local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu nacisti neguļ!125

882 7

Pārrakstīt vēsturi, jaukt gadskaitļus un propagandēt melīgu informāciju - tā ir tikai maza daļa no tā, ar ko ik dienu nodarbojas krievu nacisti. Visi līdzekļi ir labi, lai sasniegtu viņu mērķi - pārņemt varu pār citu zemju senajiem pirmiedzīvotājiem.





882 7 125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 125

0/2000
lai ari esmu krievs, pilniba nosodu krievus,kas ta dara. fuj. jacjena ta tauta un vieta kur tu dzivo. liela mera parada cilveka kulturu un inteligences limeni...
86 3 atbildēt

Drošības Policija ir sūkātāju kantorītis, kurš ne sūda nedara Latvijas labāemotion

Kā tāda ždanoka, ušakovs, kabanovs un citi krievijas pabiras vispār varēja tikt Saeimā, Eiropas parlamentā un vispār, kāpēc tiem pasaules blandoņām vēl nav atņemta pilsonība? Ja kas nepatīk, tad lai piš uz vareno urlandi un tur izvirza savus noteikumus! emotion

to portālu roginaUrogina sen jau vajadzēja slēgt un tā izveidotājus un atbalstītājus ielikt ķurķī uz kādiem gadiem 20, lai pārdomā dzīvi.

Vēlētos vēl piebilst, ka mani imponē Pašvaldības Policijas, nespējīgās Drošības policijas un citu drošības struktūru bezdarbība 9. maijā okupācijas dienā, ka pieļauj vispār tādu gājienu emotionun dzerstiņu pie Okupācijas falla emotiontos visus urlānus sen jau vajadzēja sašņorēt par neatļautas simbolikas lietošanu un deportēt uz varenās urlandes plašumiem, tundrā ir daudz vietas, pietiks visiem emotion

64 2 atbildēt
Davai ejam grupveidā atdauzīt tos kro**** kuri maršē, lai zin savu viet
54 4 atbildēt

Viņiem laikam DNS ierakstīts vienmēr pārspīlēt ar skaitļiem emotion

44 0 atbildēt

Lielisks raksts, vecīt!

Es nesaprotu, kāpēc Latvijas tiesībsargājošās iestādes liec muguru šo naciku priekšā..

Pirmkārt - tā mājaslapa. Kā kaut kam tādam var atļaut pastāvēt? 

Otrkārt - tā pretīgā naciku attieksme - tā ir tīra naida kurināšana. Viņus vajag zemē iedzīt.

Treškārt - 9. maija svētki. Tas ir tas pats, kas svinēt valsts okupāciju. Kā tādus svētkus var atļaut neatkarīgā valstī?

Ceturtkārt - Georga lentītes - tā ir musināšana uz karu, jo tās lentītes dizains nāk no Cariskās (CARISKĀS, velns lai parauj) Krievijas augstākā ordeņa. To ordeni pasniedza tikai kara laikā. Tādas krāsas miera laikā netika valkātas.  

Kopumā varu teikt, ka uz doto momentu krievu naciki (viņi met ēnu arī uz visu krievu tautu kopumā) ir pāršāvuši pār strīpu. Neesmu nekāds varonis, bet mana valsts ir mana valsts. Neļaušu kaut kādiem salašņām sagandēt to dzimtenes mīlestību, kas vēl turās manī. 

PAR LATVISKU LATVIJU!

LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!

LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!

LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!

LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!

LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!

LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!

LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!

LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!

LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!

LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!LATVIJA!

44 2 atbildēt

Pff, neizlasa līdz galam, bet noteikti atstāj savu gudro domu.

1. es neesmu nekāda "pati".

2. pats pameklē, kas ir nacisms.

40 2 atbildēt

Skaidroju speciāli priekš idiotiem - Vācijā ir VIENA VALODA, visi masu mēdiji ir vācu valodā, mācības arī notiek tikai vācu valodā, neatkarīgi vai tas ir bērnudārzs, skola, augstskola vai kautkādi kursi, piemēram valodas kursi!

Kā tu runā savā "kopienā" vai ģimenē nevienu neuztrauc, līdz brīdim, kad sāc bāzties virsū ar savu valodu, tikai tad tevi neviens nesapratīs. Vai nu runā vāciski, vai brauc uz turieni, kur vari runāt savā valodā - tas ir tik vienkārši.

Un nav nekādu simts nāciju - nācija ir viena un tā ir Vācu nācija, Vācu valoda un vairāk, kā 15 dažādi dialekti-izloksnes. PUNKTS!

35 0 atbildēt

Šitā tolerance no drošības struktūru puses novedīs pie totāliem sūdiem... to Ždanoku ar visu interfronti jau tanī laikā vajadzēja piežmiegt, kad vēl uz barikādēm stāvējām, jau tajās dienās viņa visu gaisu maitāja, bet nē, lūdzu, bļin, EP deputēte ! emotion

34 0 atbildēt

Un kas viņus visus tur tonusā un neko nedara lietas labā? Protams, ka Saskaņas Centrs...

22 0 atbildēt

Nu cik ilgi šito pieļaus emotion

PAJOĻI! emotion

21 1 atbildēt

Dārgie brāļi, LATVIEŠI, mēs esam pelnījuši cieņu no vietējiem krieviem! Kāpēc? Tāpēc, ka mēs (lielākā daļa) zinām nedaudz (!!!) krieviski, mēs to iemācījāmies lai viņus aizsūtītu dir*st tā, lai viņi to saprast!u Mēs tos dažus vārdus iemācījāmies pat tad, ja esam Latvijā ar savu valodu un tas bija jādara pašiem krieviem (jāmācās mūsu valoda) bet nē! Viņi sēž un burkšķ bet mēs mēģinām KAUT CIK ar viņiem saprasties. Tā kā VISU CIEŅU MUMS!emotion

18 2 atbildēt

No paaudzes paudzē manā ģimenē naids pret krieviem ir kurināts ar vārdiem - "visus pie sienas un ar automātu nobērt"

Tā līdz šo balt dienai alkstu viņu asinis un sagrāvi

16 0 atbildēt

Tajā brīdī kad viņi runā par savām tiesībam, lepni sevi sauc par krieviem, kad latvietis nosauc viņus par krieviem tad tā ir naida kurināšana. Cilvēkiem ir personības dubultošanās, nezin ko īsti grib. Un tie kas drīzumā pie kauna staba lasīsies, lielākā daļa zem 40 kas nekad nav karojuši, ir īsti malači, drošības policijai atvieglo darbu - nav jāmeklē nelojālie iedzīvotāji, paši salasās :D

16 0 atbildēt
Dusmas, protams, uzdzen -ne tikai tas, ka tādi rāpuļi, kā ždanoka un viņai līdzīgie rāpo pa mūsu zemi, bet arī tas, ka mūsu atbildīgās instances uz to NEKĀDI nereaģē! :@
12 0 atbildēt

Rīga, Sergeja Eizenšteina iela 65-65, LV-1079  - juridiskā adrese šai biedrībai :)

9 0 atbildēt

Nesaprotu, ko viņi te dzīvo un nīd, ka nav labi. Lai vācas atpakaļ uz turieni, no kurienes nākuši.

Protams, nevienam viņi tur nav vajadzīgi.

 

Traci jau ceļ tie, kas to latviešu valodu nezin, bet tie  kas saprot, tie zin to, ka ja tu dzīvo citā valstī, tad tu arī runā viņu valodā, bet tie visi naida kurinātāji un šķēlēji tikai lai panāktu savu un lai viņus sadzirdētu vairāk Latvijā dzīvojošo krievu. Bet tā nebūs.

Cik bija aizgājuši uz te nesenajiem pasākumiem kaut kur.. 30 cilvēki.. 30 emotion es pat varētu labāku uzrīkot un atnāktu vismaz 100 cilvēku. 

