local-stats-pixel fb-conv-api

Ko viņa izdarīja ar savu DĒLU ? ?19

136 10

Ja tu pazīsti kādu ar nesen piedzimušu mazuli, tad noteikti zini arī to, ka mazuļa bildes sociālajos portālos plūst iekšā strauji. Katrs moments liekas fantastisks un ar to gribas dalīties.

Kāda mamma ir gājusi soli tālāk. Viņa pievērsās jaundzimušā dēla specifiskajām un neparastajām sejas grimasēm, repektīvi, viņa tās nogrimēja un tas izskatās baisi un šokējoši un pat reāli, BET vienīgais labums, ka viņa to darīja ar speciālu telefona aplikāciju un uz sava bērna kosmētiku nelika virsū. Bet otra lieta - publicēt to internetā.. Prāts vai neprāts? Nekad neklājiet kosmētiku uz maziem bērniem, nekad.

136 10 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Hallo? Vai bāriņtiesa? Mums šeit ir gadījums  emotion

36 2 atbildēt

Laikam gribēja meitiņu...

10 0 atbildēt

Man liekas, ka mazula makeup ir veidots ar kkādu programu.

8 3 atbildēt

debīli, pašai sava seja,tak ir par kuru ņirgāties. emotion

6 1 atbildēt
Kas par slimu izdomu,nirgajas pasi par savu bernu!Viniem varbut tas likas smiekligi.Vispar tik mazus nevajag likt neta visu apskatei,nekad nezini kads cilveks ar kadam domam skatas bildes.
5 1 atbildēt

Tas ir photoshop.

5 2 atbildēt

Bildēs taču uzreiz var ievērot to, ka tas ir uztaisīts programmā/adresē... kā, piemēram, taaz vai citur  emotion

2 0 atbildēt

ku kū ku kūemotion

1 0 atbildēt

jā, pasaules gals bļaģ.

jūs tak esat tikpat lieli idioti kā tā sīkā vecāki. emotion

3 2 atbildēt
Baisi ir, bet nu, ja makeup nav uzklāts pa īstam, tad neuzskatu, ka tur būtu kaut kas ārkārtēji traģisks. Protams, nav forši, ka tādas bildes liek internetā, bet bērna veselībai nav nodarīts nekāds kaitējums. Ir arī šausmīgākas bildes, šis nav trakākais gadījums.
1 0 atbildēt

Pretīgi...un kur vēl, ka pēc tam publicē internetā...un ir jau vecāki kas tiešam jau no mazotnes bērnam ķellē visādas kosmētikas uz maigās ādiņas...ok šeit tas ir ar aplikāciju, bet tāpat neko skaistu neredzu, ka tā būtu jāizdara...emotion

P.S.bet tev , raksts labsemotion

3 3 atbildēt

Ko nu tagad? Pilni sociālie ar bildēm, kuras visi publicē nedomājot par to.

0 0 atbildēt

stulbi bļeg

0 0 atbildēt

Tā rodas bērni ar ievirzēm. Mammiīte nokrāsoja puisitim nagus uzģērba kleitu. Jo viņa tik ļoti gribēja meitu. Šitā fantazētāja pie šitā app domājams neapstāsies.

0 0 atbildēt
Pēdējā scary
0 0 atbildēt