local-stats-pixel fb-conv-api

Kukluksklans.25

516 3
516 3 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

latvieshiem ar vajadzetu uzvilkt baltas cepures un izdziit vienus no valsts :D (es nerunaju par melnajiem)

35 3 atbildēt

Pietiekami lielu stulbumu, lai saprastu, ka tā ir viena no visvairāk intelektuālajā attīstībā atpalikušajām grupām, pietiek balstoties uz faktu, ka Amerika ir veidota no imigrantiem un jāņem vērā fakts, ka no Afrikas kontinenta melnādainos cilvēkus ieveda viņu paši senči un pēcāk viņiem ir pilnas tiesības tur atrasties. 

30 2 atbildēt

Nacisti vismaz  Hugo Boss formās staigāja,a šitie pat  nevar normālos tērpos ietērpties 

12 1 atbildēt

Tieši šodien redzēju par viņiem dokumemtālo. Treilerparka pabiras, kas to vien dara kā cepj bbq un pie visa vaino melnos. Pēc tam, kad pienāk vakars, visi ielien mežā un dedzina krustu, sevi saucot par bruņiniekiem. Diezgan nožēlojami, bet tanī pašā laikā smieklīgi. 

10 2 atbildēt

White Power 

8 2 atbildēt

Oficiālā versija par kuklusklana rašanos un arī par ASV pilsoņu karu neštīmē kopā ar internetā atrodamo informāciju.

Rodas aizdomas, ka kkk rašanās iemesls bija iegrožot bijušo vergu bandu teroru, par cik jaunā vara  vajāja cilvēkus (ja noķēra tad nāves sods) par uzdrošināšanos pretoties bijušo vergu patvaļai.

Aizdomas, ka pilsoņu kara iemesls bija dienvidnieku vēlme izstāties no savienības. Ne visos dienvidu štatos pastāvēja verdzība, bet tie karoja dienvidnieku pusē. 4 vergturu štati karoja ziemeļnieku pusē. Likums par verdzības atcelšanu tika parakstīts nevis pirms karadarbības sākuma, bet gan tikai tad, kad kļuva redzams, ka karš ievilksies un tā cerēja izsaukt vergu dumpi dienvidnieku aizmugurē. Bet dumpja nebija. Turklāt verdzības atcelšanas likums attiecās tikai uz dumpīgajiem dienvidnieku štatiem. Vergturu štatos, kas karoja ziemeļnieku pusē verdzību atcēla tikai vairākus gadus pēc pilsoņu kara beigām.  Vēl tāda nianse ap 12 000 indiāņu karoja dienvidnieku pusē. Viens no dienvidnieku ģenerāļiem bija indiānis. Komandēja balto vienības.

4 1 atbildēt

Tieshi taa. Pashi vinus Amerikaa ieveda. 

3 0 atbildēt

Nu domājams, ja viņiem  viss būtu izdevies, nācijas būtu nenodzērušās, veselīgas, cilvēki spēcīgi,sportiski, inteliģenti , progresīvi un nebūtu korupcijas un baltajai rasei nedraudētu izmiršana

4 1 atbildēt

kāda nozīme bija krustu dedzināšanai?

1 0 atbildēt

Vai tad tagad viņi spānijā arī tur netusējas ?! Vnk skolā mācija !! :D!

0 0 atbildēt

man patik melnie

9 9 atbildēt

Viņu parodija ir arī Latvijā---->Perkonkrusts.

8 9 atbildēt

piesakos par vinu biedru, man nav ko zaudet!!!

8 9 atbildēt

btw vel joprojām ir šis klans, bet ļoti mazs grupējums! Ko citu teikt Rednecki :D http://www.youtube.com/watch?v=SUnobHHAKxo

0 1 atbildēt

Kur var pievienoties KKK?

2 3 atbildēt