No tiem 30, kas tur pat bija... 15 cilvēki kam maksā kremlis, 10 to atsauktie un 5 kas nevar iemācīties latviešu valodu.

 

Nost ar šiem naida kurinātājiem.  emotion

7 0 atbildēt

īstenība uz šo jautājumu vajag paskatīties tā:

Latvija un latvieši ir uzvarējuši krievus! Mēs atguvām savu valsti (kas bija mūsu mērķis), kuru bija okupējuši krievi (kas bija viņu mērķis). Kā redzams, tad viņi aizvien vairāk jūt rūgtumu par zaudējumu, tāpēc mums jābūt stipriem un gataviem.

6 0 atbildēt

Būtu labi, ja dažs labs kritizētājs izlasītu vispirms rakstu, pirms komentēt muļķības. No savas puses varu piebilst, ka Latvijas masu mediji ir tik zemā līmenī, ka nekādai propagandai tie nemaz nebūtu derīgi (nudien, nesaprotu tos ārzemju latviešus, kas speciāli no LV sūta Viasat un visādus citādus šādus mēslus...brr). Otrkārt, vēsture ir jau parādījusi, kas notiek, ja radikālim (un ne tikai krievam, bet kaut vai itālim) iedod varu; bet arī ar krievisko/slāvisko mentalitāti baltiem kaut kā galīgi nav pa ceļam - tāpēc arī laikam tā apsaukāšanās par "urlām" un "ganziem". Gan latvieši, gan krievi domā, ka otrs viņiem ir kaut ko parādā, lai gan patiesībā būtu jāapjēdz, ka visi vienā dīķī sēž. Treškārt, Putinam un viņa dibenlaižām nav nekādu tiesību kritizēt/ietekmēt Latvijas procesus - starptautiskās diplomātijas normas paredz "aci pret aci" (ja tu uzliec man sankcijas, arī es tev darīšu tapat), un ja Krievija domā, ka var izplatīt melīgu informāciju par citu valsti, lai nebrīnās, ka saņem ko tādu arī atpakaļ. Putins pēc savām izdarībām Ukrainā vispār nav pelnījis nekādu cieņu. Pfff. Ceturtkārt, kaitina tie, kas izmanto CITU cilvēku izcīnītu uzvaru bloody 70 gadus atpakaļ, lai ar putām uz lūpām noliktu to pašu zemi, kurā viņi šīs uzvaras dēļ varēja dzīvot. Tādiem man jāsaka - kas, es tev liku te nākt un dzīvot? Nepatīk - ej citur. Te IR Latvija un te IR bijuši latvieši jau izsenis, ilgi pirms slāvi izdomāja šķērsot Volgu. Te BŪS latviešu valoda, un te BŪS latviešu kultūra (pie kuras gan vēl dikti jāpiestrādā), un ar to cittautiešiem ir jāsamierinās. Jā, sabiedrība ir multinacionāla, bet valsts tāda nav.

6 0 atbildēt

Kāpēc TIEŠI 9.maijā man ir dzimšanas diena NU KĀPĒC? emotion

5 0 atbildēt

Kā kaut kas tāds vispār var nokļūt sabiedrisko mediju apritē??? Kā vispār mēs varējām nonākt līdz referendumam pret Latviešu valodu??? Kā var rasties partija (Saskaņas centrs) un "uzvarēt" vēlēšanās, kura ir pret Latvijas satversmi??? Drošības Policija ir bezspēcīgi pret krievvalodīgajiem naida kurinātājiem, bet mierīgi soda tos Latviešus, kuri atļaujas pateikt ko sliktu par krievvalodīgajiem. Kriev - tev ir sava valsts, lielākā pasaulē, priekš kam tev jāiznīcina tik maza, bet lepna valsts kā Latvija, ja negribi klausīt Latvijas likumdošanai - brauc prom, mums nevajag vēl vienu okupāciju!!!

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »