local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiek Krievijā un ko viņiem par mums stāsta...111

797 23

Sveiki spoki. Šodien pamodos un man galvā čumēja un mudžēja idejas par rakstiem, tapēc šodien un rītdien pievienosu 3 vai 4 rakstusemotion . To var izskaidrot ar to, ka man nau ko darīt. Šoreiz par krieviju un ko es dzrirdēju no citiem. Situācija ir uz kritiskās robežas. Nu tad skatieties un izsakiet savas domas komentāros. Novērtējiet rakstu ar tam atbilstošu + vai -. Nekā daudz jau man nav, bet es domaju, ka būs interesanti izlasīt arī šo pašu. Nu tad enjoy. emotion

797 23 111 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 111

0/2000
Labs raksts. Visa Putina propaganda balstās uz bailēm un naida. Tās ir divas visstiprākās emocijas. Es patiešām apskatijos krievu ziņas lai redzētu un dzirdētu viņu pozīciju uz šo konfliktu. Viss ko es dzirdēju bija: "Amerika organizēja maidānu. Ukraiņi ir kijevas huntas pakļauti. Amerikāņi karo Ukrainā. Amerika grib karu. Krievijai jācīnas pret fašisitem un jāatbrīvo Ukraina. Krievija nepadosies fašisitem. Fašisti netiks cauri ". Un tas atkārtojas atkal un atkal. Viņi pat rïko šovus ar cilvēkiem, kuri ir pret Putinu, lai vēl vairāk izplatītu propagandu. Auditorija tiek uzpirkta. Dažreiz cilvēki uzbrūk šova viesim. Raidijuma vadītājs, kuram vajadzētu būt neitrālam kaut kā vienmēr nosliecas auditorijas pusē. Krievija izmantoja izdevību lai anektētu Krimu ar ataisnojimu, ka tā ir vienmēr bijusi viņu. Pēc tāda principa Krievija var atkarot arī visas bijušās austrumu bloka valstis vai tad ne? Putins sūta savus "nomaldijušos" karavīrus, kuri kad tiek notverti pēkšņi kļūst par bijušajiem karavīriem. Krievija ir pilna ar kapiem kur karavīri miruši "noslēpumainos apstākļos". Ğimenes tiek piekukuļotas vai piedraudētas lai tās neatklāj patiesību. Tā sauktā Doņeckas un Luhanskas cilvēku republikas nav nekas vairāk par ar komunismu izskalotu smadzeņu cilvēku prokrieviska teroristu organizācija. Tā ir Ukrainas zeme un tā tai jāpaliek. Putins pat negrib lai tās teritorijas un cilvēki pievienojas Krievijai. Tas izmaksātu pārāk dārgi. Tā vietā Putins grib bufer zonu. Lai gadijumā Ukraina izlems pievienoties Eiropas savienībai vai Nato, viņš varētu "uzgriezt karstumu" konfliktam. Tā viņš spēs pastāvīgi uzturēt kontrolo. Vienīgā problēma ir ka konflikts turpinās un Krievijai jāturpima bruņot teroristus. Un man liekas, ka Amerikai, Eiropai un Nato kopumā ir daudz vairāk naudas un labāks bruņojums ko nodot. Putins nav cīnītājs pret fašismu. Viņš tā pat kā Hitlers ir uzsācis karu ar visu pasauli. Un to nav iespējams vinnēt.
40 2 atbildēt

latviešu valodā NAV vārda "nau", tas tā, starp citu, nau jau svarīgi emotion

37 2 atbildēt

Izskatās, ka vatņiku troļļi arī šajā saitā spieto, paskat uz mīnusiņiem!

21 0 atbildēt

Raksts labs, bet izabo gramatikas kļūdas

15 2 atbildēt
Slava svina gabalam, kas izies caur tavu galvaskausu ja es tavu rašistu purnu jebkad redzēšu.
13 1 atbildēt
Izlabo tās daudzās kļūdas rakstā, tad būs emotion NAV tāda vārda "nau" latviešu valodā.. Un OMG "Latvija" jāraksta ar lielo "L" Tur ir vēl daudzas kļūdas... Izlabo! emotion Tad būs + emotion
12 0 atbildēt
Nr. 1 atruna . " bet Amerika...." kā būtu ja paskatīsimies uz kariem ko ir izraisijisi Krievija. Afganistānā, Čečenijā, Gruzijā un tagad Ukrainā. Starpcitu tici man Krievija ne jau tādēļ iebruka Ukrainā.
7 0 atbildēt
Kas tas? Izklausas pēc rašista.
5 0 atbildēt

sauciet mani par rassti bet personģi man krievi riebjas īpaši putins.

5 0 atbildēt

krievi dzīvo uz naža asmens ,tāpēc arī vēl nenāk eiropā un Latvijā,jo tad šiem būs beigas visa eiropa un asv pret krieviju,asv lien visur kur var,bet pie velna,labāk amerikāņu aizsegā,nekā krievu gūstā..Ja mēs nebūtu eiropā sen vairs nebūtu arī Latvijas. Krievi baidās un ir iemesls.

4 0 atbildēt

Ja domā ka korupcija beidzās ar Janukovicu... Tad saprotu cik naivs esi,tur jāmainās paaudzēm, lai kaut kas mainītos. Pret ko cīnījās ukraiņi? Pret oligarhiem! Tad kāpēc oligarhs sēž pie sprices? 

