local-stats-pixel fb-conv-api

Laimē 30 miljonus, tiek nošauts!75

886 0

Pēc tam, kad labsirdīgais Abrahams Šekspīrs vinnēja loterijā 30 miljonus dolāru, tikai daži no viņa draugiem pamanīja cik viņš nobijies izskatījās, kad turēja rokās milzīgo čeku.

Šis melnstrādnieks knapi spēja izlasīt vārdus un bija viegli ietekmējams. Viņš nezināja ko darīt ar pēkšņo laimestu. Abrahams nespēja atteikt cilvēkiem, kas bombardēja viņus ar visādiem bēdu stāstiem un lūdza pēc naudas.

Pēc 3 gadiem viņš būs izputējis un aprakts slepkavas dārzā. Dorisai Mūrai ir 43 gadi un viņai ir mūža ieslodzījums. Atzīta par vainīgu Abrahama noslepkavošanā pēc tam, kad viņa sarakstīja grāmatu par Abrahama ciešanām. Mūru raksturoja kā sievieti, kas ir auksta un liela aprēķinātāja. Viņas pašas advokāts atteicās palīdzēt tiesā, jo advokātam bija ļoti žēl upura.

886 0 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

Bad luck brian - thats my dademotion

0 0 atbildēt

Nauda tikai sabojā cilvēkus.

0 0 atbildēt

Kur nauda tur nepatikšanas... Protams, ka vienmēr atradīsies "trūkumcietēji", kuriem vajadzēs pēkšņu palīdzību. Morāle, neizpaust savu personību pēc lielu laimestu iegūšanas.

0 0 atbildēt

ja es laimētu tādu summu pasūtītu visus dirst

0 0 atbildēt

Nauda laimi nedod, sad but true emotion

0 0 atbildēt

Cilvēki tiešām mēdz būt nežēlīgi. Citi gaudo, ka bagātnieki neziedo naudas, taču, kad kāds jauks cilvēks ar paprāvu summiņu kabatā atrodas un sāk dot naudu labu gribēdams, atrodas daudz cilvēki, kuri to izmanto.. Un tad brīnās, ka citi neziedo, vai neizpalīdz. Kā lai izpalīdz, ja uz šīs pasaules pastāv tik daudz mantkārīgi un savtīgi bezsirži, kuri ir gatavi nogalināt, lai tikai dabūtu naudu.. Viela pārdomām.

0 0 atbildēt

njaa, cilvekam nekad nav isti veicies un tad pekshnji paveicas un tik un ta nelaimes vaja. izprashnjaja vinjam to naudu un noslakteja... ljoti zel cilveka :(

0 0 atbildēt

Es uzskatu, ka tās loterijas ir nedaudz jāmomaskē. T.i., nevajag reklamēt pa visu pasauli, ka tāds un tāds cilvēks vinnēja tik un tik naudu. Tad loģiski, ka visi cilvēki uzzinās un sāksies problēmas. Šādas lietas derētu vispār nokārtot pašam laimētājam ar attiecīgo loterijas kompāniju vienatnē bez liekas reklamēšanas. Protams, tas nemazinās faktu, kā attiecīgajam cilvēkam pēkšņi uzradās tik liela naudas summa, bet tomēr...Tas viss vēl līdz galam ir jānoslīpē un, iespējams, tikai iespējams, šadi atgadījumi būs mazāk.

0 0 atbildēt

mēs visi... visi viņu nogalinājām

0 0 atbildēt

Tapēc ja es kādreiz vinnētu kautko tik ievērīgu ES NEKAD sevi nepublicētu! Jo mazāk cilvēki zin jo pašam labāk, jo šādi laimesti pievilina cilvēkus kā bites uz medu... Un tad sarodas visādas ''pusmāsas'' un ''pusbrāļi'' ar viltotiem dokumentiem u.t.t. un visi prasa naudu jo esot ģimene... notiek tiesāšanās un vienas galvassāpes.... Un pat letāli gadās kā šinī gadījumā....

 

Mēh.... NEKAD NEDRĪKST ATKLĀT SAVU IDENTITĀTI ŠĀDOS LAIMESTOS.... Tik liela naudas summa uzreiz pievilina krāpniekus un noziedziniekus apkārt! Tapēc nereklamējies  un viss bumbās.. sava ģimene zin un viss! Labus darbus vari veikt arī anonīmi ;)

Bet nu laikam melnais gribēja izcelties.... kā nekā visu dzīvi melnstrādnieks kurš par grašiem strādāja....

0 0 atbildēt

Tai stervai ar sūdainu lāpstu pa seju , tad paņemt ar acetonā izmērcētu puļķi , iebāzt dirsā un iegrūst to mietu līdz aknām . Nabaga samārietis abrahams :/ Tiešām zelta cilvēks , darījis tik to labāko , palīdzējis kam vien varējis, bet to visu kaut kāda srana di dī izbojā ....

0 0 atbildēt

Kuce.

0 0 atbildēt

BMW 759i - tāds ir, vai drukas kļūda?

p.s. laime nav naudā.

0 0 atbildēt

Ieguldītu naudu biznesā un nopelnītu 3x lielāku naudassumu :)

0 0 atbildēt

8 dolāri stundā, ja? Tātad 64 dolāri 8h darba dienā, kas kopā veido 1280 dolārus par 20 nostrādātām dienām. Tas ir 677 lati mēnesī. Pat neizglītots melnstrādnieks nopelna vairāk ASV nekā daudzi cilvēki Latvijā ar augstāko... Great success

0 0 atbildēt

To maitu ar sūdainu bomi nodauzīt cietumāemotion

0 0 atbildēt

Bedigs stastsemotion

0 0 atbildēt

Pats vainīgs ka aplaidās ar visadiem diedeletājiem. Es nomainītu savu vārdu un saktu dzīvot vieglu dzīvi :D

0 0 atbildēt

Resnā kuce!!!!!!!

0 0 atbildēt

Ko gan cilvēki nedara naudas dēļ, drausmas.

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »