local-stats-pixel fb-conv-api

Ļaunākie, šobrīd pie varas esošie diktatori pasaulē51

421 11

20.gadsimtā bija daudz nežēlīgu, asiņainu diktatoru, kuri nostājās pret savu cilvēku interesēm, sāka karus un stiprināja varu caur bailēm un manipulācijām, uzliekot bargus sodus saviem pilsoņiem par visdažādākajiem tā sauktajiem noziegumiem pret valsti. Diemžēl ļauno diktatoru dienas nav aiz muguras un arī 21. gadsimtā dažādās pasaules valstīs joprojām pie varas ir bīstami un briesmīgi autoritāri vadoņi - un šajā rakstā minētie ir visļaunākie no viņiem visiem.

421 11 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Putin? Lukashenko? 

36 7 atbildēt

Rodrigo Duterte (Filipīnas)

Lūk šis ir vispareizākais vecis, kāds var būt. ļoti labs veids, kā atbrīvot valsti no narikiem. kā arī cik esmu lasījis, čalis liek novākt arī bandu dalībniekus, kas vispār ir apsveicami emotion

19 3 atbildēt

a kur ir Putins?

32 16 atbildēt

Kādēļ pats galvenais diktators Putins nav sarakstā? 

Deram, ka nozombētie krieveļi mani nomīnusos.. 

23 9 atbildēt

Briesmoņi, nevis valstu vadītāji.

13 1 atbildēt
Neviens no šitiem nav diktators! Īstais diktators ir Putins kura dēļ aizgāja bojā 200 000 čečenu. Un daudzas valstis dēļ tā utainā izdzimteņa zaudēja arī savu zemju teritorijas.
13 1 atbildēt

Kur tad Putins???? 

emotionemotionemotion

11 1 atbildēt

Laikam vienīgi man visi šie veči liekas pozitīvi, ar zelta burtiem ierakstāmi vēsturē. emotion 

Es pilnībā sastādītu pavisam citu sarakstu. emotion 

7 0 atbildēt

Normāli pipari

7 0 atbildēt

Duterte "atļāva" nogalināt tieši narkotiku dīlerus, nevis jebkuru lietotāju. Ja lietotājs bija arī dīleris, tā nav liela atšķirība nno jebkura dīlera.

Narkotiku bizness un tā izraisītā humānā katastrofa nav uzveicama ar demokrātiskiem paņēmieniem, bet tie svētie divkoši rāda uz pozitīviem piemēriem… kādiem?! Kur ir tas pozitīvais piemērs, kad 100K valsts iedzīvotāju sprāgst nost no narkotikām katru gadu?

Protams, kad Duterte tiks gāzts (katrs diktators tiek gāzts) lielie liekuļi teiks, ka beidzot bizness ies vaļā, t.i. varēs atkal demokrātiskās vērtības pārņemt šo valsti.

7 0 atbildēt

Rodrigo Duterte --pasludināts par dikataoru ,jo pašūtija Obamu publiski ar visu savu ameriku  un ved nesaudzīgu cīņu ar narkotirgotājiem un to lietotājiem..tas ir pret tautas degradāciju!!  Un tieši īs iemesls  jeņķiem ir kā kauls rīklē..

7 1 atbildēt

Autor, autor, autor.. ož pēc austrumu kaimiņa žurnālistikas emotion

Duterte starp ļaunākajiem diktatoriem?! Un Putina vispār nav 10-niekā? emotion Nu Tu dod!

5 0 atbildēt

Teksts par Maduro, Asadu un Kimu ir tīrākā propaganda.

Maduro nav vainīgs pie ekonomiskās situācijas Venecuēlā. Pie tā var vainot ASV imperiālistus, kuri pielieto ekonomisko vardarbīu (sankcijas) pret Venecuēlu. Turklāt situācija Venecuēlā nav ne tuvu tai, kuru parāda rietumu mediji, kuru vienīgais mērķis ir panākt rietumvalstu iedzīvotāju kārtējam karam. Lielākā daļa venecuēliešu atbalsta Maduro. Ja Maduro būtu diktators, tad viņš jau sen būtu nogalinājis opozīciju (kura sastāv no elites un ārvalstīs dzīvojošiem bagātniekiem, pārsvarā), bet viņš ļauj opozīcijai atklāti atbalstīt iebrukumu neatkarīgā valstī. 

ASV jau labu laiku atpakaļ atzina, ka nav nekādu pierādījumu, ka Asads ir lietojis ķīmiskos ieročus pret Sīŗijas civiliedzīvotājiem, un tas ir vairāk kā pašsaprotams jebkuram cilvēkam, kas saprot Sīrijas situāciju. Lielākā daļa ''pierādījumu'' par ķīmisko ieroču izmantošanu ir fake materiāls, kuru ir safabricējusi Sīrijas opozīcija.

Ziemeļkoreja. Nav citas valsts, pret kuru būtu pavērsta tik liela propagandas kampaņa (var konkurēt tikai ar Venecuēlu un Irānu). Fakts, ka Ziemeļkoreja ir tik noslēgta valsts, bet visiem ir zināms katrs likums, kas it kā eksistē Ziemeļkorejā jau daudz ko pasaka.

Šis raksts ir tipiska režīma maiņas propaganda. Basically, katra valsts, kura atsakās atļaut ASV un rietumu kompānijām izzagt viņu dabas resursus ir ''šausmīga diktatūra'', kuras valdība ''apspiež savus cilvēkus'', lai gan tam nekad netiek doti īsti pierādījumi.

Un kāpēc šajā sarakstā nav Izraēlas borderline fašistiskais prezidents Netanjahu? Kāpēc šeit nav Saūda Arābijas princis, kura valdība mērdē badā miljoniem Jemenas iedzīvotāju? Kāpēc te nav Brazīlijas ''prezidents'', kurš  opozīciju ielika cietumā, un ir drauds ne tikai Brazīlijā dzīvojošajām minoritātēm un LGBT tiesībām, bet arī kaimiņvalstīm? Ā, pareizi. Rietumiem draudzīgi diktatoti neskaitās kā diktatori... Man parasti patīk tavi raksti, bet šī ir tīrākā propaganda.

9 4 atbildēt

Kur putinka un trampinka?

15 11 atbildēt

Liels paldies par kvalitatīvo rakstu!  emotion 

5 2 atbildēt
Jobanie Pērtiķi.
4 2 atbildēt

a kur ir Lukašenko emotion

2 0 atbildēt
Kur tramps?
5 3 atbildēt

kur tramps un putins  emotion 

6 5 atbildēt

Ja neskaita turku, pārējie neviens nav iebrukuši citās valstīs un nogalinājuši tur tūkstošiem civilo- kā to joprojām dara pasaules 3 lielākās koloniāllielvalstis. Lielākā daļa šo ir tādi, kas neatdod savus dabas resursus starptautiskajiem koncerniem koncesijās par sviestmaizi vai īsteno neatkarīgu politiku.

1 0 atbildēt