local-stats-pixel fb-conv-api

Ko, pie velna, dara ierēdņi?21

257 29

Vēlēšanas jau kādu laiku ir beigušās. Daži klauni tika valdībā, daži veco laiku zagļi tā arī palika nepamanīti.

Taču vispārēji runājot, jaunā valdība nemaz nebūs tik ļoti mainījusies. Cilvēki un partijas būs daudz maz līdzīgas. Par ko man tiešām ir žēl. It īpaši, žēl ka palika pāris cilvēki, kas iepriekš noteica lidostas likteni.

Par kādu lidostas likteni es runāju, jūs domāsiet. Pastāstīšu jums, cik negodīgi valsts un lidostas ierēdņi noteica vienīgās Latvijas lidostas darbību. Galvenais, ka ar jauno Saeimu nekas nemainīsies.

257 29 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Ceļoju jau sen un Eiropā nav vairs daudz galamērķu, kuri sagādā emocijas un īpašu gandarījumu. Tāpēc šobrīd mani galamērķi ir ārpus Ryanair galamērķu saraksta. Arī   Maroku apceļoju vēl tad, kad uz to vēl nelidoja Ryanair.  Ryanair esmu izmantojis daudz galamērķu sasniegšanai,  tāpēc mums visiem, kuri mīl ceļot ir svarīgi, lai šī aviokompānija  darbotos arī Latvijas teritorijā, tikai es neesmu pārliecināts vai Rīgas lidosta tai ir īstā vieta. Lai arī man būtu krietni garāks ceļš līdz lidostai es būtu gatavs braukt arī uz Lidostu Jūrmala, kurā Ryanair lidojumiem varētu nodrošināt īpašas atlaides, tieši to vienmēr pieprasa Ryanair un tieši šī iemesla dēļ Latvijā pārstāja darboties British Airways, EasyJet un citas aviokompānijas, jo Ryanair un airBaltic līgums ar Rīgas lidostu kropļoja konkurenci!  Tāpēc lidostā Jūrmala  Ryanair varētu atgūt otro elpu, jo šobrīd diemžēl Kauņas lidosta izgriež pogas mums attiecībā uz Ryanair piedāvājumu. Man gribētos, lai Rīgas lidosta attīstās kā tranzīta lidosta tāliem un eksotiskiem galamērķiem, man Rīgas lidostā gribas redzēt ar vien vairāk aviokompānijas no Star Alliance. Man gribētos lidojot uz Āziju vai Ameriku izlidot no Rīgas līdz galamērķim, nevis vairāk kā diennakti burzīties pa Eiropas lidostām turp un atpakaļ ceļā, tas ir reāls uz sasniedzams mērķis, tikai konsekventi uz to jāvirzās! Manuprāt satiksmes  ministrs: Anrijs Matīss   ir pilnīgi nespējīgs ko tādu realizēt, bet  ceru jaunajā valdībā parādīsies jauns un kompetents ministrs kurš tālredzīgi attīstīs aviosatiksmi Latvijā!

7 0 atbildēt

Iespējams airBaltics grib raynairu izspiest, lai pietuvinātos bik vairāk monopolam. Jo airBaltics cenu ziņā ne tuvu netiek Rayinairam. Bet ja Raynairs nebūtu tad cilvēki būtu spiesti lidot pa 250 ērikiem 50 ēriku vietā.

5 0 atbildēt

Nav pirmā un vienīgā sfēra kur šādas muhļibas notiekemotion

4 0 atbildēt

Airbaltic un rigas lidosta jau entos gadus tiekstutetas no nodoklu maksataju naudas...Ka Pim-pis slesers to saka darit ta ari nekas nau mainijies...Bet taja pasa laika visadu sos nodoklu rimu parvaldnieki savas algas sanem miljonus... Ja nevarat vadit uznemumus ar pelnu tatad ari alga nepienakas...

Bet pahgaidam vienigais pareizais lemums butu pardot rigas lidostu, jo cik var grust tur jusu naudu... Es domaju labi pirceji atradisies ...

4 0 atbildēt

Ir muļķīgi gaidīt, ka ar vēlēšanām kaut kas mainīsies. Tie paši vēži, tikai citā kulītē. 

2 1 atbildēt

To ļoti labi zinu. Bet nu redz, Ryanair apkalpei neizmanto gaisa koridorus priekš pasažieriem, viņiem nevajag veikt saucamo "pushu" ar speciālo mašīnīti, par stāvēšanu lidostā arī nav piķis jāmaksā, jo lidmašīna pavada 25min uz zemes. Savukārt, visi pasažieru nodokļi tiek nomaksāti emotion Manā uzskatā, viss ir adekvāti emotion

1 0 atbildēt

Valsts politika šajā momentā bija vērsta uz aviokompānijas airBaltic labuma gūšanu. Valstij ir lielāks labums no airBaltic, jo tai no 2011. gada pieder gandrīz visas aviokompānijas akcijas - aptuveni 98 %. Valsts ir ieinteresēta uz lielāku peļņu, nevis to, kā ir izdevīgāk ceļot iedzīvotājiem. Bet tas ir muļķīgi neslēgt līgumu ar Rynair, jo tā piedāvā zemākas cenas un vairāk galamērķu. Valdībai vajadzēja izdomāt citus, labākus veidus, kā palīdzēt savai aviokompānijai. Sev piederošie uzņēmumi ir jāatbalsta. 

1 0 atbildēt
Un kas ar Wizzair?
0 0 atbildēt

Tieši tāpēc uz vēlēšanām negāju un aicināju arī citus neiet, jo zināju, ka nekas nemainīsies. Ja cilvēki reiz saņemtos un neviens neaizietu, gribētu redzēt politiķu ģīmjus uzzinot par 0% vēlētāju aktivitāti. Bet kamēr būs idioti kas iet uz vēlēšanām, tikmēr arī nekas nemainīsies. Tāds formāls cirks jau sadalītiem krēsliem.

2 18 atbildēt