local-stats-pixel fb-conv-api

Kas tracina vegānus Krievijā?149

767 14

Valstī, kurā gaļas ēšana ir tikpat pašsaprotama kā saules spīdēšana, vegāniem ir grūti. Dzīvojot ziemeļos, kur ziema ir 9 mēneši, gaļas ēšana varbūt ir vienīgais pārtikas avots. Tomēr, ja kāds ir uzdrīkstējies būt par vegānu, tad apkārtējie var krist panikā. Viņiem galīgi nav saprotams kā izturēties pret šādu cilvēku, kā arī, ja vien nav sagatavota īpaša instrukcija, labāk nestāstīt par savu dzīvesveidu pārējiem.

Nu nepierādīsiet, ka tā nav novirze, bet kas tad vegānus tracina?

767 14 149 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 149

0/2000

 emotion 

5 0 atbildēt

Ciest nevaru vegānu, veģitāriešu uzbāzību. Man garšo gaļa, liellops, cūka, vista un es viņus ēdīšu, jo man viņi sasodīti garšo!!

5 0 atbildēt
Vegani apēd dzīvnieku barību , līdz ar ko dzīvniekiem nav ko ēst , un viņi nomirst bada ... so ... vegani nogalina dzīvniekus , bet tos neēd emotion mēs normālie cilvēki vismaz aiz sevis satiram , un apēdām mirušos dzīvniekus emotion emotion
6 2 atbildēt

6. Labrīt, par dārzeņu buļjonu esat dzirdējuši?

Vairāk izbrīna šis variants : ''Jā, šajā ēdienā ir gaļa, bet tas nekas, izņem ārā un būs tev vegānisks.''   emotion

4 1 atbildēt

IR zinātniski pierādīts, ka neēdot gaļu, cilvēks kļūst stulbāks - smadzenēm pietrūkst vajadzīgo vielu. Jā, gaļa ir smagāka barība un organismam tā ir jāpārstrādā, kas savukārt "nolieto" citus orgānus ātrāk. Īsāk sākot - neēdot gaļu VARBŪT dzīvos par kādu gadu ilgāk, bet būs viennozīmīgi stulbāks salīdzinot ar citiem.

Jebkurš ārsts pateiks - IR jāēd pēc iespējas dažādīgāk, tikai mērenā, varbūt pat pieticīgā daudzumā. Organismam vajag pēc iespējas dažādākas vielas uzņemt.

Tāpēc secinājums elementārs - vegāniem pilnīgi noteikti nav viss labi ar galvu.

10 7 atbildēt

Godīgi pie LV situācijas būt vegānam, ir kautkāds mozahisms. Ja nēesi vegāns laika maz nopirki, kādu makreli tomātu mērcē ar maizi paēdi, vakariņas gatavas zem 1.30 eur, iztērētais laiks minūtes 10. + Visēdājiem ir tik daudz pusfabrikātu un ātri pagatavojamu ēdienu,  piemēram, es darba dienās visas dienas laikā tērēju uz pārtiku 30-45 min, gribu zināt cik vegāni. Darba dienās principa pēc, ēst pats netaisu, konservi, olas, zivis, pamelo, zemesrieksti un ēdnīcas( mērce ar karupeļiem etc). Un, tad ir pozitīvi paliek 2-3h brīva laika, pēc visas nokļūšanas no darba uz mājām, kas ir pozitīvi un to, laiku es nekādi negatavojos tērēt ēst gatavošanai. Mani visvairāk uzstrauc fakts, kā vegāni gatavo salātus un zupu, jo, kā vēsta vietēja paruna zupa bez krējuma nav zupa, un salāti ar eļļu cik esmu redzējis, pat ņemot no ēdnicas dodas pa taisno uz miskasti, vismaz to, ko es, redzu no kolēģu puses, bet salāti ar krējumu un majonēzi garšo visiem un parasti no svētku galdiem pazūd ātri, kamēr eļļas salāti nevienam negaršo, velti izsviests materiāls un nauda.

3 0 atbildēt

Un ko tu ar šo rakstu gribēji pateikt? To ka vegāni neiederās sabiedrībā? emotion

3 0 atbildēt
Nez vegānu meičas pēc blowjoba norij? Vai tomēr nedrīkst!? emotion
2 0 atbildēt

Bija reiz populārs komunisms, tagad populārs vegānisms.

Tas, kas ir "kruti" 20 gados vairs nav "prātīgi" 30 g.v. Besī, kad t.s. vegāni citus sauc par gaļēdājiem. Tas intelekta līmenis spīd galvai cauri… Iesaku palasīt, ko nozīmē omnivore un carnivore un kur viņu pseido-zinātnē ir "gaļēdāji"?

2 0 atbildēt
Ja es atvertu estuvi,nosaukums butu-veganiem ieeja lieka!
2 0 atbildēt

Man,personīgi, ir pie kājas, ja pašam būtu jāslaktē lopiņus, tad gan jau arī būtu vegāns, jo man mīksta sirds. Bet tā, ja reiz tas jau ir darīts, labāk tad nelaist gaļu zudumā! emotion

2 0 atbildēt
Vai tad vegāniem ir problēmas arī ar kurpēm?
2 0 atbildēt

Vegānisms, veģetārisms u.c. ir psihiskas novirzes, kuras jaārstē.

6 4 atbildēt

Es esmu veģetāriete, bet nevienam neuzspiežu savu izvēli un nelieku nevienam darīt tāpat kā es. Un skaļi neklaigāju pa visu pasauli - neēdiet gaļu! Katrs pats izvēlas, ko ēst un ko neēst.

2 0 atbildēt

Nu tikai nevajag jaut progresu ar blakusproduktu! Kristieši dedzināja zinātniekus uz sārta, bet tagad izmanto zinātnieku radītas viedierīces bez sirdsapziņas pārmetumiem.  Bet tie liekulīgie divkoši skaitās "labie", apgaismotie. Un tikai pateicoties cilvēces attīstībai tādiem kā tu ir iespēja pārtikt no aizjūru labumiem. 

Paskaties cik lielu zemes platību vajag lai vienam cilvēkam izaudzētu tam nepieciešamos produktus. Bet ja nokauj cūciņu tad jau krietni mazāk.  

Lielāku postījumu nodara attīstītās valstis. Piemēram ASV izmet līdz 60% saražotās pārtikas. Tas ir izšķērdīgi.

Lab man apnika ar tevi te bakstīties. Jāiet apēst kāda karbonādīte  emotion 

2 0 atbildēt

Paldies tev ka ļauj man idēties ar izplūdes gāzēm un nogalini mani lēnām un daudz sāpīgākā veidā  emotion 

Nāve ir pat ļoti dabīga dzīves sastāvdaļa. Pasaulei visvairāk kaitē cilvēks.  Varbūt atbrīvo pasauli no posta ko radi ar savu eksistenci?

Dzīvnieki nogalina viens otru. Tas ir ok. Mēs esam zīdītāji, kuri nogalina citus zīdītājus tas nav OK?

Vegāni ir cilvēces attīstības paradoks. Kamēr dzīvojām vācēju sabiedrībā nevienam nebija laika domāt un attīstīties. Kad, kā nometnieki, sākām audzināt pārtiku un dzīvniekus paši tad civilizācija uzplauka. Tagad izbaudot civilizācijas augļus parādās visādi zaļie aktīvisti, vegāni un citi pārpratumi! Kādēļ nav nevienas civilizācijas kuri dzīvotu vegānu dzīvi?

3 1 atbildēt
Varu pateikt kā ir: neēdot gaļu tu sāc justies ļoti labi.Un arī sporta zālē labi rezultāti,muskuļi aug tāpat kā gaļēdājiem,un pat vēl labāk.Paskataties uz vērsi,ēd tik zāli un sienu,bet kāds spēks un kādi muskuļi!Pirmo mēnesi tik tāda jocīga jušanās(tāpat kā pēc smēķēšanas atmešanas),pēc tam par tādu gaļu pat aizmirsti,nemaz neprasās.Visiem iesaku.Tikai...jāēd vietā kas cits kas satur olbaltumvielas(biezpiens,pupiņas,rieksti,utt).
3 1 atbildēt
Raksta autor/e, tu arī esi vegāns/e veģetārietis/e?
2 1 atbildēt
Bet tu pamēğini.Atmet gaļas rīšanu.Ēd tā vietā citas olbaltumvielas,un pastaigā uz svaru zāli,un tad salīdzini.Spriedelēt teorētiski jau var gari,bet tu pamēğini PRAKTISKI.Un tad pasaki.Es jau pamēğināju.Te ir bildīte kur vienam vegāns uztetovēts uz muguras.Tā tev atbilde.
2 1 atbildēt
Ja tas kultūrists būtu no kādas citas valsts, tad varbūt vēl noticētuemotion
2 1 atbildēt
« 1  2  3 »