local-stats-pixel fb-conv-api

Latviju Eirovīzijā pārstāvēs Samanta Tīna. Vai uzvara garantēta?18

55 0

Sestdienas vakarā LTV1 tiešraidē norisinājās “Supernova 2020”, kurā tika noskaidrots, kurš tad iegūs tiesības pārstāvēt Latviju 65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā, Nīderlandē. Skatītāji ar savu balsojumu lēma, ka uz lielo finālu brauks Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing".

55 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Tu vari dziedāt izcili, bet, ja dziesma ir sūds (kā šoreiz, manuprāt), tad izredžu nav. Šoreiz atkal ir visas cerības palikt aiz svītras. Pieplusosim vēl horeogrāfiju un tērpus, lai saprastu, ka atkal esam tur, kur esam. Patiesi nebija nekā cita, kā no jaungada palikusī eglīte, ko uzvilkt?

Man liekas tā - ja, noklausoties dziesmu, tev ir vēlme viņu noklausīties vēlreiz, tad viss ir ok. Šoreiz negribās pat noklausīties pirmo reizi līdz beigām. Tas attiecas uz visiem vakardienas pretendentiem.

19 0 atbildēt

Nu, ja mums ceļazīmes uz Eirovīziju sāks piešķirt kā ordeņus - vienalga kam, galvenais lai katru gadu ir noteikts skaits, tad jau cerības būs jebkuram!

18 0 atbildēt

tas ir pizgec,saprotiet,pizgec zeme,atveries

15 0 atbildēt

Eirovīzija sen vairs nav dziesmu konkurss😐

11 0 atbildēt

Es vairs nesekoju līdz, un neskatos pašu Eiroviziju.  emotion 

10 0 atbildēt

Un uz šito sūdu citus gadus tika rīkots gan pusfināls gan fināls?

Ir iespējams netērēt līdzekļus un šogad nebraukt? A to atkal visi eksperti sēdēs un spriedīs, ka Eiropa mūs nesaprata un nebija "lipīgs" piedziedājums...

5 0 atbildēt

Izredzes, ka Latvija uzvarēs, ir niecīgas. Tas pēc bukmeikeru vērtētā.

4 0 atbildēt

Līdz kam esam nonākuši, ka jāsūta Tīnu...

4 0 atbildēt

Šogad vispār nebija ko sūtīt. Vismaz izvēlējās mazāko no ļaunuma. Ir iespēja tikt finālā un palikt priekšpēdējā vietā. Nākamgad dodiet iespēju Rivam, lai viss būtu godīgi

6 2 atbildēt

Es ceru uz Markusu Rivu kādu dienu. Viņa neatlaidība ir apskaužama!

8 6 atbildēt

Meh

0 0 atbildēt

Viņa ir vislabākā no visiem. Man ir prieks, ka šo dziesmu izvirzīja! Dziesma mani uzrunāja jau tad, kad pirmoreiz noklausījos.

0 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt