local-stats-pixel fb-conv-api

Krievijas ultimāta sekas un citas ar to saistītas lietas.8

70 0

Krievijas Ultimāts -

''Krievijas Melnās jūras karaflote izteikusi ultimātu Ukrainas militārajiem spēkiem Krimā padoties līdz otrdienai, plkst. 5.00 pēc Latvijas laika. Nepakļaušanās gadījumā tiks sākts visaptverošs uzbrukums, vēsta Interfax-Ukraine, atsaucoties uz Ukrainas Aizsardzības ministrijas avotiem. Pašlaik jau ir saņemts arī oficiāls ultimāta apstiprinājums no Krievijas augstākajām amatpersonām''

Ar šādu ievadu tiek sākts raksts ((http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/499668-krievijas_ultimats_ukrainas_armijai_krima_japadodas_lidz_otrdienai_plkst_500) šis ir tvnet.lv raksts, tāpēc man likās, ka tos šeit spoki.tvnet.lv var likt) , kas mudināja mani rakstīt šo rakstu, kas varbūt spēs Jūs informēt, vai arī vismaz pievērst uzmanību šai situācijai. Es esmu redzējis vairākus šādus rakstus šeit spokos, tāpēc man likās, ka būtu jauki, ja es arī vienu ieliktu.

Mēs visi zinām, ka Krievijai nekas labs nav padomā, tas ir, vēlas ieņemt Krimu, bet kādas sekas būs Krievijai? Daudzi saka, ka nekādas, jo ES neko nespēj izdarīt un labāk nemaz nedarīs, bet ES nemaz nevajag iesaistīties, jo ES jau no savas esamības ir iesaistījusies un var viegli nolikt Krieviju uz lāpstiņām. Bet kā?

Krievija, kura ar savu ilggadējo plānu (Tajā tvnet.lv rakstā, kuram linku jau es ierakstīju augstāk, arī ir tas minēts) pārņemt Krimu un līdz ar to dominēt Melnajā jūrā un turpināt savu agresīvo ekspansīvu, var iekulties lielā ekonomiskā krīzē, dēļ tā, ka Krievija vairs nav Padomju Savienība (Tikai dažos aspektos), kas ir viena liela noslēgta sistēma, bet tagad ir daļa no vispasaules ekonomikas. Tas ir tikai pašsaprotami, ka Krievija tagad izraisa nestabilitāti reģionā un var pat izraisīt Trešo Pasaules Karu, kas nudien nepatiktu daudziem uzņēmējiem, baņķieriem, ekonomistiem un vispār gandrīz visiem, sev rok dziļu kapu, no kā varēs izrāpot tikai ar nagiem vai arī citu kauliem. Kas notiks?

Kas jau ir noticis, būtu precīzāks jautājums. Krievija ar savu knapo un gandrīz stabilo 1,5 % kopbudžeta pieaugumu drīzumā ies dziļāk par dziļu, jo rublim vērtība jau ir kritusies par 1,5 % (Salīdzinot ar eiro) un liela daļa Krievijas uzņēmumu akciju vērtība samazinās jau par vairākiem procentiem (Gazprom par 10,7 % un Sberbank par 9,8 %) (Sīkāk angļu valodas pratējiem - http://www.forbes.com/sites/markadomanis/2014/03/03/the-invasion-of-crimea-is-crushing-russias-stock-and-currency-markets/).

Un šī ir tikai pirmā diena, pēc Krievijas ultimāta sākšanās!

Vēl daudzus skandālus ir izveidojusi biedrība ''Pasaule bez Nacisma'' (Vai arī fašisma, neatceros) , kura apgalvo, ka Ukraina ir apsēsta ar nacismu un fašismu (http://lv.wikipedia.org/wiki/Fa%C5%A1isms un http://lv.wikipedia.org/wiki/Nacion%C4%81lsoci%C4%81lisms nezinātājiem), un Krievija iebrūkot Krimā izdara tikai Ukrainai pakalpojumu... Nezinu cik slimam jābūt, lai tam ticētu, bet tādi cilvēki eksistē... Nezinu, vai viņi ir tik stūrgalvīgi, ka nekad neuzzinās, ka pati Krievija ir fašisma un nacisma iemiesojums, bet, ja tas notiktu, tad tas uzliktu smaidu uz vecā, labā Nedurakonkuļa sejas. Ja jau viņi ir pret fašismu un nacismu, kāpēc gan viņi sevi nenogalina un nepadara pasauli par labāku vietu? (Tikai mani komentāri)

Nezinu, ko vēl šeit rakstīt, bet, ja Jūs izlasījāt šo, tad jūs noteikti varat izlasīt tos Forbes, Tvnet rakstus un uzzināt vairāk.

Paldies par uzmanību, ceru, ka jūs dalīsieties ar savām domām!

70 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.tvnet.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Nestrēbiet karstu, dzīvosim redzēsim kā būs, tik pat labi Krievijai tur kādā noliktavā hreņ viņ zin sazin kas slēpjās..

5 0 atbildēt

Cerams ka jesinboks neizlasīs šo rakstu. Viņam kā promaskaviskam di.līdējam būtu argumenti kas attaisnotu krievijas agresiju.

5 0 atbildēt

meh..

0 0 atbildēt
Ka tik Puķiks beigās negrasās paspēlēt kariņus ar visu bijušo psrs teritoriju.
0 0 atbildēt

Shaz varesi sukat dirsu krieviem

0 2 atbildēt