local-stats-pixel fb-conv-api

Latviete atklāti izstāsta, kā «draugs» izkrāpa no viņas 5000 eiro14

62 3

«Mīlestība ir akla,» gudrie saka. Bet cik aklai tai ir jābūt, lai pēc 2 mēnešu ilgām attiecībām sieviete labprātīgi aizdotu vīrietim, kuru tā īsti vēl nepazīsti, 5000 eiro?

Latvijas sūdzību portālā sudzibas.lv ir parādījies jauns ieraksts, kurā kāda sieviete, kura savu vārdu neatklāj, atklāti stāsta par to, kā viņu pirms 3,5 gadiem apkrāpa vīrietis, ar kuru bija kopā.

Viņa raksta: «Biju ar šo cilvēku kopā 2 mēnešus. Viņš šajā laikā izveidoja par sevi ļoti jauka, uzņēmīga, izdarīga, turīga un apsviedīga cilvēka imidžu. Sāku jau uzticēties un patiesi ticēju viņa nākotnes plāniem utt. Bija situācija, ka viņš it kā bija Londonā un bija nepieciešams vienam ļoti «drošam» darījumam 5000 eiro. Pēc 2 mēnešiem atdošot. Es, protams, aizdevu naudu. Un pēc 1 dienas satiku viņu kādā no Rīgas naktsklubiem, atpūšoties un tēlojot turīgu cilvēku. Šajā brīdī sapratu, ka esmu tikusi pamatīgi apkrāpta. Attiecības, protams, beidzās tajā pašā sekundē, un viņš solīja naudu atdot. Pagāja mēneši, gadi un nekā - nu jau ir 3,5 gadi pagājuši - kopš 2015. gada oktobra. Policijā neesmu vērsusies, jo neparakstījām nekādu papīru, to būtu darījuši tad, kad viņš atgrieztos no «Londonas». »

Ja sākums jau šķiet dramatisks, tad turpinājums tevi pārsteigs vēl vairāk: «Tajā laikā uzzināju, ka viņš ir parādā savai bijušajai draudzenei 10 000 eiro. Kad viņam šo faktu pateicu - tad uztaisīja drāmu, ka tās ir pilnīgas muļķības, un visi viņu mēģina apmelot! Ha - es muļķe toreiz noticēju... »

Cietusī sieviete atzīst, ka policijā nav vērsusies, jo viņai nav nekādu pierādījumi. Tomēr šādas sūdzības parādās arvien biežāk. Atliek vien jautāt - kur šie cilvēki dabū tik daudz naudas?

62 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Es arī esmu lētticīgs, bet nu  jau ne tik ļoti.  Tur patiešām jābūt aitai, lai svešām aizdotu 5000. 10nieku esmu aizdevis, protams bez atpakaļejoša seguma. emotion  Vispār... aizdot pat tuvam ir tikpat kā loterijā... dari to tikai tad, ja tev nav žēl zaudēt un to tu vari norakstīt. Man bračkam draugs  nekad neesot aizdevis... ne tuvam, ne tālam... ar teikumu, ā kā es dabūšu atpakaļ, ja tu rīt pekas atstiepsi...un taisnība vien ir. Ja es kādam iedodu (nevis aizdodu), tad bez jebkādam cerībām to atgūt... tik ar  domu...dots devējam atdodās!

10 0 atbildēt
Tamdēļ, ka gudriem un saprotošiem cilvēkiem jāmirst nost, kāmēr idioti tiek pieņemti un tiem viss ir.
7 0 atbildēt

Mārtiņš Luters par cilvēkiem, kurus 16g.s. varēja apčakarēt ar reliģiskiem motīviem teica: "Ja jūs esat tik dumji, neko citu arī neesat pelnījuši kā to, ka jums izkrāpj visu, kas jums ir".

7 0 atbildēt

Mans dziives credo - ja nav ko aizdot - neaizdod! Ja ir ko aizdot, bet nevēlies - neaizdod! Ja veelies aizdot - aizdod un aizmirsti par to!

5 0 atbildēt
Ja viņš bija Londonā it kā, tad jau uz rokas naudu nedeva. Pārskatīja uz kontu. Tas ir pierādījums ar kuru vsr iet gan uz policiju, gan uz tiesu.
4 0 atbildēt
Protams…emotion
1 0 atbildēt
Apdalīta dura
1 0 atbildēt
Negribi kādu clvēku ilgu laiku satikt? Aizdod viņam naudu!
1 0 atbildēt
🐂 💩
0 0 atbildēt
Pohu*
0 0 atbildēt

Un pēc 1 dienas satiku viņu kādā no Rīgas naktsklubiem

0 0 atbildēt
Kamēr būs auni....!
0 0 atbildēt

Prasta krāpšana- kura strādā jau gadsimtiem..   

0 0 atbildēt
Soliits makaa nekriit! Jeb kaa te jau rakstiija,- kameer buus aitas, buus arii cirpeeji, tas IR tikai logjiski! Bet saka arii, ka peec kara jau visi gudri...
0 0 atbildēt