local-stats-pixel fb-conv-api

Kur rodas cilvēku stulbums?19

Sveiki! Uzmanību šis raksts būs pilns ar pārdomām par vakardienu!

Tātad vakar man bija slikta diena, un es gribēju izlādēt enerģiju ieliekot testu spokos par grūtiem matemātikas uzdevumiem šeit. Internetā bija maz grūtu piemēru, tāpēc ieliku 4 visgrūtākos un visāķīgākos uzdevumus, ko atradu, jo kas par daudz, tas par skādi. Kā jau teicu, man bija slikta diena, tāpēc uzdevumi varbūt bija neskaidri noformulēti (2 un 3) , bet tur iedarbojās arī cita lieta! Testos nevar uzdot garus jautājumus... Kāpēc? Tāpēc es arī dabūju īsi noformulēt un daļa domas zuda, bet izpildīt varēja.

Komentāros pārsvarā parādījās negatīvi komentāri, īsāk sakot , es neprotu matemātiku un rakstu visādas muļķības. Mīnusi arī bira kaudzēm. Kāpēc? Jo vot neviens nav tik gudrs, bet domā, ka ir gudrs un liek mīnusu par to, ka maz punktu... Kā jau virsrakstā minēju, tad uzdevumi ir ļoti grūti un ne katrs tos spēj izpildīt. Neesat 100% pārliecināti, ka jums pareizi, jo es šo testu veidoju un informāciju pats pārbaudiju arī internetā vairākās mājaslapās ( Ja nu es pats kļūdos).

Tātad šeit būs pareizie arisinājumi un paskaidrojumi.

200 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

"Šis tests nebija domāts, lai grautu jūsu pašvērtējumu"

kā tad, pietika ar šī raksta virsrakstu  emotion 

15 0 atbildēt

Piemēram, man izcili padodas matemātika, bet es kļūdos pareizrakstībā un gramatikā.

emotion Par šo teikumu vien + jāliek

10 0 atbildēt

Vakardienas testu ieraudzīju un ieskatoties 1. jautājumā sapratu, ka esmu atpalikusi matemātikā vismaz par pusgadsimtu, jo nevarēju saprast kāpēc pēc sešnieka stāv tāda dīvaina zīme, ko manā skolas laikā lietoja kā līdz zīmi. Pat prātā nenāca ka tā varētu būt dalīšanas zīme. Toreiz dalīšanu apzīmēja tikai ar diviem punktiņem bez svītras vidū. Tālāk vairs neskatījos, jo bija bail konstatēt, ka mana atpalicība būs vēl lielāka.

7 0 atbildēt

Laba daļa kļūdu rodas paviršības dēļ. Iedod pildspalvu, papīra lapu, pusstundu laika un slēgtu telpu tai pašai auditorijai, lai pašvīkā un 10x pārbauda pirms nodošanas, un rezultāti būs labāki.

Tagad tas ir viens no 5 testiem, kam visiem izskriet cauri 10 minūšu pauzē, uzklikojot pirmo, kas aptuveni atbilst. Bez kādas pārbaudes. Labā ziņa - rezultāti spēj uzlaboties, ja izslēdz šo garāmskriešanas faktoru. Sliktā ziņa - pie labākiem rezultātiem autoram samazināsies iespēja teikt "tie citi nekā nejēdz" emotion

5 0 atbildēt

Stresot par cita stulbumu arī nav gudri. emotion

4 0 atbildēt

Es pareizi atbildēju uz pirmajiem trim jautājumiem (Laikam tāpēc, ka jau iepriekš biju dzirdējis xD), bet pēdējā jautājumā iekritu, xD 

3 0 atbildēt
3. jautājums bija nejēdzīgi formulēts. Ko nozīmē, par pusi? Puse no atlikušās daļas, puse no jau apaugušās daļas? Nerīmējas kopā jebkurā gadījumā, jo puse = 50%, un tādā gadījumā dīķis var aizaugt pavisam tikai pirmajā variantā (ja puse no jau aizaugušās daļas) īpaši piemeklējot daļu skaitu un sākotnējo "aizaugumu". Vajadzēja rakstīt, divkārt vai arī - tikpat cik visās iepriekšējās dienās kopā.
3 0 atbildēt
Es jau visu pierādiju , labi tad 11 11 11=33 Tas ir pareizi?
2 0 atbildēt
Pirmie trīs uzdevumi ir elementāri. 4. arī, bet nedaudz jocīgi, ka rindiņas nav saistītas..
2 0 atbildēt

1. 3. 4. Man bija pareizi. Nesaprotu kā vispār 4. un 1. tik maz procenti varēja būt. :/

1 0 atbildēt
Super, man lieliski padodas medicīna, kas protams, ir mana nodarbe. Matemātika-teiksim galvā rēķinu, pārējais pofig. Cilvēkus par stulbiem padara viņu attieksme nevis zināšanas.Plusu dabūji- liku pēc būtības nevis pēc sava sūdainā rezultāta emotion
0 0 atbildēt

6/2*3=3/1*3  vispār tiešām nekāda staarpība, bet 3/1= 3 un 3*3 =9  kur dabuji viens?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt