local-stats-pixel fb-conv-api

Ko es darītu, ja man būtu pilnīga kontrole pār Latviju?97

96 52

Sveiki, pilsoņi!

Pirmkārt, es gribu pateikt to, ka nevajag sprēgāt, ja jums kaut kas atšķiras no mana domu gājiena. Mēs katrs esam savādāks savās domās un mentalitātē. Un nešaubos, ka gandrīz mums visiem ir savs plāns, kā padarīt Latviju labāku! Tādēļ cieniet mani, cieniet citus un izbaudam šo rakstu, labi? Nu, labi! Tad aiziet!

« 1  2  3 »
96 52 97 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 97

0/2000

Tagad zinashu ,ka balsot nakoshajas veleshanas.... lai visi tie murgi nepiepilditos.

6 2 atbildēt

Ļeņina kung, vai tas esiet Jūs?

6 2 atbildēt

Izskatās, ka kādam vecāki smadzenes izskalojuši  emotion 

5 2 atbildēt

Šajā rakstā noteikti ir labas idejas, bet. Par kolu tu reāli pārspīlē. Nu, neies tev pasaule no kolas tik vienkārši atteikties, tāpēc vien, ka tu tā gribi.

Obligātā jaunsardze varbūt arī ir laba doma. Bet "Jaunās Mātes"? WTF? Tu slims esi? Labprāt tevi iekaustītu. Puspasaule cīnās par dzimumu vienlīdzību un beidzot kaut kas arī sāk sanākt, un te viens āksts "prezidents" pateiks - lol, nau verc, atgriežamies viduslaikos. Un vēl to uzspiest. 

I mean, I just can't...

4 1 atbildēt

Tev normāla sabiedrība izveidosies uzspiežot cilvēkiem to, ko viņi nevēlas? Tad jau labāk nošauties, ne dzīvot valstī, kurā tu visu kontrolētu.

5 2 atbildēt

Tas, ka valsts ir totalitāra, tas nenozīmē, ka tai ir jādodas Krievijas virzienā. Es aptaujā nobalsoju, ka gribu palikt demokrātijā, nevis viens dara ko grib, pārējie netiek pie varas, un, varbūt arī cieš.

2 0 atbildēt

Tagad detalizeti nosauc kapec vins bija labs?

2 0 atbildēt
Tu edis neesi? Pirmo reiz dzirdu, ka Ziemeļkoreja bija pirmā, kas atzina Latvijas neatkarību... (Facepalm)
3 2 atbildēt

K. Ulmanis  emotion 

1 0 atbildēt

Kur tad ir nepilsona etniska valsts uz kuru vinam ir jabrauc ja vins ir piedzimis Latvija??

1 0 atbildēt

Lūdzu pirms sapņo, apdomājies...

Reāli ja tu ko tādu gribētu izdarīt esot pie varas valstī ir vnk izveidot kārtējo PSRS, tikai zem Latvijas nosaukuma.

Saproti valstu līderi nevēlētos ar tevi tikties un atteiktu tev tikšanos, ko tad tu darīsi? Plāns pa burbuli...

Šādas muļķības nevajag te sacerēt, šo visu ja kāds gribētu varētu panākt tikai vairāku desmitu gadu laikā, nolaidies uz zemes un saproti nebūs tev tas viss uzreiz uz sitienu.

Saprotu tev kāds ir paskalojis smadzenes, nezinu Krievija vai ASV, bet tas nav svarīgi, galvenais ka esi izskalots..

3 2 atbildēt

tu ej pretrunās ar sevi 1. teikumā...

Pirmkārt, es gribu pateikt to, ka nevajag sprēgāt, ja jums kaut kas atšķiras no mana domu gājiena. Mēs katrs esam savādāks savās domās un mentalitātē

just saying, vārda brīviba nav sprēgāšana! 

0 0 atbildēt

Njam....ļoti gudrs cilvēks esi...tavuprāt ja viss būtu tik vienkārši tad uz pasaules nevaldītu miers un saticība?

0 0 atbildēt
Par kolu arī tu salaidi visu dēlī... kā jau visu. Tu esi dzīvē redzējis sulu koncentrātu, no kura ražo sulas. VISAS SULAS pakās. Arī no skābes. To iedzerot, skābe saēdīs visus iekšējos orgānus. Tad sulas arī aizliegt. Un minerālūdeni, jo tas monētas tīra un ar to var podus mazgāt. Kola ir kaitīga trīs iemeslu dēļ: 1) gāze, jo gāzēti dzērieni VISI ir kaitīgi. 2.) Cukurs. VISĀS limonādēs ir daudz cukura. Palasi uz bundžām cik tur gramu cukura. Tad nosver un apskaties reālu daudzumu. 3. Kofeīns. Tieši šī iemesla dēļ kolu nevajag dzert bērniem. Bet pieaugušiem tā ir tik pat kaitīga kā limonde "buratīno". Tāpēc aizliegt vajag sulas, gāzētus dzērienus, saldumus... Labi, ko es strīdos ar bērnu. Mans padoms tev: Tev ir divas acis arī, ne tikai ausis. Un pirms dari kādu secinājumu, papēti šo tēmu tuvāk.
2 2 atbildēt

Nemaz neiedziļināšos raksta muļķībās, bet kas ir ar to aptauju? K. Ulamanis nebija totalitārs diktators! emotion 

2 2 atbildēt

Ja cilveks piedzimst Latvija kada pilsoniba tam bernam cilvekam jabut?

0 0 atbildēt

Ja es tiktu pie varas, es ieguldītu milzīgus līdzekļus, lai radītu automatizētu valdību, kuru vada datora programma. Cilvēkam ir pārāk daudz trūkumu un tieksme visu izmantot savā labā. Latvija būtu pirmā valsts, kurā būtu šāda sistēma un ja eksperiments būtu veiksmīgs, citi varētu ņemt piemēru. Utopiska fantāzija, bet galvenā doma ir tā, ka vajag kaut ko pilnīgi jaunu, jo rakstā pieminētās idejas ir daudzkur manītas. Bija pat tāds teiciens, ka neprāta sakne ir darīt to pašu un sagaidīt citus rezultātus.

6 6 atbildēt
Tu raksti ka esmu stulbs, lai gan vēl pats īsti rakstīt nemāki.
1 2 atbildēt
Es par Tevi balsotu, žēl, ka Tu nevari būt prezidenta. Atgādini man Trampu, bet man patīk. Vienīgais par tām viendzimuma laulībām, tās gan nevajadzētu legalizēt.
2 3 atbildēt

šis ir smieklīgākais nopietnais raksts, ko jel kad esmu lasījis. labākais, ko spoki spēj piedāvāt. ļoti gan ceru, ka tu neesi vecāks par 14 gadiem, jo tad man tev būtu sliktas ziņas

1 2 atbildēt
« 1  2  3 »