local-stats-pixel fb-conv-api

Krievijā izcēlusies masveida panika!!! Rublim 100!128

Sveiki spoki, spocenes un visi pārējie, kas lasa šo rakstu! Šajā rakstā par to, ka Krievijas iedzīvotāju vidū un Krievijas ekonomikā ir izcēlusies panika dēļ straujā rubļa krituma.

Lai labi lasās!

1385 3 128 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 128

0/2000

Reāli, nejau krievi ir vainīgi, bet gan Valdība, tāpēc diezgan skumji ka krītas rubļa vērtība kuras dēļ ciešs iedzīvotāji.  Un ja kas, 3 pasaules karšs jau ir sācies, pagaidam 2 -3  gadus, un gan jau tas skarss arī mūs. 

0 0 atbildēt

Ja ne ar ieročiem, tad vismaz ar sankcijām ir cerība eiropai pret krieviju cīnīties!!!

0 0 atbildēt

xe.com jau reāli bremzē... Arī tas par kaut ko liecina.

0 0 atbildēt

Lielisks analītisks raksts!

0 0 atbildēt

Attiecībā par 17% bāzes likmi nedaudz tevi palabošu - tā ir likme, kuru piemēro valsts centrālā banka, kreditējot komercbankas. Savukārt komercbankas tālāk kredītus jau izsniedz parasti ar vēl augstāku likmi, lai iegūtu peļņu. Krievijas rubļa bāzes likme attiecas tikai uz Krivijas rubli un ietekmē procentu likmes kredītiem, kas ņemti rubļos, līdz ar to šīs likmes celšana nav nekāds nāves spriedums kredītņēmējiem EUR un USD - viņiem % likmes un maksājuma apjoms nemainās. Cilvēkiem, kas paņēmuši kredītus ārvalstu valūtās Krievijā ir cita problēma - ja Krievijas rubļa kurss pret USD gada laikā krities vairāk par 100%, tad šodien viņiem vajag divas reizes vairāk rubļu nekā pirms gada, lai nomaksātu ikmēnesa maksājumu.

0 0 atbildēt

interesants raksts, bet bez dziļas analīzes, virspusējs

0 0 atbildēt

Esmu Krievijā! Kur panika? Kur jāmūk? 

0 0 atbildēt

Man jau intuīcija teica, ka tiem krieviem reiz ar notiks kas slikts..Karma! emotion emotion

3 5 atbildēt

Sūdīgi vien tas ka Raksta Autors nesaprot, to ka Krievs beigās var paņemt un izstāties no Šveices valūtas sistēmas... Un Tas būs intresanti ja viņš paprasīs teiksim par Naftu maksāt Zeltā....

Ir pilnīgi naivi cerēt ka Kremlī sēž pilnīgi idioti... Jā Rublis krīt, taču Visi lieliski saprot ka RUblis tiek mākslīgi spiests, Naftas cenas arī tiek mākslīgi pazeminātas, taču Jautājums CIk tad var zemināt tās cenas?? Jums ir jāsaprot, Ka šī zavaruška ir jauns aukstā kara sākums.... UN visas pasaules valstis, kurām ir kaut kāda nacionālā domāšana, nemaz ar nesteidzas tik ļoti nostāties ASV pusē, tapēc ka tām ir ļoti skaidri saprotams, Ka ASV ar savu milzīgo parādu nav nekāds drošais partneris..

Taču Galvenais pluss ko es redzu ir tas ka mēs Atkal bendžu varēsim liet pa 70 saņtikiem litrā... Neatceros kad pēdējo reizi pa tādu ciparu varēju ieliet emotion

1 3 atbildēt

Sankcijas neko nemainīs. Tieši otrādi - Krievija pietuvosies Ķīnai un darīs visu, lai Rietumi šai zemei vairs neko nevarētu izdarīt. Pēc izslimošanas uzaudzēs imunitāti. Krievijas saistību veidošana ar austrumiem ir ļoti manāma, īpaši tagad.

0 5 atbildēt

Tas, ka veici pētījumu ir plus. Bet tava izpēte ir veikta vienā virzienā no mūsu preses , kas lielākoties ir pasūtījuma raksti. Pat Vācija jau ir atzinusi, ka īstenie ieroču piegādātāji ir ASV. utt, neizplūdīšu detaļās.... es neaizstāvu nevienu valsti, bet skatos reāli uz notiekošo (plus man vēl radi dzīvo Ukrainā)  un vēl minimālo algu Krimā esi nepareizi aprēķinājis.

1 8 atbildēt