local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas iedzīvotāji neapmierināti! Pāvesta vizīte izmaksās 25 Eiro sekundē.123

292 9

Aptuveni tikai divas nedēļas ir palikušas līdz Latvijā ieradīsies pasaules mazākās valsts Vatikāna monarhs – Romas pāvests Francisks Pirmais! Interesanti ir tas, ka Latvijā viņš viesosies nedaudz vairāk kā 10 stundas. Latvijā viņš viesosies 24. septembrī un tā oficiāli jau ir tikusi pasludināta par brīvdienu. Diemžēl šai vizītei tikšot tērēta ļoti liela nauda.

Par godu Romas pāvesta atbraukšanai uz Latviju tiks tērēts aptuveni viens miljons Eiro, kas būs aptuveni 25 Eiro sekundē, par aptuveni 10 stundām, kuras viņš pavadīs Latvijā.

Pie tam lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju uz to skatās skeptiski, jo Latvijā jau tā trūkstot naudas, taču šādai vizītei nauda atradās, lai gan tā būtu daudz noderīgāka slimajiem cilvēkiem un bada cietējiem.

Taču tas nebūt nav pats trakākais! Jau iepriekš runāts, ka šī vizīte iecirtīs Latvija budžetā tik tiešām pamatīgu robu, un uzminiet, kam to nāksies aizpildīt? Kopumā Tieslietu ministrija šai vizītei nodrošinājusi 806 202 Eiro, bet 145 710 Eiro atvēlēja priekš Svētā ceļojuma atspoguļošanai medijos un televīzijā, līdz ar to kopējā summa ir 951 912 Eiro!

Līdz ar to viena sekunde izmaksās 25 Eiro un 38 Eiro centus, bet viena minūte izmaksās 1523 Eiro. Cilvēki diemžēl nav apmierināti par to, ka Latvija var atrast naudu šādām lietām, bet reāli kam naudiņa vajadzīga veselībai un ēdienam.

Tam, protams nauda netiek piešķirta, cilvēki šajā visā dalos dažādos viedokļos, tomēr lielākoties tas nav pozitīvs, jo šī esot milzīga naudas izšķērdēšana, kamēr to varētu pielietot daudz labākiem mērķiem!

Un tas radīs kārtējo robu, ko pēc tam nāksies aizpildīt! Un tie, protams būs nodokļu maksātāji!

Kādas ir Jūsu domas par visu šo notiekošo situāciju?

292 9 123 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 123

0/2000
« 1  2  3  4 »