local-stats-pixel fb-conv-api

Krāpnieki internetā: Kaido Megi un Anna Megi16

215 2

Nesen sanāca saskarties ar krāpniekiem Facebook pirkšanas/pārdošanas sludinājumos, tāpēc padalīšos ar savu pieredzi, lai citi neuzķertos uz šiem žuļikiem; Kaido Megi un Anna Megi.

215 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Runāt nevēlas un foto sūtīt ar negrib, kas tev kāds pistoli turēja pie galvas un teica davaj maksā tagad? emotion
25 0 atbildēt
Zibal pirāt, pieaudzis vecis!!!!! Pirms vispār kaut ko kādam skaitīt tak primitīvi pameklēt info, iesit Google vārdu, uzvārdu, mobilo, epastu, konta nr utt. Tas prasa 5 min, ja nekas neizlec tad 50/50, bet ja jau parādās info ko minēji, tad kā minimums pārtraukt kontaktus.
15 0 atbildēt
Tev jāraksta iesniegums. Citādāk šādus darboņus nepaturēt nekad. Domāju, kā pēc konta nr. cilvēkus var atrast ļoti ātri. Tik daudz jau nu ir spējīgi mūsu dienesti.
9 0 atbildēt
Nesaprotu tos cilvēkus, kas dirš tagad: “Tu tāds, tu šitāds!” Kļūdāmies visi, tagad būs mācība, ka jārīkojas gudrāk, uzmanīgāk. Veiksmi! emotion
8 0 atbildēt
Nezinu kur prats lai sutitu naudu bez jebkadiem pieradijumiem, par izsutisanu. :/
2 0 atbildēt
Labi, ka padalījies ar savu stāstu. Varbūt citi ņems vērā un neuzķersies uz šādām štellēm. Es, piemēram, sen atpakaļ ieguldīju piramīdasveida krāpšanā 1500 $, kad 300$ skaitijās normāla alfa. Ar ko es tad domāju?? Lieki piebilst, ka visu pazaudēju 🤦‍♂️😀
1 0 atbildēt
Iesaku piesekot facebook krāpnieku grupās.
0 0 atbildēt

Kā beidzās šis stāsts?

0 0 atbildēt