local-stats-pixel fb-conv-api

Legālo narkotirgoņu mednieki!103

1283 2

Tikko rakstīju par Pedofīlu medībām, tagad kārta ir narkotirgoņu medībām. Šoreiz nolēmu pieķerties šai lietai nopietnāk un VK.com sazinājos ar šī projekta galveno personu. Šo projektu sauc Okkupaj narkofiļaj (Оккупай Наркофиляй), bet rakstu iesākšu ar tekstu no viņu grupas VK:

Domu biedri!

Esmu ļoti pārsteigts par tiem cilvēkiem, kuri neatbalsta mūsu kustību...Kāpēc? Kas jums mūsos nepatīk? Ja ne mēs, tad kurš? Policija?

Tagad nolēmu nums sīkāk paskaidrot kāpēc mēs ar to sākām nodarboties. Narkotikas ir "portāls" uz kaut kādām "māju", no kuras nav redzama ne ģimene ne bērnine sava nācija.Šajā "mājā" tu aizmirsti par visām problēmām... Tev ir labi... Bet par šo "labi" tu saņem nopietnas veselības problēmas, no kurām mirsti samērā īsā laika posmā. "Viss būtu bijis labi, ja es nebūtu pamēģinājis"... Un, draugs, tagad aizdomājies... Kur tu TO dabūji?

Mēs cenšamies likvidēt tos brīžus, kad cilvēks iegūst narkotikas PIRMO REIZI, un "uzsēžas" uz tām, piesaista citus un dzen postā savu nāciju. Mēs pieturamies pie idejas - "Narkotirgoņiem nav nacionalitātes", bet aizdomājieties... Kas tās tirgo? Jā, mūsu paņēmieni ir cietsirdīgi, bet tas ir minimums, ko Krievam ir jāizdara ar narkotirgoni. Atsakies no narkotikām. Sargi savu ģimeni un nāciju.



1283 2 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000

man būtu daudz ko teikt par šo tēmu, praktiski vajadzētu interviju...

bet, dažos vārdos. Atbalstu šo organizāciju, no vienas puses... no otras puses - tie kas tirgo, ir tikai mazās skudriņas pūznī. Tas ir tas pats kas aiziet, sašņorēt veikala pārdevēju par vecu konservu pārdošanu, bet viņa taču tos neieveda/neizplata, viņa ir tikai pārdevējs.. vai ne tā?

Reāli, šai organizācijai ir rokas par īsu, un viņi savu izdarību dēļ var smagi ciest, ieskaitot viņu ģimenes, jo krievija nav tā īstākā vieta, kur šādi izrīkoties. noķers vienu karteļa skudru, sūdi rokās, stroķis pie galvas un uz mežu, visai organizācijai pi*da!

Katram ir brīva izvēle ko viņš vēlas un dara ar savu ķermeni. Protams, lielākoties legālā sūda smēķētāji nemaz nezin un negrib zināt, no viņi smēķē, bet kā saka - būs pieprasījums, būs piedāvājums.

Tāpat arī ir ar heroīnu / krokodīlu. Ja heroīnam naudas par maz, jāņem kroks, jo tas maksā kapeikas.

Viss ir naudā. cilvēkiem trūkst naudas kam kvalitatīvam, ķerās pie ķīmijas, jo tā ir gaužām lēta, bet toties daudz indīgāka. paši vien viņi ir vainīgi.

2 0 atbildēt
Kada sakara tu driksti aizliegt kaut ko otram.? Ja ta ir tava izvele okey, nelieto nemegini utt... Bet tu neesi nekas, lai otram ko liegtu, un nav nozimes, kas tas butu. Iznemot, ja kaitejumi tiesi skar personu. Nesodi citu, jo pats saja gadijuma neesi labaks.
3 1 atbildēt

Sorry,ne tirgoņi,ne tie,kas taisa,nav vainīgi. Cilvēki ir paši vainīgi,ka lieto sūdus. Jāsāk jau ar vecākiem,kuri mājās nerunā ar saviem bērniem vispār,tad citus vaino. Ja spaisu aizliegs,sīkie tā pat kurīs cigaretes,internetā narkotikas arī var ļoti viegli dabūt.Vispār šādi video atkal visus sīkos lohatronus bez smadzenēm liek domāt,ka citiem liet virsū krāsu,sabojāt drēbes,smieties,demolēt ir labi.

