local-stats-pixel fb-conv-api

Laimīgākais vai nelaimīgākais cilvēks pasaulē?7

142 2

Izvairīties no nāves vienreiz jau ir liela veiksme, bet kā nosaukt to, ja tas izdodas septiņas reizes. Ne velti šo, nu jau pensionēto mūzikas skolotāju no Horvātijas, Franu Seleku daudzi nodēvējuši par pasaules veiksmīgāko cilvēku. Tiesa ir arī skeptiķi, kuri akli neuzticas viņa vārdiem un neatrodot pierādījumus, apgalvo, ka tie ir izdomājumi. Un viņiem ir daļēja taisnība, jo savās intervijās viņš tiešām putrojies faktos.

Lai nu kā, katra paša ziņā – uzticēties cilvēka teiktajam un priecāties par viņa veiksmi vai arī piebiedroties tiem, kuri apšauba visu.

142 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Vai cilvēks, kuram ir 5tā laulība, var teikt, ka viņš ir speciālists, jo ļoti labi pārzina, kas un kā notiek? Vai nav tā, ka drīzāk speciālsis ir tāds, kurš ar vienu sievu nodzīvo visu mūžu? Tas pats ar laimi - cilvēki redz viņā veiksminieku, kurš izglābies tik daudzas reizes, bet es redzu neveiksminieku, kuru vajā katastrofas kādas nenotiek citiem. Turklāt, iedomājos, ka visas 4tras sievas varēja aiziet bojā lidmašīnās un avārijās..  emotion 

8 0 atbildēt

Gan jau Netflix  par šo kādu seriālu uztaisīs

3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

saņem laimestu un aprecās- 5 reizi... lohs... 

1 0 atbildēt

mja

0 0 atbildēt

Laikam jau labu naudu dabūja arī no apdrošinātājiem emotion

0 0 atbildēt