local-stats-pixel fb-conv-api

Lietuvā iedzīvotāji protestē pret augstajām cenām veikalos un neapmeklē tos28

333 3

Lai gan mediji klusē kā partizāni, bet ir tapis zināms fakts, ka Lietuvā tagad aktīvi noris protesta akcija pret augstajām cenām veikalos. Cilvēki kā sabiedrības kopa protesta ietvaros neiepērkas veikalos, tādā veidā paužot savu stingro nostāju, ka preču cenas ir nepamatoti lielas.

Šādu protesta akciju noteikti vajadzētu rīkot arī Latvijā, jo citādāk sabiedrības vēlmes neviens nedzird. Varbūt tad, kad viņu ikdienas ienākumi saruks par vairākiem desmitiem tūkstošu eiro, viņi padomās par klientiem.

333 3 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Latvieši nemūžam tā neizdarītu, tās pats pēc Zolitūdas. Tik ja nemaldos, pircēju skaits palielinājas pec statistikas. Seciniet paši. Latvijā tikai interneta anonīmajos komentāros ir varoņi, ja kautkas notiek un ir jaizstāv. emotion Vai nav taisnība? Personīgi es taja maksimā nesperu soli.

32 0 atbildēt

Latvieši jau tikai runā nevis dara, pēc Zolitūdes teica, ka boikotēs Maximas,, bet viss palika tikai tukšas pļāvas.. Braļiukas parāda, ka viņi ja saka, tad arī dara  emotion 

22 0 atbildēt

boikotēt veikalu lai samazina cenas? emotion Burkānu tauta. Kā jau maxima teica - iedosim 50% akcijas uz divām dienām. emotion Šī projekta radītāji ir muļķadesas, kuri domā ka pavicinot maģisku nūjiņu, no cepures izleks zaķis. Iespējams, dēļ šīs akcijas lietuvju lauksaimniekiem un zemkopjiem būs jācieš divtik. But thats none of my consern. emotion

20 0 atbildēt

Kāpēc iepirkties, ja var neieprikties? Naudas ietaupījums 100%!

18 0 atbildēt

malači..ne reizi redzams, ka kaimiņu valstīs tiek kaut kas darīts.emotion a mēs vien klusējam un cenšamies samierināties ar tām cenām.. starpcitu, biju Lietuvā un tur ir salīdzinoši lētāk nekā pie mums.emotion

16 0 atbildēt

Super akcija! Lietuvieši pierāda , ka viņiem ir tautas gars! Malači braļuikas! 

12 0 atbildēt

Ja Latvijā kaut kas tāds būs es noteikt piedalīšos.

10 1 atbildēt

Kārtējais stulbums. Nu un kas notiks - cilvēki nepirks vienu divas dienas, varbūt vēl trešo pacietīsies, bet pēc tam tāpat atsāks iepirkties (jo neba nu Maximā ir tās lielākās cenas). Tāpat arī ne jau veikals cietīs dižos zaudējumus.

Būtu labāk painteresējušies par to, kā veidojas cenas pārtikas produktiem, un tad sākuši vainot veikalus.

9 0 atbildēt

Domāju, ka modernie 'latvieši' atbalsta tikai tās 'cīņas', kas ir iespējamas sociālajos tīklos.

Lai 'latvietis' pieceltu savu pakaļu un izietu protestēt ielās - vismaz trīs slotas kātiem ir jāsazaļo!

8 0 atbildēt

Kā no viena cita raksta komiksa:

''Ja neko nepērk, tad cenas ir normālas.''

5 0 atbildēt

Es jau vairākus gadus boikotēju, vispār uz veikalu pēc paikas neeju   emotion 

3 0 atbildēt

Latviesi nav neuzko spejigi, atdosies visiem pa kapeikaam.

4 1 atbildēt
Poh
1 0 atbildēt

Tiešām tik daudz kapeikpisēji kas Latvijā arī protestētu?  Vajag meklēt darbu kurā var nopelnīt vairāk par 230 eiro mēnesī, tad nebūs jačīkst par pārtikas cenām...

5 4 atbildēt

Un no kurienes Matilde izrāva šo info? Bildes vairāk liecina vēl neatvērtu veikalu!

Turklāt, akcija, ja arī tomēŗ tāda realitātē notiek, ir bezjēdzīga un bulšits! Tirgotajiem no tā ne silts, ne auksts, jo cilvēkam ēst ta gribas, tātad viņš sapērk to visu jau pirms tam vai meklē alternatīvu vietu kur pirkt! Sapērkot iepriekš maxima neko nezaudē! Tik vien kā nomainīs nepardotajai precei realizācijas termiņus un pārdos izsalkušajiem. Ja ir vieta kur pirkt lētāk, tad kāda vella pēc velcies uz maxima?

Šitas viss vairāk izskatās pēc slima suņa murgiem, būs jāuzraksta LT kolēģiem, jāpajautā.

3 2 atbildēt
Es viepār lielveikalos iepērkos reti. Pasūtu internet veikalāar bezmaksas piegādi un pat tad bieži ieraupu vairāk kā pirktu lielveikalā.
1 0 atbildēt

Proams mums ari taa vajag.

0 0 atbildēt

Kā es varu neatbalstīt ja man nav naudas emotion

0 0 atbildēt