4 0 atbildēt

Daudz maz piekrītu stāstītajam. BET, neiesaku klausīties cilvēku viedokļos. Tev jābūt izglītotam un pašam jāsecina lietas.

Un neaizmirsti, ka Ukrainā, gluži kā Krievijā, valdība ir korumpēta, savukārt valsts ir izzagta.

4 0 atbildēt

tu vsp izlasiiji rakstu? Tu noteikti esi viens no tiem, kuri ir pakļauti un pierunāti, ka kievija nekur nau vainīga. nekas taads nau noticis. VNK krievija izdomā artunas. Padoma tak ar galvu

6 3 atbildēt
Amerikāņi un Briti uzvarēja karā nevis krievi. Līdz 40. gadam komunisti un nacisti vispār bija draugi. Komunistus vajadzēja iznīcināt tā pat kā nacistus. Ja tas būtu izdarīts tad Latvija un citas valstis netiktu represētas un pakļautas. Krima nekad nepiederēja krieviem, bet gan krimas tatāriem kurus starpcitu staļins represēja. Vēlēšanas? 96 %? NEDIRS. Putins mirs. Agri vai vēlu. Vai tas būtu no atentāta vai no vecuma. Kad tas notiks, tad varbūt ukraiņi piedos. Bet arī nav teikts. Tu nēesi latvietis. Latvietis pārstāv savu valsti un tautu. Tu pārstāvi slepkavas un komunistus, kas mēğinot "cīnīties" pret "fašisitem" paši tādi kļuvuši. PUTINS un visi tie cilvēki ir radijuši kaut ko jauni. Rašistus.
3 0 atbildēt

Nepopulārs viedoklis, bet nu lai! Tātad, jāsaprot, ka kamēr vien Krievija pastāv, tās līdera (Putina vai neputina) viens no galvenajiem uzdevumiem ir Ukrainu paturēt kontrolē tiktāl, ka tās līderi īsteno ilgākā laika posmā prognozējamu politiku un nekādā gadījumā nenonāk Krievijas ģeopolitisko sāncenšu pakļautībā. Uzbrukums tas nav, tiesa kas tiesa, bet NATO uzbrukuma potenciāla palielināšana gan. Krievi šinī ziņā smagi iegrābās 1. un 2. Pasaules karā (kas arī iemesls, kāpēc šie tik nikni Staļingradu (tag. Volgogradu) aizstāvēja). Proti, ja Ukraina nonāk zem NATO, tad viss ko NATO spēkiem būtu jāizdara, lai aplenktu Maskavu un nogrieztu Krieviju no Melnās un Kaspijas jūrām, būtu aiziešana līdz netālajai Kazahstānas robežai (caur šo pašu Volgogradu). Krievijas ārpolitiskais resors, īpaši jau pēc 2. Pasaules kara ir iemācījies plānot savu sāncenšu darbības izejot no viņu kaujas potenciāla, nevis deklarētajiem principiem un princips paliks nemainīgs, pat ja Putins no stūres noies, galvenokārt, Krievijas pašas neatkarības saglabāšanas nolūkā. Kā papildu iemesli močkāties pa Ukrainu kalpo tas, ka caur turieni iet Krievu galvenie gāzes vadi, Ukrainas vēsturiskā loma krievu identitātē un Ukrainas oligarhijas attiecības ar krievu oligarhiem. Līdz ar to krievi, manuprāt, visiem līdzekļiem, likumīgiem vai nelikumīgiem, Ukrainas jautājumā mierā neliksies, kamēr nebūs droši, ka Ukraina uz ļoti ilgiem laikiem ir atteikusies no pretenzijām iestāties ES vai NATO. Mēs par to varam priecāties vai to nosodīt, bet mums ar to ir jārēķinās plānojot savu politiku.

To pateicis, vēršu uzmanību uz to, ka mans nolūks ir izskaidrot, nevis attaisnot krievu rīcību. Arī es mīļuprāt gribētu, lai visur būtu miers un visi būtu laimīgi, bet valsim vajag divus. Tādēļ nesaprotu, kāpēc Rietumi tik ļoti ir izvairījušies kooperēties ar krieviem, piemēram nepiedāvājot viņiem to pašu Austrumu Partnerības līgumu ko ukraiņiem vai kopīgi veidojot to pretraķešu aizsardzības vairogu pret "potenciāli naidīgajiem spēkiem". Imho ar to būtu pilnīgi pieticis, lai visu šo rīvēšanos, kuras rezultātā cieš tikai ukraiņi novērstu pirms rašanās .emotion

3 0 atbildēt
Nē, bet to būtu izdarijuši.
3 0 atbildēt

Krievija varēja sev daudz vairāk sabiedrotos dabūt. Respektētu viņi mazās kaimiņvalstis tām simtu gadu nato un eiropu nevajadzētu. vairums šeit negrib pid*arasus un visādus izlaideņus redzēt, bet nav variantu..

2 0 atbildēt
Nez kaapeec heito tikai nereğistreeti idioti...
4 2 atbildēt
Par gramatiku -
3 1 atbildēt
Tik tāl 4 nevēlamie elementi ielikuši mīnusus.
2 1 atbildēt
« 1  2  3 »