local-stats-pixel fb-conv-api

Krievijas armija166

1729 14

Salīdzinājumam varat aplūkot http://spoki.tvnet.lv/tribine/Ukrainas-armija/691430

Tie ir dati par 2013 gadu.

Kad jautāju savam tēvam, kurš reiz dienēja PSRS armijā tālajos 70 gados, viņš minēja, ka dienēt krievu armijā ir gandrīz tas pats, kas sēdēt cietumā. Iemācīt īpaši neko neiemācīja, tikai slānīja jauniņos un visādos reģionos raka grāvjus. Viņš domā, ka īpaši no tiem laikiem, mūsdienu Krievijas armija neatšķiras.

Avotu es nenorādu, jo datus es ņēmu no kādām 8 mājaslapām.

1729 14 166 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 166

0/2000

ar visas pasules atombumbām, liekas, varētu pusi no Saules sitēmas uzspert gaisā... emotion

74 1 atbildēt

Mums nevajag tankus un lielgabalus. Latvietis ir kā vēzis - lēni un nemanāmi saēd ikvienu lielvaru, kas te nāk iekšā.

77 8 atbildēt

Varbūt tamlīdzīgu rakstu par ASV armiju uztaisīt? 

40 2 atbildēt

Takš tā urlu armija noteikti nav pat apmācīta tos verķus vadīt , sadzersies un paši sevi uzlaidīs gaisāemotion

42 9 atbildēt

Lūk tēvs pareizi pateicis! Man vairums radu, kas tur dienējuši, nebeidz vien slavināt utaino armiju, kuru joprojām apmāca pēc tēvijas kara metodēm - tātad pēc 70 gadu senām metodēm. Paši krievu ģenerāļi atzīst, ka nav gatavi potenciālam karam ar NATO vai Ķīnu, kas visdrīzāk būtu totāla Krievijas sagrāve. Runājot par atomieročiem, jautājums nav tik viennozīmīgs. Pat mirstošā Nacistiskā Vācija nelietoja savus ķīmiskos ieročus, lai pretinieks tādus pašus nelietotu pret viņiem. Līdzīgi, visdrīzāk, būs ar atomieročiem.

39 13 atbildēt

8500 atombumbu??? Wow wow wow! emotion Tā jau, liekas, ir paranoja! 

23 0 atbildēt

Mums ir kirdik,emotion man tēta brālēns dienēja armijā un izrādās ka visai Latvijai pieder tikai 2 tanki, un tie paši padiluši emotion . bet pluss Latvijai ir labi snaiperisti emotion

20 0 atbildēt

Jāskatās tik vai daļa nebūs tolmetā jāatdod.

Pirmdiena viņiem nav finansiāli labi sākusies  http://www.micex.com/marketdata/quotes?secid=MICEXINDEXCF

Turklāt karu viņi īsti nevar atļauties. Viņu preču eksports uz ukrainu ir ~30miljardi, gāzes eksports uz visām valstīm  ir  divreiz vairāk (~60miljardi), un tas iet caur ukrainu. Kara gadījumā viss apstātos.

10 1 atbildēt

Krieviem esot automatizētā sistēma. Ja kādā krievijai svarīgā punktā pēkšņi paceļas radiācijas līmenis (notiek ātomsprādziens) tad automātiski palaižas uz iepriekšnotēmētām vietām vis viņu kodolarsenāls. Melnā dūre vai kautkā tamlīdzīgi saucās.  Tādēļ arī visi tā raustās no viņiem.

Sauszemes karavīri protas ir bīstami, bet Krievijai ir tā pati nelaime kas savulaik bija Hitleram. Viņiem ir pārāk liela frontes līnija. Viņi var sist uz jebkuru pusi, bet ne jau visur uzreiz

9 0 atbildēt

baltijas udeni manliekas ir dorsi jo apkart kaut kur zem udens diene pasaules atistitaka dargaka zemudene pasaule kas pieder zviedriem

8 0 atbildēt

Krievi lohi...

8 0 atbildēt

žēl, ka spokos nav nopietns filtrs. Visus šos politiskos murgus nobloķēt, lai viens otram nekurinātu asini. Tā pat neviens no mums nezina, kas īstenībā notiek, īpaši jau mēs, jo mūs bombardē ar divām spēcīgām propogandām... Viss tik atkarīgs, kurš dabūjis lielāku dozu.

14 7 atbildēt

Nekā personīga dārgie spoki, bet huļi jūs te vervelējat, ja pašiem situācija militārajā jomā ir nožēlojamāka kā Āfrikas ciematam...

Bet nē, pļēguri un mīkstie krievi...nezkapēc tie mīkstie drāza visus un vinnēja praktiski visus karus... ;)

Bet mēs tač esam ultrapatrioti un mūs visus vieno viens vienīgs mērķis Krievijas nomelnošāna...fuck yeah! :D

17 11 atbildēt

Nenovērtejat pašreizējo KF armiju ,tas vairs gluži nav tas lupatnieku bars, kas bija juku laikos Čečenijā! Protams vel ir jāaug līdz NATO standartiem, bet to atšķirību atsver cipari. Piemēram te pat aiz robežas esošā Pleskavas gaisa trieciena brigāde, jau ir pilnība professionāla, kā mūsu armija, tikai lielāka.

6 0 atbildēt

Tā visa tehnika, kas te uzskaitīta gan jau ir tikai pārdesmit gadu veca šarāde. Es domāju, ka gan amīšiem, gan krieviem īstie zirdziņi nāks no noliktavām ārā tikai reālas karadarbības gadījumā.

5 0 atbildēt

kur tad ka 50 janais pakafa su35 kur tad mi 28n un35aligators, kur reaktīva sistema buratino un smerč kur ir tunguska un panseris, nosaucis tu esi bez mazvai primitivos ieročus 

4 0 atbildēt

armijas pamatuzdevums, kuru gan nereklamē, ir cilvēku dresūra , pēc kuras cilvēks pilnībā pakļaujās komandām, arī pašām bezjēdzīgākajām. tāpēc nav jābrīnās par to, ka dienests ir pilns ar trulumu.

3 0 atbildēt

Un tagad lūdzu atcerieties vienu lietu... Šīs ir tikai officiāli paziņotās kara mašīnas, jūs domājiet ka viņiem ir tāda tehnika par kuru jūs nekad neesiet dzirdējuši? Krievi vienmēr ir informāciju noklusējuši. tas tak ir izdevīgi reklamēt vecos 80 gadu tehniku kamēr angāros stāv kas jaudīgāks.

3 0 atbildēt

Da viņi uzbrauks uz Latvijas ceļiem puse saluzīs. ;p tad vismaz būs miers.

2 0 atbildēt

Pirmkārt, diezvai viņi tā publicē savus datus !  emotion

Otrkārt, Teici, ka tur īpaši nekas nav mainījies un ir kā cietumā , bet patinot zemāk es izlasu šo: ......kamēr aktīvie dienē, pudeles cilā un atpūšas 2,483,000 rezervisti. 

Treškārt, Atveriec acis jūs esiet pārāk viegli uzkurināmi un mums reāli visa pasaule pūš miglu acīs, visi meklē labumu, mēs, kkur lienam, kgan nekā mainīt nevaram, saprotiet taču ir augstākā vara un Jūs esat nekas, tāpat kā es un visa Latvija, mums labāk vajadzētu būt neitrālai kā Šveicei un dzīvot laimīgi ! Sens Latiešu teiciens : Pagale viena nedeg ! 

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »