local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiktu, ja 1 miljons cilvēku ieņemtu Zonu 51?32

344 0

Ja gadījumā neesiet dzirdējuši, bet, kā es esmu pārliecināts tad droši vien esiet, tad 1 miljons cilvēku ir pievienojušies sociālajā tīklā "Facebook" organizētam pasākumam ar mērķi masveidā ieņemt citplanētiešu nostāstu un baumu apvīto ASV militāro bāzi Nevadas tuksnesī - Zonu 51. Plānots, ka pasākums notiks šī gada 20.septembrī. Lai gan pasākums tika izveidots sarkastiski, plānam šturmēt Zonu 51. pavisam nopietni varētu būt noskaņoti tūkstošiem cilvēku, tāpēc šajā rakstā centīsimies atbildēt uz jautājumu: Kas notiktu, ja viens miljons cilvēku vienlaicīgi mēģinātu ieņemt Zonu 51?

Es domāju mēs visi esam prātojuši, ko ASV valdība slēpj Zonā 51 - visslepenākajā ASV gaisa spēku militārajā bāzē. Zona 51 Nevadas dienvidos, ASV. Saskaņā ar CIP, pareizie šī objekta nosaukumi ir Hornijas lidosta un Līgavaiņa ezers (Groom Lake). Zona 51 bija nosaukums, kas tika izmantots klasificētā CIP dokumentā Vjetnamas kara laikā. Bāzes pašreizējie mērķi nav publiski zināmi. Tā tiek izmantota, kā ASV gaisa spēku treniņu vieta, un ,iespējams, tajā notiek eksperimentālo lidaparātu un ieroču izstrāde un testēšana. Līdz pat šai dienai Zonas 51 mērķi joprojām ir klasificēti un par militāro bāzi tā oficiāli tika atzīta tikai 2013.gadā pēc informācijas un brīvības akta pieprasījuma.

Līdz pat šai dienai gar bāzes perimetru patrulē bruņoti sargi un stāv uzstādītas novērošanas kameru sistēmas. Zīmes ap bāzi brīdina, ka sargi ir apmācīti pret iebrucējiem izturēties ar nāvējošu spēku. Citplanētiešu entuziasti jau sen uzskata, ka Zona 51 ir vieta, kur ASV valdība glabā slepenu informāciju, kā arī sagūstīto NLO tehnoloģijas un citplanētiešu īpatņus. Daudzi stingri uzskata, ka Zona 51 ir vieta, kur ASV valdība nogādāja un glabā NLO no slavenā Rozvelas incidenta 1947.gadā. Cilvēki šajā rajonā ir ziņojuši par redzētiem , dīvainiem lidojošiem objektiem un citām savādām aktivitātēm. ASV militāristi ir oficiāli reaģējuši uz plānu ieņemt Zonu 51. Gaisa spēku pārstāve Laura Makendrjūsa nākusi klajā ar brīdinājumu potenciālajiem iebrucējiem. Viņa teica, ka Zona 51 ir atklāts treniņu poligons ASV gaisa spēku kadetiem. Un aicināja ikvienu interesentu atturēties no domas ielauzties teritorijā, kur viņi apmāca amerikāņu bruņotos spēkus. Kā arī viņa piebilda, ka ASV gaisa spēki vienmēr ir gatavi aizsargāt ameriku un tās bāzes. Pārstāve gan neprecizēja, ko ASV militāristi būtu gatavi darīt, ja Zonas 51 teritorijā parādītos miljons cilvēku, kuri par katru cenu mēģinātu tajā iekļūt.

Lai gan sargi ir apmācīti šaut uz iebrucējiem, ja tie nepakļaujas brīdinājumiem, tas ir maz ticams, ka viņi varētu likt lietā spēku pret tik lielu cilvēku grupu, ja tie uzbruktu bāzei. Tādēļ, ja iedomājāties bezprecedenta slaktiņu 20.septembrī, tas, visticamāk, ka nenotiks. Tā kā ASV valdība zina, ka vairāk nekā miljons cilvēku plāno ieņemt Zonu 51, pat, ja šajā teritorijā tika slēpti citplanētiešu un viņu tehnoloģijas, tad 20.septembrī, kad visi šie cilvēki ierastos bāzē, tas viss noteikti tur vairs neatrastos. 20.septembris vēl ir pāris mēnešu attālumā, tā kā tas ir pietiekoši ilgs laiks, lai ASV militāristi varētu veikt piesardzības pasākumus. Pa šo laiku viņi varētu ierīkot elektrisko žogu, kas apturētu iebrucējus. Un varbūt pat pastāv iespēja, ka viņi vienkārši ļautu iebrucējiem izlaupīt bāzi, visu top slepeno informāciju, lidaparātus vai citplanētiešus iepriekš pārvietodami uz kādu citu vietu. Līdz brīdim kad sāktos Zonas 51 izlaupīšana, viss kas tajā atrastos, būtu tikai tukšas un pamestas ēkas. Bet šajā vietā būsim reālistiski. Ja ASV valdība slēptu citplanētiešus un citplanētiešu tehnoloģijas, tā neglābātu tās bāzē, kas visiem ir pazīstama. Tā ir ASV valdība par kuru mēs runājam. Viņiem droši vien ir slepenas bāzes visā Amerikā un pasaulē. Visu, ko viņi gribētu paturēt noslēpumā, viņi pārceltu uz citu vietu, pirms plānotās Zonas 51 ieņemšanas. Varbūt uz Ohaijo, kur ir vēl viena gaisa spēku bāze, par kuru tiek baumots, ka tā slēpj dzīvus un mirušus citplanētiešus no Rozvelas incidenta.

Lūdzu, komentāros izsakiet savu viedokli, kas jūsuprāt notiks, ja Zonas 51 ieņemšana patiešām notiks. Jauku dienu!

344 0 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000
Armija raidīs brīdinājuma šāvienus un haosā skrienot prom tie idioti noteikti vairākus cilvēkus samīdīs. Bet kopumā esmu fascinēts, cik izcili stulbi ir cilvēki, ka tic, ka tur ir citplanētieši un VĒL vienkārši aizies viņus apskatīt?! Vēlu veiksmi ASV karavīriem, lai ieroči labi strādā un vajadzības gadījumā izvāc visus tos sabiedrības vājos un nevajadzīgos posmus ar lodēm!
29 2 atbildēt

Es domāju,ka tur sen nekas vairs neatrodas,par cik 51 bāze ir tik ļoti apspriesta.

20 0 atbildēt

Pēc likuma - būtu 1 miljons līķu, jo tur ir atļauts nošaut bez brīdinājuma.

15 0 atbildēt

Rēcīgi būtu, ja asv armija pa bāzes iekšpusē, redzmās vietās no bāzes ārējās kontūras saliktu NLO šķīvīšu un citplanētiešu maketus. #TrollsWhoTrollTheTrollers

14 0 atbildēt

Ja ari viņi savaksies,neko neatradis..bet vienu točna zinu ,ja tas tusiņš būs,organizatori sēdēs  emotion 

14 0 atbildēt

paardesmit atshaus,paareejie narkomaani pashi aizmuks...veel jau ir jaaizbrauc...telefona bakstiitaaji hu*eva...izejiet ielaas un uzbljaujiet,all nigger sucks...paardesmit daunji mozh paliks dziivi.klauni blin

11 1 atbildēt

Jautājums nekorekts, jo 1 miljons neieņems šo bāzi, ja to speciāli kaut kāda veidā kāds neorganizēs un arī tad vēl nav zināms iznākums. Jo pūlis ir pūlis, tikko uz to sāks šaut, tā pūlis metīsies bēgt, mīdot pakritušos un kaujoties savā starpā, lai tikai tiktu ātrāk prom. Honkongas video ar kriminālnoziedznieku uzbrukumiem protestētājiem ir spilgts piemērs kā pūlis reaģē - kaut arī protestētāju ir n reizes vairāk, viņi bēg kad viņiem uzbrūk organizēti indivīdi. Viss tā pat kā dabā - lauvu baram nav jābūt milzīgam, lai tiktu galā ar bifeļu pulku.

8 0 atbildēt

Ļautiņi paši saskries uz koncentrācijas nometni.

8 0 atbildēt

Nekas nenotiktu, specdienesti jau sen visu būtu izveduši, un ļautiņi aplauztos kā parasti...

7 0 atbildēt
tak idioti gatavie, ko viñi tur taisās atrast?
7 0 atbildēt

Neko citu nevaru piebilst, amerikānis, tā ir diagnoze.

10 3 atbildēt
Tur ražo Putina klonu armiju... Neviens nepieļaus, lai kāds iegūst par to pierādījumus.
11 4 atbildēt

Nenotiks pilnīgi nekas!!!

6 0 atbildēt

Iedotu ciplanētiešiem bezmaksas wifi un lieta darīta!

5 0 atbildēt
Jāierodas nedēļu pirms, bet te jau soc tīklos neko nevarētu sarunāt…
4 0 atbildēt

Visdrīžāk tur salīdīs Īslama valsts teroristi pašnavnieki! Jo vairāk cilvēku jo vairāk ir ko uzņemties atbildību, no teroristu organizācijas puses, par slepkavībām! 

7 3 atbildēt

jau skrienu

3 0 atbildēt

WtF

2 0 atbildēt

Gaidu ar nepacietību to datumu . Jāsapērk popkorns būs

1 0 atbildēt

aa.. nu kā? ieņēma? nošāva ar kādu ?

Vai tas patCC kas ar lidošanu uz Marsu.. viens vienīgs PR.. 

1 0 atbildēt