local-stats-pixel fb-conv-api

Legālo narkotirgoņu mednieki!103

1283 2

Tikko rakstīju par Pedofīlu medībām, tagad kārta ir narkotirgoņu medībām. Šoreiz nolēmu pieķerties šai lietai nopietnāk un VK.com sazinājos ar šī projekta galveno personu. Šo projektu sauc Okkupaj narkofiļaj (Оккупай Наркофиляй), bet rakstu iesākšu ar tekstu no viņu grupas VK:

Domu biedri!

Esmu ļoti pārsteigts par tiem cilvēkiem, kuri neatbalsta mūsu kustību...Kāpēc? Kas jums mūsos nepatīk? Ja ne mēs, tad kurš? Policija?

Tagad nolēmu nums sīkāk paskaidrot kāpēc mēs ar to sākām nodarboties. Narkotikas ir "portāls" uz kaut kādām "māju", no kuras nav redzama ne ģimene ne bērnine sava nācija.Šajā "mājā" tu aizmirsti par visām problēmām... Tev ir labi... Bet par šo "labi" tu saņem nopietnas veselības problēmas, no kurām mirsti samērā īsā laika posmā. "Viss būtu bijis labi, ja es nebūtu pamēģinājis"... Un, draugs, tagad aizdomājies... Kur tu TO dabūji?

Mēs cenšamies likvidēt tos brīžus, kad cilvēks iegūst narkotikas PIRMO REIZI, un "uzsēžas" uz tām, piesaista citus un dzen postā savu nāciju. Mēs pieturamies pie idejas - "Narkotirgoņiem nav nacionalitātes", bet aizdomājieties... Kas tās tirgo? Jā, mūsu paņēmieni ir cietsirdīgi, bet tas ir minimums, ko Krievam ir jāizdara ar narkotirgoni. Atsakies no narkotikām. Sargi savu ģimeni un nāciju.



1283 2 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000
« 1  2  3 »