local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieši uzsāk ražot ūdensizturīgas un stilīgas mugursomas16

104 2

Walt Mizo ir jauns un neliels, Latvijā veidots zīmols, kas izstrādā un ražo mugursomas. Zīmols vēlas nodot ne tikai produktu – izturīgas un stilīgas mugursomas, bet arī stāstus un notikumus, kas ar to saistās. Soma ir paredzēta ikvienam; gan ikdienas lietotājam, velo entuziastam, ceļotāja vai pārgājienu cienītājam.

„Pēc darbīgas vasaras un rudens līdz ražošanas gala fāzei ir nonākuši pirmie 4 mugursomu modeļi. Mugursomas ir funkcionālas un ļoti ietilpīgas – vietas pietiek visam; sporta apaviem, dokumentu mapēm, iepirkumiem. Somās ir iestrādāts speciāls nodalījums klēpjdatoru pārnēsāšanai. Turklāt pašu brendu paredzēts izmantot multifunkcionāli, šobrīd strādājam pie platformas izveides, kur somu īpašnieki, interesenti varēs dalīties ar saviem piedzīvojumiem un stāstiem, kas iedrošinātu piedzīvot un ceļot citus”, tā Walt Mizo radošā komanda.

Somas ir ražotas no Cordura un Oxford tipa audumiem, kas izceļas ar savu piemērotību precēm, kas ir pakļautas augstai ārējo apstākļu ietekmei. Audumi ir mitruma necaurlaidīgi, viegli kopjami, izturīgi un formu saglabājoši, tāpēc nav jāuztraucas, par savām mantām ceļojuma laikā. Somas augšējā daļa kalpo ne tikai kā papildinošs dizaina elements, bet tam arī ir funkcionāls pielietojums – tas ir izrullējams un to var izmantot kā papildus vietu, brīžiem, kad ir nepieciešams palielināt somas ietilpību. Somas muguras un plecu daļa ir ar polsterējumu, lai tās nēsātājam būtu ne tikai vizuāli pievilcīgs produkts, bet arī ērts un praktisks.

„Ceļš līdz Walt Mizo somu “pirmajam metienam” sākās pirms nepilna gada ar domu, ka kaut kas ir jādara. Uz divriteņa pavadītais laiks ir tas, kas iedvesmoja radīt mugursomas, jo, lai kur arī dotos – ērta mugursoma ir Tavs ceļabiedrs, Tavs draugs, Tavs atbalsts un Tavs piedzīvojumu kolekcionārs. Šobrīd somas iespējams iegādāties interneta vietnē etsy.com, bet tuvākajā nākotnē meklējamas ierobežotā skaitā arī veikalos Latvijā” bilst Walt Mizo komanda.

104 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

maximas maisiņi arī ūdens izturīgi un lēti  emotion 

14 0 atbildēt

Man pietiek ar manu zviedru armijas somu. Tajā veselu cūku var iekraut. Ļoti ērta nesot lielus smagumus. Šaubos vai šī izturētu 50 kg. Nešķiet diez ko izturīga un vēl TĀDA cena emotion 

9 0 atbildēt

Izmest 78 naudiņas tikai tāpēc, ka ražots Latvijā no importēta materiāla ? Labāk militārā parauga mugurene no Arsenāls . Un modeļu un cenu izvēle arī daudz lielāka emotion

6 0 atbildēt

Izskatās dārgas. Varbūt arī ērtas... Tām somām ir tā "super muguriņa", kas paredz mugurkaula izliekumu nēsājot pēc iespējas veselīgāku ? Cik es par muguru sapratu, tur ir minēts tikai polsterējumus, bet ne tā izvietojums.

5 0 atbildēt

SPOKIEM VAJAG SPOKU MUGURSOMU!!!

4 0 atbildēt

noteikti ,arī nav elpojošās,tas ir mugura būs slapja vasarā braucot ar velo

4 0 atbildēt

Somas foršas, bet neapmaksāts reklāmraksts gan ir neforši.

3 0 atbildēt

78E   emotion  

1 0 atbildēt

Pēc tam kunkstēs, ka neatbalsta LV ražotājus, tik tie ražotāji tādi ar žīda piegaršu......

Btw, gandrā iepirku jau labu laiku atpakaļ transporter bag, laikam ar atlaidi bij 40Ls, tiešām ūdensizturīga, vasarā nesvīst, ziemā nesalst. Salikt varu visu ko vajag + vēl divus traukus ar ēdamo uz darbu. Pēc sāls un dubļiem vienkārši noslauki ar lupatiņu...bet nu šīs melnās somas nu galīgi nav parocīgas velobraucējiem...kur nu vēl tāda summa, ja pa tādu pašu summu var iegādāties pasaulē atzītu preci, kas tiešām ir tās summas vērta.

1 0 atbildēt

Ir smukas somas un ir praktiskas somas. To sakombinēt - zem 300 eiro nēesmu to redzējis!

Visvairāk tracina ka pārdod internetā, bet nav kārtīga apraksta. Ne kur kādas kabatas, cik litri, kādas iespējas pieregulēt, kāds polsterējums un kādās vietās, caurumi gadžetu austiņām utt.  Nu neizskatās nopietns pasākums! 

1 0 atbildēt

Varēji pielikt cenu klāt....bet es par šādu naudu būtu gats to pirkt jo pats daudz braucu ar velo un arī liekas ka tiešām laba ietilpība, bet vienīgi man nepatīk tie plecu daļa man nepatīk, gribētos biezāku un vēl gribētu uzzināt cik kg tā var izturēt jo vienu reizi nopirku normālu somu un saplīsa jau pēc nedēļas tieši plecu daļa vienkārši no smauma noplīsa nost. 78€ ir daudz bet varbūt ir tā vērts?

1 0 atbildēt

Kāpēc uzreiz jānoliek? Varbūt var koncentrēties uz eksportu citām valstīm, kurām maciņi biezāki un gatavi par "stilu" maksāt. Tikai jāmāk uztaisīt tas zīmols tā, ka gribēs pirkt emotion

Piemēram, Apple, pārcenotākais un viens no veiksmīgākajiem mārketinga produktiem vēsturē.

1 0 atbildēt

tās tik ir somas un Žils Verns pat nesapņoja savā zemūdenē par tādu somu )))

1 2 atbildēt