local-stats-pixel fb-conv-api

Maģiskākā diena pēdējā desmitgadē - 11. novembris. Uzzini, kāpēc!1

56 0

Visos laikos skaitlis 11 ir bijis īpašs, tam tikuši piedēvēti mistiski notikumi un sakritības. Numeroloģijā šis ir viens no pašiem spēcīgākajiem skaitļiem (tāpat kā skaitļi 22 un 33), ziņo Awareness Act.

Turklāt 2018. gads, saskaitot visus ciparus kopā, arī veido skaitli 11.

Tas nozīmē, ka mēs tuvojamies neparastākajam datumam: universālā gada 11. mēneša gada 11. datumam.

Numeroloģijā skaitlis 11 skaitās viens no svarīgākajiem cipariem. Šis ir unikāla radošuma, autentiskas pašizpausmes un ātras veiksmes skaitlis. Skaitļa 11 kombinācijā tā ir augšāmcelšanās vibrācija.
Ja tu paskatīsies uz skaitļa 11 formu, redzēsi, ka tā izskatās kā divi pīlāri - vārti, kas atver tiešo portālu starp dievišķo un saprātīgo iedvesmu. Trijkāršā izmērā (11:11:11) skaitlim 11 piemīt neiedomājams spēks.
» Zinātniskā astroloģija - māņticība vai zinātne? Populārākie astroloģijas veidi

Pēc astrologa domām, 2018. gada 11. novembrī plkst. 11:11 būs plaši atvērts portāls, atverot desmitgades plašākos vārtus.

Tāpēc gaidi iekšējā spēka un neticamas enerģijas pieplūdumu! Skaitlis 11 ietver sevī meistarību, laiku un pacietību. Iespējams, tieši tāpēc pēdējos šī gada 11 mēnešus mums bieži smaidījusi veiksme.
Par laimi, numeroloģijā skaitlis 11 pauž sevi pilnā apmērā tikai cikla otrajā pusē. Tas nozīmē, ka 2018. gadā veiksme un laime pie tevis atnāks šī gada nogalē.
Starp citu, tava transformācija tikai sākas. Viss, kas noticis līdz šim brīdim, ir tikai gatavošanās kaut kam ievērojami lielākam.

Periods no 31. oktrobra līdz 31. decembrim skaitās spēcīgs tranformācijas laiks, kad saikne starp Zemes un Dvēseles pasaulēm kļūst smalkāka un caurspīdīgāka.

Šis ir laiks, lai tiktu vaļā no vecām lietām un situācijām, kas velk lejup. Tas ir iekšējo pārmaiņu, dvēseles un sirds atjaunošanās laiks, un tas turpināsies līdz pat jaunajam gadam.

Ja pēdējā laikā tu apslāpēji savu veiksmes un sapņu īstenošanas izrāvienu, 11. novembris ir labākais laiks, lai atbrīvotos no traucējošiem ierobežojumiem. Viss ir iespējams, ja tikai tu tikai ļausi tam noticēt.

Tev nāksies iziet no ierastās komforta zonas un mainīties, lai kļūtu par to cilvēku, kurš var sasniegt nospraustos mērķus. Nepretojies pārmaiņām! Brīžiem būs neērti un grūti, bet, atskatoties atpakaļ, un tu šo dienu atcerēsies ar pateicību.

56 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion   

maģisx, maģisx emotion   bū

1 0 atbildēt