local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija var!2

79 0

Vai maz kāds spēja iedomāties, ka Latvija var?!? Tad nu te ir! un kompānija 'Leg&Go' ar savu 'Kickstarter' projektu to apliecina! vai nav interesanti? Inženieris Egons Garklāvs un viņa komanda ir radījuši jauna veida bērnu riteni, kas būtībā sevī apvieno astoņus dažādus produktus.

*****************

Šis braucamais ir paredzēts bērniem vecumā no astoņiem mēnešiem līdz sešiem gadiem, un var tikt pārveidots par balansa riteni, šūpuļzirdziņu (šajā gadījumā tas gan drīzāk ir šūpuļzilonis), divriteni, trīsriteni un, nedaudz tālākā nākotnē, pat sniega riteni. Nu vai nav spoži!

Šīs dažādās variācijas paredzētas gan tāpēc, lai ritenis varētu augt līdz ar bērniem, gan arī tāpēc, lai to būtu iespējams pielāgot katra mazā braukšanas stilam, jo katrs jau vēlas savādāk un labāk, kā arī dzīves vietai. Galvenokārt tieši šī iemesla dēļ, komanda plāno izveidot arī sniega riteni, kas būtībā varētu būt ļoti interesanta alternatīva ragaviņām.

'Leg&Go' ideja Egonam radusies, pētot balansa riteņus, ko izmantojuši viņa mazbērni - tie visi bijuši pārāk neērti, neergonomiski un grūti transformējami, lai pielāgotos katra braucēja vajadzībām. Tāpat komanda arī sapratusi, ka bērniem riteņi ļoti ātri paliek par mazu, tāpēc viņi vēlējušies radīt produktu, kas mazajiem kalpos ilgāk par vienu vai divām vasarām. Tieši tāpēc 'Leg&Go' ir izturīgs un veidots no kvalitatīvām detaļām, galvenokārt - bērza, kas ir viens no elastīgākajiem kokiem. Te arī jāpiezīmē, ka neskatoties uz kvalitāti, svars ir gana mazs jeb aptuveni 3.5 kilogrami.

Atbalstīt riteņu veidotāju 'Kickstarter' kampaņu var līdz 6. augustam. Uzņēmuma pamatmērķis ir savākt 60 tūkstošus ASV dolāru, lai varētu uzsākt masveida ražošanu, taču, savācot lielāku summu, produktam tiks pievienotas papildus iespējas. Pašlaik jau ir saziedoti nepilni 32 tūkstoši dolāru, turklāt svarīgi atzīmēt - ja pamatmērķis netiks sasniegts, visi ziedotāji atgūs savu naudu. Ja nu esi izlēmis, ka vēlies tikt pie 'Leg&Go', pasteidzies, jo ir atlikuši pēdējie desmit riteņi par zemāko cenu jeb 179 dolāriem. Ja ņem vērā, ka braucamā tirgus cena būs 325 dolāri, piedāvājums izklausās pat ļoti ok.




79 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

viss notiek emotion

0 0 atbildēt

mana tēta darbinieks taisīja emotion

0 0 atbildēt