local-stats-pixel fb-conv-api

Katrs desmitais brits ir izlicies par vegānu5

Mēs katrs, kādreiz esam sevi pasnieguši par labāku nekā patiesībā esam. Saki, ka nē? Paskaties, kādu vecu CV vai motivācijas vēstuli, ko esi taisījis. Ja izlikties kārtīgam, aktīvam, čaklam, zinošam, uzticamam, mums parasti liekās normāli, tad izlikties par vegānu nē. Tiesa, nesen veikts pētījums norāda, ka katrs desmitais brits ir šādi izlicies. Es zinu, tie ir briti, mēs esam latvieši. Bet vai starp mums nevarētu būt līdzīgi "vegāni"? Tāpēc iesaku tomēr izlasīt rakstu līdz galam. Galu galā, liekas zināsanas par ļaunu nekad nenāk.

Kāpēc cilvēks, lai izliktos to, ka neēd dzīvnieku valsts produktus? Tā paša iemesla dēļ, kura dēļ izliekamies, ka mums patīk noteiktas filmas, mūzika, ejam uz svaru zāli, vai protam ko tādu, ko neprotam - lai radītu interesi kādam, kas mums patīk vai interesē.

Money Saving Heroes veiktajā aptaujā ir noskaidrots, ka 25% britu ir melojuši, ka ir veģetārieši, 10% britu ir melojuši, ka ir vegāni un tikai 1/3 no šiem meļiem ir kaut apdomājuši to, ka varētu mainīt ēšanas paradumus.

Rezultāti ir iegūti aptaujājot 2409 britus vecumā no 18 gadiem. 32% no tiem atbildēja, ka viņi to dara, lai radītu iespaidu kādam, kas viņiem patīk. Otrs populārākais iemesls, lai šādi melotu - lai "izceltos". To izvēlējās 22% aptaujāto. 3. Iemesls arī ir tikpat paredzams kā pirmie 2 - 19% aptaujāto šadi ir melojuši, lai gūtu popularitāti sociālajos tīklos.

42% no aptaujātajiem ir norādījuši, ka būtu gatavi šādi melot atkal. 27% norāda, ka viņiem gaļa patīk pārāk stipri, lai no tās atteiktos, 24% būt veģetārietim vai vegānam šķiet pārāk grūti un 19% tas šķiet pārāk dārgi.

77 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Man vasarā mauriņš jāļauj, varbūt, kāds vegāns vēlās to noēst!!!
4 1 atbildēt

Es nekad neesmu par ēdiena lietām nevienam melojusi.

2 0 atbildēt

Es gan saku tīru patiesību... nekad no gaļas neatteikšos. emotion  emotion  emotion 

2 0 atbildēt
Un? Par ko tik cilvéki vél nav izlikušies. Daudzi melo par savu labklājības vai mantisko stāvokli, darbu, saviedrisko stāvokli, draugiem, ticību u.c. Varbūt arī par to vajadzètu uztaisīt rakstu, ja tas tik svarīgi. emotion
0 0 atbildēt