local-stats-pixel fb-conv-api

MEGAkonkurss beidzies33

268 12

19. jūlijā papildinu rakstu ar tabuliņu, kur redzams, ka intriga saglabājas.

Sarosījušies abi pretendenti uz pirmajām vietām ar faktu rakstiem. Uldis Siemīte pievieno nedzirdētus faktus, ORGAZMO - neparastus faktus. Tagad viss atkarīgs no kuplās spoku saimes aktivitātēm. Vēl visa rītdiena priekšā un viss vēl iespējams.


Kāpēc šajā konkursā tik maz interesanta, daļēji pārrunājām manā iepriekšējā rakstā, par kura rakstīšnu esmu saņēmusi pat nelielus pārmetumus, jo kādu tas no miega esot pamodinājis un vēl pēdējo iespējmo nodomu spēku pārbīdīt jaucot. Man nebija nekādu ļaunu nodomu ne prer vienu, man gluži vienalga kurš būs pirmis. Vienīgā mana vēlme ieraudzīt jaunus interesntus rakstus un interesantu scensību gaitu.
Nu jau esmu pārliecināta, pašiem jābūt aktīvākiem , tad intriga arī neizpaliktu. Pēc ceturtās nedēļas intriga maz iespējama , jo pārējiem sakrātā punktu summa ir salīdzinoši ar pirmajām vietām liela.

(17.07.2014 08:00) Un tomer tā iespējma. ČOPERA vietu summa tikai par 4 punktiem lieāka nekā ORGAZMO. Piektajā nedēļā sāk parādīt aktivitāti virāki citi spoki, kas uz godalgotām vietām paši nevar pretendēt, bet reāli vēl var mainīt 2. un 3. vietu līderus. Ja ORGAZMO turpinās būt mazaktīvs, ja ČOPERU nenobīdīs uz leju vēl kādi kā Raziels, agurs, Senču Lācis u.t.t.


Meklējot TOP-os datus par 4. konkursa nedēļu, uzdūros uz Senseja formulējumu rakstā par medaļām
http://spoki.tvnet.lv/palidziba/Medalas-Kas-ir-kas/654948/1/7
Sensejs - Saņem autors, kurš nedēļas laikā ir veicis visvairāk unikālos rakstu skatījumus. Skaita no pirmdienas 00:00 līdz 24:00 svētdienai. Prēmija 1000 cepumi.
Vai piekrītat?
TOP-os pie Senseja ikonas uzraksts - lasītākais autors.
Es rakstītu tā:
Sensejs - Saņem autors, kura raksti nedēļas laikā ir saņēmuši visvairāk unikālo rakstu skatījumus. Skaita no pirmdienas 00:00 līdz 24:00 svētdienai. Prēmija 1000 cepumi.
TOP-os pie Senseja ikonas uzraksts - lasītākais autors.
(Zināju, ka Sensejs attiecs uz visiem rakstiem, bet līdz šim nebiju ievērojusi , ka tik daudz mums vienkāršo rakstu un pieļāvu dažus nepareizus secinājumus iepriekšējā rakstā par konkursu.
(Es arī mācos.)
Uzrakstīju vēstuli par Senseja medaļu attiecīgajam Adminam. Nedēļa pagājusi, bet atbildes nekādas nav. (Paldies, ir izlabots)

Reiz jau pat publiski rakstīju piemērus , kur nepieciešmi labojumi. Man komentārā Senču Lācis ierakstīja šādu teikumu: ,, ... Gan jau pēc šī raksta uzrašanās šie visi punkti tiks laboti. ''
Gaidu tos vēl šodien, pacietīgi kopš š.g. janvāra.

Paldies, exkluzīvais, par opertīvu rīcību un labojumiem! 15.07.2014.

Esmu nedaudz pārsteigta, ka ORGAZMO 4. nedēļā nav apsteidzis Uldi Siemīti? Pat Uldis pats rakstīja, ka būšot otrā vietā. Pārāk grūti izsekot šādai punktu uzskaites sistēmai.
Trešā vieta, liekas, ka ar balvu nevienu nevar ieinteresēt un uz to ir virāki pretendenti, iespējams par to pat paši nezin.
Ieraugot, ka ORGAZMO ir 9 punkti ar 4 otrajām vietām- sāku turēt pati sevi aizdomās, ka līdz 10 vairs neprotu skaitīt. Kā lai ticu lielajiem skaitļiem?

P.s. bija ilgi jādomā, ka 2 x 4 = 8, pat rakstu paguvu uzrakstīt.

16.07.2014. 10:00 Līderi nav manāmi, Vai var jau mierīgi atpūsties?

Ja varētu man kāds paskaidrot kāds sakars ir medaļai Tribīne ar labāko oriģinālgaleriju?

268 12 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

''Reiz jau pat publiski rakstīju piemērus , kur nepieciešmi labojumi. Man komentārā Senču Lācis ierakstīja šādu teikumu: ,, ... Gan jau pēc šī raksta uzrašanās šie visi punkti tiks laboti. ''

Gaidu tos vēl šodien, pacietīgi kopš š.g. janvāra. ''

Laikam tas, nevienam nelikās pietiekoši svarīgi vai noderīgi, lai izlabotu.   emotion EDIT: Izskatās, ka Evita vai kāds cits to, kas tajā rakstā bija minēts, tagad ir izlabojusi.  emotion

16 0 atbildēt

Par to matemātiku runājot, atcerējos kādu vecu joku- uz jautājumu ''cik ir divi plus divi'' labs grāmatvedis prasa- ''un cik vajag''  :) 

11 0 atbildēt

Izlaboju, vari droši man sūtīt PM, ja kaut kur vēl ir nepieciešami labojumi.

3 0 atbildēt

Tad redz kapēc parādas tie bullshit fakti - ka tik raksts būtu.

3 0 atbildēt

Pat mani arī esi ierindojusi šajā topā? :D

0 0 atbildēt

Kādai laikam nav ko darīt. emotion

0 0 atbildēt

Neskaita jau visas nedēļas kopā. Katru nedēļu skaita no jauna.

0 0 atbildēt

NU UN?! emotion

0 0 atbildēt

Kur bija raksta jēga? Tāpat zinājām ka pirmais 3-nieks ir stabils, bet pārējie saņem tik cik saņem... Atsevišķs paldies ka saskaitiji manus punktus, nopietni, man pašam bija slinkums skaitīt sakarā ar to ka 3-nieks tāpat man nespīd. emotion

0 0 atbildēt

Laikam jāpiebilst, ka Senseja topā var iekļūt tikai ar tekošajā nedēļā ievietotiem rakstiem. Jo manus iepriekšējā nedēļā liktos rakstus joprojām aktīvi skatās, bet Senseja topā neesmu. Labojiet, ja kļūdos.

0 0 atbildēt

Izskatas ka Uldim un Orgazmo atslegts nets, jo pec 4 nedelu cinas sie sonedel ir klusi. ja ta turpinas viss darbs veja+ 100 vietas un Čopers savāc balvu.

Kāds nezin kāpēc šie tā riskē?

0 0 atbildēt

Beidz kasīties.

4 7 atbildēt