local-stats-pixel fb-conv-api

M@UKA vai MEITENE? Kura labāka?71

Uzgāju internetā vienu interesantu stāstu, kur kāds čalis izsaka savas domas par prostitūtām un meitenēm.


Es jūtos apjucis, jo man sāk likties, ka man vairāk sāk patikt staigāt pie prostitūtām nekā saistīties attiecībās ar parastām sievietēm. Esmu bijis tikai pie trijām.

Man ir tikai 24 gadi un visas prostitūtas ņemu tikai tādas 20-23, lai mazāks noskrējiens. Kad pirmo paņēmu biju pārsteigts par to cik laipni viņas izturas pret saviem klientiem, izsaka komplimentus par manu sportisko ķermeni, jo es trenējos 4 reizes nedēļā trenažieru zālē.Es jutos pozitīvisma pilns un aizgāju apmierināts ar smaidu un labu garastāvokli!

Iepriekšējās draudzenes pārsvarā visu laiku visā saskatīja tikai negatīvo un vienmēr attiecībās sāka ar mani manipulēt un visu laiku kaut ko čīkstēt. Man liekas, ka prostitūtas pie kurām biju ir daudz dzīvespriecīgākas un ar viņām var arī normāli pasmieties un parunāt.

Turklāt tas pat ir izdevīgāk. Nav jātērē kaudze naudas randiņiem, turklāt tu vēl nezini kurā brīdī dabūsi seksu. Bet es esmu vecis, es gribu seksu 24/7 un jau pirmajā randiņā, bet nē man tur jāgorās un jātēlo, jābūt pieklājīgam un jācenšas visādi izpatikt. Ar prostitūtām viss ir tik vienkārši atnāc nolaid stresu, pasmejies, papļāpā, mašīnā iekšā un prom lieta darīta.

Kas attiecās uz slimībām, bučot es viņas nebučoju, un protams prezervatīvs. Ņemot vērā to cik daudz džeku tagad ir 20 gadīgām, ka viņām iet pa 10-20 džeku jau, un es pat zinu vienu meiteni kura zina, ka čalis ir bijis pie prostitūtām, bet tāpat ar viņu tusē, tikai tāpēc ka viņš ir turīgs, un citiem sakot atrunu - Cilvēki jau mainās! Gan jau būs labi utt.

Tā kā, ja ņem tādas mazliet dārgākas augstākas klases, tad nekāda atšķirība iet uz randiņiem vai pie prostitūtām. Es pat sāku domāt ,ka prostitūtas ir foršākas, jo viņas vismaz neslēpj, ko no vīrieša vēlās.

504 15 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000
« 1  2  3 »