gadījumā nepakustinās ne pirkstu. Un , ja pakustinās, tad tikai , lai nopelnītu kārtējos viltotos, bezvērtīgos dolārus, pārdodot kādam partizānam ieročus.

Man nepatīk, ka Krievija tiek uzskatīta par ienaidnieku Latvijai. Visādi ir vēsturē gājis, taču nenoliegsim faktu, ja nebūtu krievu armijas, iespējams mēs visi runātu tagad vāciski, lai gan visticamāk nē. Domāju, ka mēs jau sen būtu sadedzināti dzīvi, kā ebreji, čigāni, lietuvieši, igauņi un visas mazās tautiņas, kuras neitilpa ārieša statusā.

Nemeklējiet ienaidniekus! Krievija vienmēr ir bijusi blakus. Mūsu kultūras ir ļoti saistītas. Pasaules uztvere, morālās vērtības, tolerances izpratne, ētika, izglītība, kultūra. Es , saprotu, ka ir ieinteresētas personas, lai latvieši plēstos ar krieviski runājošajiem, taču tas nav Latviešu cilvēka cienīgi.

Latvietis ir izglītots, kulturāli bagāts, ar augstu pašapziņu, darba tikumu, dziļu izpratni par dabas procesiem.Latvietis ir mīlošs, iecietīgs, vieds, taisnīgs. Latvietis nekad nav bijis skaudīgs, lai kā to mēģinātu mums uzspiest. Latvietis ir mieru mīlošs, nekad neies pirmais uz konfliktu. Latvietis neizrāda agresiju, un necenšas nevienu pakļaut vai pazemot.

Es prakstiski neatceros Barikāžu laiku, jo biju vēl diezgan mazs. Man tas ir tukš nosaukums par ko kladzina vēl vecās vistas, kuras reiz noticēja pašu izdomātai pasakai par neatkarību, kuru tā nekad arī neieguva un neiegūs Latvija. Cik var dzīvot ilūzijās.

Mani skumdina, ka cilvēki sevi māna

......manam tēvam bija nekustamais īpašums, privāts zemes gabals. Tik privāts, ka katru gadu par to ir jāmaksā nodokļi – citos vārdos – nomas maksa par zemi, kuru mans tēvs bija nopircis. Es tikai pavisam nesen sāku saprast, paga, ja jau tā zeme ir mans privātīpašums, kādēļ man par to ir jāmaksā nomas maksa valstij katru gadu??? Un tad es sapratu, ka nekāda privātīpašuma nav, cilvēkiem vnk ir pārdota iespēja ticēt, ka viņiem pieder zeme, par kuru viņi joprojām maksā nomas maksu...

Mani skumdina skolotāju streiki un piketi pie saeimas un izglītības ministrijas – Tie ir pazemojoši . Vai tiešām Latviešu inteliģences pārstāvjiem tā ir jāuzvedas. Vai tiešām gudrie skolotāji nespēj rast efektīgākus risinājumus, lai līdzdarbotos valsts izglītības nozares attīstīšanā. Un es nesaprotu, ko skolotāja ar augstāko izglītību un mūža viedo pieredzi vēlas panākt no valdības vīriem, kuriem nav ne mazākās sajēgas, kas un kā darāms, nerunājot jau par to, ka dažam nav nemaz atbilstošas kategorijas izglītības – ne vienā jomā.

Vai Jūs tiešām domājat, ka I.Sudrabas kundzes jaunā partija ir risinājums Latvijas sāpīgajiem jautājumiem? Neesiet tik naivi! Pasaulē notiek lielas pārmaiņas un tās jau sāk skart Latviju visos līmeņos.

Domāju, ka Latvijas sapnis ir izsapņots. Diemžēl.

Mūsu māmiņas un tēti sagaidīs ļoti grūtas vecumdienas, jo viņu dēli un meitas pelna pensijas Lielbirtānijas gejiem, lesbietēm un viņu vecīšiem, kamēr mūsu mājās nenotiek nekas.

Runā, ka cilvēkiem mana vecuma 30 un 40 gadniekiem pensijas un pabalsti nebūs, kas to, lai zin. Pagaidām izskatās, ka tiešām nebūs.

Es vēl protu runāt latviešu valodā, bet manu tautiešu bērni svešajās zemēs, jau pat šajā valodā vairs nerunā. Nerunājot jau par latgaļu, zemgaļu, kurzemnieku dialektiem.

Pēc saeimas vēlēšanām, strauji celsies dzīves dārdzība Latvijā’. Un atkal tiks izdarīts Milzīgs spiediens, lai visi , kas vēl spēj strādāt un maksāt nodokļus , vienalga kurai valstij, no Latvijas emigrētu.

Šis nav raksts – šīs ir emocijas. Lūdzu, vnk nenoliedziet to , kas esat. Krievi nav mūsu ienaidnieki un mums ļaunu nevēl. Atcerieties, kur mūsu jaunlatvieši skolojās un ieguva izglītību. Kas tās bija par skolām un kur tās atradās. Kam pateicoties izglītība un kultūra spēja uzplaukt Latvijā. Par kādu naudu mēs veidojām infrastruktūru, ceļus, rūpnīcas, ostas, dzelzceļu, dzīvojamās daudzstāvu mājas utt.

Vienmēr paskatieties, kas Jums stāv vakar, šodien un rīt pa labi blakus un pa kreisi. ASV tur nav un nekad nebūs.

Un atcerieties LATVIEŠI ! Mūsu seņči BALTI šo eiropas zemi apdzīvoja jau

pirms 8 000 gadu.

Bet pār pasauli cenšas valdīt cilvēku kopums, kuram pat nav savas nacionalitātes. Cilvēki bez īstas kultūras un tradīcijām. Viņu kultūras augstākais sasniegums ir Dubultais čīsburgers, cocacola un atombumbu nomešana uz civiliedzīvotājiem. Amerikāņi, kurus pasaule zin tikai nepilnus 260 gadus.

Atbildība par viņu visatļautību ir jāuzņemas mums! Jo Eiropas tautas to pieļāva! Vai arī Amerikāņi ir visu pasaules tautu izveidojies sajaukums!

Man vnk kaitina kā mūsu valsts priekšstāvji laiza d...... ASV un ES. Es vēl saprastu, būtu abpusēji patīkami, bet nu nav taču

Par mieru un saprātīgu cilvēku 21.gs.


Ar cieņu un mīlestību

Kaspars Pudniks


Par Latviešiem - BEZ sarakstiem!

142 74 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Varbūt pārāk nacionālistiski, bet absolūti patiesi un pat viedi...

0 7 atbildēt
« 1  2  3 »