local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas iedzīvotāji neapmierināti! Pāvesta vizīte izmaksās 25 Eiro sekundē.123

292 9

Aptuveni tikai divas nedēļas ir palikušas līdz Latvijā ieradīsies pasaules mazākās valsts Vatikāna monarhs – Romas pāvests Francisks Pirmais! Interesanti ir tas, ka Latvijā viņš viesosies nedaudz vairāk kā 10 stundas. Latvijā viņš viesosies 24. septembrī un tā oficiāli jau ir tikusi pasludināta par brīvdienu. Diemžēl šai vizītei tikšot tērēta ļoti liela nauda.

Par godu Romas pāvesta atbraukšanai uz Latviju tiks tērēts aptuveni viens miljons Eiro, kas būs aptuveni 25 Eiro sekundē, par aptuveni 10 stundām, kuras viņš pavadīs Latvijā.

Pie tam lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju uz to skatās skeptiski, jo Latvijā jau tā trūkstot naudas, taču šādai vizītei nauda atradās, lai gan tā būtu daudz noderīgāka slimajiem cilvēkiem un bada cietējiem.

Taču tas nebūt nav pats trakākais! Jau iepriekš runāts, ka šī vizīte iecirtīs Latvija budžetā tik tiešām pamatīgu robu, un uzminiet, kam to nāksies aizpildīt? Kopumā Tieslietu ministrija šai vizītei nodrošinājusi 806 202 Eiro, bet 145 710 Eiro atvēlēja priekš Svētā ceļojuma atspoguļošanai medijos un televīzijā, līdz ar to kopējā summa ir 951 912 Eiro!

Līdz ar to viena sekunde izmaksās 25 Eiro un 38 Eiro centus, bet viena minūte izmaksās 1523 Eiro. Cilvēki diemžēl nav apmierināti par to, ka Latvija var atrast naudu šādām lietām, bet reāli kam naudiņa vajadzīga veselībai un ēdienam.

Tam, protams nauda netiek piešķirta, cilvēki šajā visā dalos dažādos viedokļos, tomēr lielākoties tas nav pozitīvs, jo šī esot milzīga naudas izšķērdēšana, kamēr to varētu pielietot daudz labākiem mērķiem!

Un tas radīs kārtējo robu, ko pēc tam nāksies aizpildīt! Un tie, protams būs nodokļu maksātāji!

Kādas ir Jūsu domas par visu šo notiekošo situāciju?

292 9 123 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 123

0/2000
Kāpēc tādu naudu jātērē priekš pāvesta vizītes? Kas viņš ēdīs pusdienas pa miljonu?
2 0 atbildēt

Atvēl naudu visādām h*iņām, pēc tam čīkst, ka nav naudas, robus aizpilda ceļot nodokļus, diezgan bēdīgi...

2 1 atbildēt
Gans vienkārši ieradās lai apraudzītu savas aitas. Bet mēs te tādu šovu uztaisām, nu gluži kā aitu stilā.
1 0 atbildēt
Pagaidām jau pieteikušies 32 tūkstoši kuri apmeklēs šo pasākumu🤨
1 0 atbildēt

Pāvests varēja labāk sēdē savā ūķī, un LAtvijas ticīgos iepriecināt ar skype videozvanu - (Uz lielā ekrāna - Doma laukumā!!!)

Man par ideju 20'000, un visi laimīgi... Bet nu jā, visādiem šādiem ''pasākumiem'' naudu vienmēr atradīs!!!

1 0 atbildēt

Pretīga attieksme no valsts, bet ko gan vēl var vēlēties. Pāvests taču ir kautkas fenomenāls, tikai na*uj nav vajadzīgs.

3 2 atbildēt
lai baznicas maksā no saviem ziedojumiem! man nav jaamaksā par iedomu drauga ticibas stiprināšanu!!! papētiet Vatikāna karti, ielu izvietojumu no satelīta! kā tam bulšitam vispār var veel naudu maksāt! bezpridjels...
1 0 atbildēt
Viss ir LABI!emotionMan kā budistam nav nekādu iebildumu pret šo onku no Argentīnas!emotionGalvenais lai neaizmirst nobučot Latvijas svēto zemi!emotion
0 0 atbildēt

LĒTI emotion 

0 0 atbildēt

Naudas netrūkst, vnk sadala tā, ka nesanāk emotion

0 0 atbildēt
Miljonu vērta VisLatvijas brīvdiena... nekas, ka mums katru nedēļu jau ir 2 - bezmaksas.
0 0 atbildēt

Autoram par šo rakstu dodu 5 balles. Bez apvainošanās.

Teikšu kā ir, ciparus tu izrāvi no mīlu Kombuļu Inesi un tvnet.lv, abosir dzeltenās preses līmenis. neviena tevis nosauktā summa neatbilst!  emotion 

0 0 atbildēt
😔
0 0 atbildēt

Man šķiet viens saeimas deputāts izmaksā vairāk. Padomā, kur Atskaņa ņēma 1,6M reklāmai ?

0 0 atbildēt

Točna? Krištianu, pat tas saņemot 1€ sekundē.

0 0 atbildēt
Jā neviena laba komentāra, sajūta tāda , ka pats velns te dirš no dażādiem profiliem... na*ujam piemeram nevienam neinteresee ka hokejs, jaunais vilnis un tur tas beach party, izmaksā vēl vairāk? Baigi domājiet ka tā nauda ko valsts dod šim pasakumam tiek pāvestam? Ko var ēsties pa šiem notikumiem ? Ja jau pajāt pa citiem izšķērdīgiem pasākumiem, kpc gan pa vienu ēsties??? Pamuļķi esat? Varētu jau paskaidrot, kā nekā ja būtu smadzenes dażiem loģiski domājošas tad saprastu vai aizdomātos " pa to priesteri kwutvai - kopš kura laika gariga invalida liecība tiek ńemta tiesā? 2; kā blet 70+ vecss ar vēzi, kurš knapi nostāvēt var , vispar kko tāfu var? 3: kur tad musdienu medicina nevar dns analizes noteikt??? " Reali te taisa huińu lai kkam buutu suudi kautkādj par ko parunāt. Kpc vairs nerunā par to ko kapos nošāva vainiigos neatrada nemaz, parsledzaaas uz sveetajiem tgd xD jauki jauki
0 0 atbildēt
Nabagiem nabagu problēmas
0 0 atbildēt

Kāds ir šīs vizītes mērķis?

0 0 atbildēt

Ko tas pipuks--pāvests  te Latvijā meklē??Kretīns!! Vācies prom!!

1 1 atbildēt

Vai tas tur apmeklēs arī bērndārzus un aprūpes namus? emotion 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »