local-stats-pixel fb-conv-api

Krievija taisās pievienot sev Daugavpili?10

51 3

Putina paustās atziņas par robežu iluzoriskumu dēļ, nevar izslēgt iespējamību, ka Daugavpils varētu tikt pievienota Krievijai. Tā secinājis „Эхо Москвы” galvenais redaktors Aleksejs Venediktovs, paužot viedokli par Vladimira Putina interviju kāda laikrakstā.

„Intervijā nav nekā pārsteidzoša, izņemot izteikumu par valstu robežām. Viņš nezināja, kā lai to pasaka – par Krimu un par robežu – tomēr tas ir ļoti nopietns signāls. Un pats nopietnākais signāls, pēc manām domām, ir Putina izteiktā atziņa, ka „man nav svarīgas robežas, bet gan cilvēki” (proti – krievi). Tas faktiski nozīmē, ja kaut kur ārpus Krievijas Federācijas robežām darīs pāri etniskajiem krieviem, tad Putinam ir tiesības doties palīgā, tajā skaitā ar bruņotajiem spēkiem, tā sacīt, „es viņus paņemu savā valstī, vienkārši pārbīdot robežas”. Iespējams, tas bija galvenais, kāpēc bija vajadzīga visa šī intervija,” – norāda Venediktovs.

„Pēc manām domām, robežu neatzīšanas pēckara Eiropā negatīvais efekts nomāc visu, ko Putins ar šo interviju būtu varējis iegūt. Man šķiet, ka tā bija grandioza kļūda – šī frāze…

Runājot, piemēram, par Daugavpili.

Arī tur, iespējams, kaut kādi „fašisti” dara pāri krievvalodīgajiem iedzīvotājiem.. Un robežas taču neaizkavēs mums viņus aizstāvēt. Mēs taču tikko runājām par šo principu intervijā „Bild”. Bet varbūt pat visa „Bild” intervija bija domāta tikai tam, lai pateiktu šo vienu frāzi”, – uzskata „Эхо Москвы” galvenais redaktors.

Izsaki Savu viedokli.

51 3 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Ha, Daugavpils krievu būtu ļoti "laimīgi", ja viņus atbrīvotu emotion 

Tie kuri paliktu dzīvi pēc "atbrīvošanas", iepazītu tādus vārdiņus, kā deficīts, neregulāras elektro un ūdens apgādes, totāla nabadzība, kā jau piedienas valsts nostūrim un bezdarbs, jo Lv rādītu vidējo pirkstu no sētas otras puses. Tākā diezgan "jaukas" perspektīvas sagaidītu tos apbižotos, Daugavpils "atbrīvošanas" gadījumā.

Laigan austrumu brīnumzemes ķēniņam, viņa pakaļlaižām un pārējiem funkcionāriem ir dāāāudzas citas problēmas, par ko domāt + NATO un sabiedrotie arī nestāvētu malā, ja kas tāds sāktos...

9 0 atbildēt
Lai tik pamēģina, smerdeļu bars.
7 0 atbildēt

Šo rakstu varētu salīdzināt ar anekdoti no laikiem, kad vācijas kanclers bija Šrēders, Krievijas vadītājs Putins, tātad, pirms 2014.gada 13.jūlija:

Abi lido kopā vienā lidmašīnā, virs Sibirījas ļotenei problēmas, abi kapsulā iekšā, katapultējas, bet sasalst mūzīgā sasaluma zonā..... Abus nogādā Šveicē cerībā, ka nākotnē būs tehnoloģijas, kas ļaus atdzīvināt.

Paiet laiks, un pienāk 2050.gada vasara.

Medicīna spēj abus atkausēt un atdzīvināt. Šveices klīnikā abi vienā palātā guļ, atmostas.

Putins uzreiz paprasa avīzi. Kā jau Šveice, vācu valoda, Putins izlasa virsrakstu, sāk skaļi smieties un ar asarām acīs saka - Vācija atkal zaudē pasaules čempionātā futbolā finālā. 

Šrēders mazliet sašļucis izrauj avīzi no Putina rokām, pāršķir aiz dusmā uz vidu, izlasa īsās kriminālziņu rubrikas un sāk rēkt, sitot ar plaukstu pa spilvenu, slaukot asaras un knapi runājot lasa - kārtējās nekārtības uz Vācijas un Ķīnas robežas....

agrāk vai vēlāk Krievijas vadība atrausies, jo mēs zinām, ka ezītis ir pacietīgs pret lāci, pat neskatoties uz to, ka bieži vien ir pālī, bet visam ir savs pacietības mērs. 

5 0 atbildēt

Tieši manas domas.

2 0 atbildēt
Lai tik nem daugavpili
2 2 atbildēt