5 3 atbildēt

ka norausies no lielajiem bosiem emotion emotion

1 0 atbildēt

Vajag legalizēt dabīgo marihuānu un likt tajās bodēs īsto marihuānu.Cilvēki nemirs un narkaši dzīvos ar priecīgāku prātu.

2 1 atbildēt

Esmu no Valkas, kur nesen atvēra šo legālo sūdu māju un pašam reāli riebjās redzēt dienu dienā visādus sīkos, kas aprijušies staigā apkārt. Bet es skatos, ka lēnām pilsētai ceļās naids, jo nesen jau kāds paspēja logus izbombīt un ticu, ka nebūs ilgi jāgaida, lai notiktu, kas nopietnāks, kā Krievijā.

1 0 atbildēt

īstenība ja likums neaizliedz tirgot to draņķi,tad sanak ,ka tas kas tirgo to huiņu var pat tiesaties pret to baru,tas ta .bet ta *****j ko tadu vispar pataisa par legalu un drīkst tirgot,emotion

1 0 atbildēt

Latvijā jau tādā dirsā ir, ka cik es nopratu, ja tādu pedofilu noķer, un iekausti, mēsls vēl uzrakstīs par tevi zajavu, un rezultātā, sūdi sanāks tev, nevis *****am....

 

saucas civilizētā zemē dzīvojam. emotion

3 2 atbildēt

Pareiz darija.

3 2 atbildēt

Es pamēģināju gan to "lēģi", gan "spice"  un man neviens nepatika. Starp citu, visi, kam interesē lielākās narkomānu kopienas un tirgotavas, aizbrauciet uz Zaļenieku pagastu, tur jau no 7. klases daudzi pīpē lēģi. gan tirgoņi, gan pīpmaņi tur ir no vienas vietas, ja jūs kāds spētu to visu likvidēt, tad es būtu ļoti pateicīgs! Par policiju, te runa neiet, tautas metodes un viss!

2 2 atbildēt

Vot šits ar ir labs pasākums,tāpat kā par p.e.d.i.ņ.u ķerstīšanu...cilvēki kautko dara...vismaz nenodzerās,vai nenonarkojās,jeb nestaigā pa naktīm un neārdās.bet publiski izdemolē kādu sliktu vietu(i sports ir)...un arī tas nekas ka nav īsti likumīgi,bet kādam ir jādara kaukas...

4 4 atbildēt

Vispār jau tā ir policijas kompetence. Ja tagad katrs sāks darīt to ko pienākas darīt valsts struktūrām būs haoss, kāds jau iestājies krievijā.

0 0 atbildēt

No vienas puses pareizi, bet no otras - nelikumīgi un paši nolaiž savu līmeni.

0 0 atbildēt

Dabiga atlase, ja nav ta prata tad lai pipe tos meslus un rezultatu jau visi zinam.

0 0 atbildēt

Tiem likumiem ir jābūt nežēlīgi stingriem, lai iedvestu bailes ikvienam, kas vēlētos viņus pārkāpt.Bet tā kā , visur pret noziedzniekiem izturās salīdzinoši humāni un pat dažās valstīs viņiem tiek piešķirti bezmaz luksus viesnīcu tipu cietumi, tad es labāk piekrītu variantam , ka cilvēkiem pašiem ar šo sērgu jātiek galā, lai sabiedrībā visi jau pa gabalu bezmaz spētu saost viņu draugu, radu un bērnu indētājus ar šitiem legālajiem mēsliem un būtu paši spējīgi pieņemt pareizos lēmumus ko ar tādiem staigājošiem sadzīves atkritumiem darīt. 

2 2 atbildēt

JBL, jūs tiešām domājat ka tas ir normāli ? Tas ir slimi ! Tādus cilvēkus tiesham vajadzetu uz kadu laiku aiz restem aizbāst lai sāk ar galvu domāt.. p.s. runāju par tiem 'narkotiku apkarotājiem'

0 0 atbildēt

ta nevaig narkomanus sist vienkarsi vaig notert un sabast tas narkotika cik daud taja mute ka nosprakstemotion

0 0 atbildēt

Tie, kas ķer pārdevējus nav gudrāki par tiem, kas pīpē tās legālās narkotikas. 

1 1 atbildēt

Sheit ietekums . Lai paaris siiko no shiitaas lazhas nomirst. Ui! Ne jau paaris. Lai par 50 cilvekiem kuri ir mirushi no "legalas zales" uzraksta presee un pa TV paraada. Tad varbut kads ieklausisies anti-reklamas, skolas kaartiigi kalausiisies par "legala" kaitigumu un kaads no muusu "simtnieka" izdomaas ka vajadzetu mainit likumu par shitaas shnjagas legalo tirgoshanu. Un arii diez vai tas peedeejais kaut ko daris. ja nu vienigi vinjam pasham radinieks vai draugs no shitaa neaiziet pa burbuli.

0 0 atbildēt

Paskatījos nedaudz viņu video "VK".  Teiksim tā - pēc raksta izlasīšanas un video noskatīšanās, kas izvietots te, šķita, ka labi rīkojās un "pareizi" šie ļaudis, bet pēc orģinālo video noskatīšanās pilnīgi pretīgi palika. Viens, ir iebiedēt vai atņemt produkciju, kaut kur to krāsas gājienu atbalstīju. Bet video, kas ir ievietoti VK ir pilnīgi cits stāsts, tā vairāk izskatās pēc bandu izklaidēm. Gandrīz vai cilvēku nolaupīšanas, konkrēta piekaušana, elektrošoka izmantošana, un beigās vēl šiem tirgoņiem pašiem liek apēst vienu no paciņām. Ja papēta pašu pēdējo video, kas bija var redzēt, ka kungs vienkārši ir atbraucis strādāt celtniecībā, un nedaudz vēlējās piepelnīties pārdodot šīs vielas (teorētiski nav nelikumīgi); bet šī banda tā vietā, lai vienkārši "pārmācītu", kungu piekauj, izsmej, paņem naudu un piespiež fiziski lietot šīs vielas (tā nebija viņa izvēle lietot, bet gan tirgot. Viņš uzņēmās savu risku izplatot, nevis lietojot, kāpēc viņam tagad ir jāmaksā vēl piespiedu kārtā par citu pārkāpumu, t.sk. Visa lapa VK ir par veslīgu dzīvesveidu un ko tik vēl ne, bet šeit piespiež cilvēkam bojāt sevi!?). Vēl nākamajā video, puisi faktiski izģērbj, ar elektrošoku kādas 5+ reizes "noliek" pie vietas un konkrēti ņirgājās, protams, arī konkrēti piekauj.

Kaut es atbalstu, ka vajag šo visu izskaust, bet konkrēti, kā šie cilvēki izturās video ir tīra visatļautība, iemesls formēt bandu, izņirgāties, piekaut un ar to tik sveikā cauri! Pilnīgi anarhija. Ja konkrētā apkarošana varētu pārtapt par kaut ko ne tik brutālu, piem. tīri, ja viņi aizturētu, atņemtu visas narkotikas vai kā līdzīgi OK, bet, ja es gadītos, kā izplatītājs (teorētiski) un man liktu norīt šīs lietas - sūdzētu tiesā un ietu pēc miljoniem, tā nav attaisnojama rīcība, ko dara šie cilvēki>

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »