local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, kas Tev jāzina pirms sāc kopdzīvi ar savu draudzeni49

1678 15
« 1  2  3 »
1678 15 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Par rakstu mīnus, jo pilnīgi viss ir bullshits....

Ar draudzeni dzīvojam kopā 1.5 gadu un nekas tāds nav. Nevarētu iedomāties savu dzīvi bez viņas. Viņa ir 1 no miljarda labākajā gadījuma. Piemērs: Kamēr nebiju mājās 3 mēnešus (strādāju ārzemēs) viņa no 0 uzcēla pati vannas istabu (daļa vīriešu pat to nemāk).

Takā lūdzu par meitenēm muļķības nerakstam. Ja viņa ir nevīžīga tad tā tiešām arī būs!

6 3 atbildēt
nezinu kā citām, bet manā gadijumā no šī raksta 90% ir fufels- laikam esmu dikti kārtīga.!
3 0 atbildēt
ieteiktu domaat.
3 0 atbildēt

Un ja nu es teiktu, ka sievietes ir tie paši cilvēki un mēdz būt ļoti dažādi, atkarībā no audzināšanas un personībās un viss tavs sarakstītais ir buļļa kaka?

2 0 atbildēt

Laikam es neesmu sieviete. Šeit aprakstītās personas ir nevis sievietes, bet, atvainojos, cūkas, kuras pēc sevis nejēdz savākt savus matus, izmētā apavus, noķēpā dažādas virsmas, kopdzīves laikā pārstāj par sevi rūpēties utt.. Godīgi varu pateikt, ka man neatbilst pilnīgi neviena no šīm lietām. Normāla sieviete kopdzīves laikā nepārvērtīsies par cūku. Ja sievietei patīk izmētāt savas lietas, vannā atstāt matus utt., tad tas tikai parāda to, cik cilvēks ir vienaldzīgs pret tīrību, kārtību un vidi, kurā dzīvo.

3 1 atbildēt

Kārtējās klišejas  emotion 

2 0 atbildēt

 Par tām drēbēm taisnība, puse istabas stūrī mētājas , bet tā aju nav tik traki ar mums. Piem es visp bez kosmētikas varu iztikt un man vajadzīgas lai mazgāties tikai kādas 4 pudeles.Tikai 4 emotion

2 0 atbildēt
👍
1 0 atbildēt
Nu ne jau viss ir taisnība . Par kurpēm , ir kā kurai meitenei . Piemēram man ir tikai 3 kurpju pāri . Ja kādai tik nežēlīgi krīt mati , vajag nopirkt normālu špūnu , vai arī spmeklēt dermatalogu . Par tiem losjoniem arī nav taisnība . Apmēram 40% raksta atbilst patiesībai .
1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

Ja esmu pats parliecinats un zinu uz ko vina ir spejiga

1 0 atbildēt

Puse no šī visa ir taisnība (ar nelieliem attiecīgiem labojumiem) arī tad, ja runa ir par kaķa adoptēšanu. emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

emotionsmi:)

Jā, vēl tās sieviešu viltības - tavās mājās parādījās viņas lakas baloniņš, apakšveļa - viņa jau ir pārvākusies pie tevis! Man bija praktiski visas šīs štelles un man šķiet, ka tas ir ok. Tie mati vannasistabā aktuāli ir smuku, garu matu īpašniecēm. Visu var pārvērst aktīvā laika pavadīšanā, kopīgi uzkopjot mūsu ligzdiņu. Manas zeķes nekad tik traki nav odušas kā sieviešu zeķubikses emotion(( Kurpes var salikt, ja var ar meiteni sarunāt (tā ir paša uzstājība un meit.raksturs). Grūti ir sadzīvot ar nevīžību. Tā gan ir pretīga īpašība. 

Spīduļi printerī, aizkritušās matu saspraudes, neatrasta buča uz lapiņas, sievietes smarža, maigums, flirts, salīgums un priecīgas acis…

0 0 atbildēt

Nepiekrītu emotion 

0 0 atbildēt

Pārāk klišejisks raksts, bet tomēr 8. punkts bija smieklīgs.

0 0 atbildēt

Tā jau ir...  emotion 

0 0 atbildēt

Tādēļ labāk būt gejam , mazāk problēmas.

4 4 atbildēt

tie sūdi būs, bet labāk ir sadzīvot ar to, nekā būt monoseksuālistam vai pat vēl trākāk kā homoseksuālistam.

1 1 atbildēt
Tik briesmīgi jau nav, kā aprakstīts, bet par tualetes papīru es piekrītu. Kā var tik ātri iztērēt rulli? WTF?
0 2 atbildēt
« 1  2  3 »