local-stats-pixel fb-conv-api

Ļaunā ASV : Labā Krievija118

Un vairums saprot, ka virsrakstā ir pieļauta kļūda! Jo ASV neokupē valstis, neapspiež parastos cilvēkus, neizplata melīgu informāciju, kā to dara Krievija. Bet vai varat to izlabot pareizi? Labā ASV : Ļaunā krievija? Diez vai! Šeit pareizāk būtu ASV = Krievija, vai vēl labāk būtu sacīt, ka abas šīs lielvaras ir līdzīgas, un ASV papildus kā peideva ir arī ES!

Domāju, ka daudziem manu iepriekšējo rakstu lasītājiem šis raksts nepatiks, bet tas ir viedoklis, ko nevar nepateikt.

Kura puse tad īsti ir tā labā? Krievija vai Rietumi(ASV +ES)? Šajā situācijā nav labo vai ļauno, ne tikai šeit, bet dzīvē kopumā sāk izzust tādi jēdzieni kā "labs" un "ļauns". Mūsdienās nevis pati rīcība ir tā kas ir laba vai ļauna, bet gan tas, kurš to dara! Divi dažādi cilvēki, organizācijas, valstis var rīkoties līdzīgi, līdzīgu mērķu vadīti, bet viens var tikt uzskatīts par labu, bet otrs par ļaunu. Visizteiksmīgākais piemērs varētu būt :

Divi cilvēki, no kuriem viens ir mūsu draugs, bet otrs ienaidnieks(Lai gan senā pagātnē viņi abi mums ir bijuši ienaidnieki), ir noslepkavojuši pa 1 cilvēkam katrs, bet abi apgalvo, ka nav vainīgi. Vairums cilvēku visticamāk noticēs vai vismaz centīsies palīdzēt draugam pierādīt viņa nevainību, atbalstīs viņu, bet ienaidnieku nosodīs, vai neliksies ne zinis par to!

Šo piemēru var attiecināt uz Rietumiem un Krieviju!

886 26 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 118

0/2000

Smieklīgi ka spokos atrodas pajoliņi, kuri turpina diskutēt par ASV noziegumiem, itkā ASV pašlaik būtu ieveduši savu karaspēku Ukrainā un pārkāptu tās suverinitāti, turpiniet, turpiniet diskutēt, kādā jaukā dienā atapsieties zem ''Ivana'' ķepas un varēsiet brēkt lai ES un ASV nāk palīgā, tieši tapat kā to tagad dara ukraiņi..

2 2 atbildēt

Lasot komentārus: Ja būtu jāizvēlas, visdrīzāk, izvēlētos krieviju. Tapēc, ka amerika sevi prot pasniegt atšķirībā no krievijas, taču nedzīvosim ilūzijās un nepārtiksim no skaistiem vārdiem. ASV propogandē savus iedzīvotājus ar informāciju, kas degradē, tā teikt skalo smadzenes - to var redzēt tajā kādi amerikāņi patrioti ir, pat neņemot vērā cik ļoti daudz naudas aiziet nodokļos valstij un kā viņi tiek kontrolēti par to naudu. Vēl tā pārtika ko viņiem dod, man vienmēr ir bijis prieks, ka latvija neatīstās tik ātri, jo reizē ar jauno nāk arī ļaunais, nekad negribētu pat aizbraukt uz ameriku, kur nu vel, lai viņa brauc pie manis. Bez tam, visa mūsu masu mēdiju bezpriģela nāk tieši no amerikas. Valstis kurās ASV karo, nebija nekādas vainas, vietējie iedzīvotāji bija apmierināti ar pastāvošo varu (nerunāju par ukrainu), bet nezkapēc mums ASV tiek pasniegti kā glābēji, bet patiesībā viņa ir vienkārši mantkārīga nācija, kas cenšas sagrābties visu. Vislabāk ir tik ārā no eiropas savienības, atjaunot ražošanu, mazināt importu, un atkal varēsim būt labāka valsts, jo par sīkiem perdeļiem lielas nācijas nerūpējas.

1 1 atbildēt

Un piebilde pat krievi no krievījas laižas prom.  Piemēram ASV un Vācīja pilns ar viņiem. Ja Krievija mšu okupē, tad lai uzreiz šauj nost to zvēriskumu un slikto dzīvi es nevēlētos piedzīvot.

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt
Pasaules dalīšana.
0 0 atbildēt

TLDR

0 0 atbildēt

Pret amerikāņiem man nekas nav, bet utainos es neciešu. 

0 1 atbildēt

Autors bišķiņ dīvains. Paskaties, kāda vara ir tautai urlu zemē un kāda ASV. Tas, ka valstu vadītāji iebrūk svešās zemēs, protams, ir slikti, taču pēc ASV darbiņa, šajā zemē viņus nesauc par okupantiem un nemēģina nošaut ASV prezidentu, kamēr Čečenijā katru dienu nošauj pāris krievus un urlu prezidenti tur savu kāju īsti negrib spert.

Tā ka, autoriņ, analizē katra procesa sākumu un rezultātus, nevis tikai procesu. Pat skaistākās sievietes kakā un pirž, jo iemesls ir bajadzība, bet vēlamais rezultāts - izskatīties un justies tik pat labi.

0 1 atbildēt

Krievija smagi sūkā, ASV reāli rullē. Tāda ir atšķirība emotion

0 2 atbildēt

Pasaules sapņu vieta būtu kad Krievijas vietā būtu liels ezers  emotion

4 7 atbildēt
P.s. tava nika tulkojums - kremļa ziņas. :D
0 6 atbildēt
Kārtējais slāvu propogandas izplatītājs. ITKĀ neatbalstot krieviju, noliek to vienā līmenī ar ASV. No parastās slāvu propogandas šis atšķiras tikai ar to, ka tā izmantota ar apgriezto metodi - itkā neslavinot un neatbalstot krieviju, mēģina ieborēt tautai, ka abi ir ļauni, tādejādi noliekot abus pretinekus uz 50:50, lai pēc tam ar plašu un atklātu propogandu iegūtu vismaz 51:49, tādejādi gūstot pārsvaru sabiedriskajā domā, ar ko pietiek lai sataisītu sūdus. Nu apm tāpat, kā tagad krimā. :)
2 12 atbildēt