local-stats-pixel fb-conv-api

Kas man riebjas meitenēs?41

342 41

Vakar, nu labi šodien ieliku rakstu Kas man riebjās meiteņu rakstītajos komentāros?

Šodien izdomāju atkal pasūdzēties un uzrakstīt par to, kas man riebjas meitenēs.

Atkal sākšu savu komentāru ''Es arī esmu meitene, bet nedaru neko tādu!''

Vienkārši lasi lejā!

*) Meitene, kura ar sava vecuma draudzenēm ir normālā, bet ar lielākām un ''populārākām'' iztelojās ''cacu''.

Ko? Jā, cacu. Tad, kad tu esi ar viņu, viņa ir normāla, bet kad viņa ir ar lielākām, vai foršākām, viņa tevi vienkārši padara par muļķi. Kā?

1)Atnes man šito, atnes man to!

2)Nemaz ar tevi vairs nerunā.

3)Tu reāli esi tik... Bet tu reāli...

Tas vārds ''reāli''. ''Tu uzvedies kā mazs bērns, tu reāli uzvedies kā mazs bērns!''

Bet tu uzvedies kā caca. Kā reāla caca!

*) Meitene, kura ar tevi nekad nerunā, kad ir ar savām foršākajām draudznēm, bet tad, kad viņai līdzās nav draudzeņu, tev ar viņu ir jārunā.

Iedomājieties. Tava drauga šodien nav skolā. Tu aizej pie citiem draugiem, un viņi ar tevi nerunā, bet kad kāds no viņiem ir skolā, un nav pārējo draugu, tad tev ar viņu redz ir jārunā!

*) Meitenes kuras tēlo, ka ir smieklīgas, bet tā nemaz nav.

Šitas vienkārši ir tiiik, tiiiik bieži! Kā manā iepriekšējā rakstā: Kas man riebjās meiteņu rakstītajos komentāros? Nu viņš ir tavs draugs, tu smiesies par viņa jokiem, bet nevajag izlikties tad, ja tas vienkārši nav smieklīgi! Tā tu sevi padarīsi par idiotu.

''Man mamma teica, ka man ir jaaizet uz pagrabu. Es aizgāju, un tur bija pele! Es apmīzos no bailēm!''

Hahahahahaahahah!!!!! Tik smieklīgi!

''Paga, es vēl nepabeidzu! Es aizgāju, un tur bija vēl zirneklis, un tad es aizskrēju!''

Haahhahahahahahahahahahhaah!!!! Kāpēc jūs nesmejaties? Tik rēcīgi!!!!

*) Meitenes, kuras grib, lai puiši viņām pievērš uzmanību.

Ņamm... Šitas punkts man vienkārši patīk. Ir tik smieklīgi noskatīties, kā meitene puisim saka: ''Jā jā, tu tikai saki, ka man ir skaists darbs. Fui! Es metīšu ārā. Man reāli tā nepatīk!'' Un vienkārši aiziet uz miskasti, un saplēš savu zīmējumu. Tāpat kā puiši saka:''Tak tu esi gudra'' - ''Nē, nē, es esmu tik stulba!'' Parāda uz klases negudrāko cilvēku un saka '''Viņa pat ir gudrāka par mani!'' Ticiet man meitenes, tā jūs puisim neliksiet sevī iemīlēties!

*) Meitenes, kuras taisa stulbus selfijus.

Kas tas par selfiju, kur ''peace'' zīmīte ir pielikta pie mutes. Vai pie sejas priekšā pielikta roka, lai neredz tavu seju. Tad vispār labāk nebūt bildē, vai netaisīt to selfiju. Vai stulbi, tas jau vairs nesaucās ''savilkt'', drīzāk izropļot lūpiņas. Tas tā kā modes kliedziens?

*) Meitenes, kuras bļaustoties pa ielu padara sevi nevis ''kičīgas'', bet ''stulbiņas''.

Ticiet vai nē, bet tā ir patiesība! Viņas dzied, bļaustās, tā viņas apkauno gan sevi, gan blakus esošo cilvēku. Garāmgājēji tik atskatās.

Paldies ka veltīji man šīs 3 min. ceru, ka situācijas ir pazīstamas, un tās nebija grūti iztēloties. Atā! emotion

342 41 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000
Lel dfuq did I just read 12 gadīgas meitenes pārdomas par savām vienaudzēm.
66 0 atbildēt

Atdziesti vai raksti dienasgrāmatu. 

31 0 atbildēt

Ne, nu,protams caciņas un "attention whores" ir kaitinošas ,bet vai tāpēc ir jātaisa tāds raksts?

24 0 atbildēt

Šim rakstam es uzstādiju personīgo rekordu ''ātrāk ieliktais mīnuss''

20 0 atbildēt
Also tā mantkārība, vajag 6 iphone, drēbes tikai un vienīgi no H&M, Lindex, Croptown un citiem ´stilīgiem veikaliem´, pašām viss ir (kas nav ne sūda viņu nopelns) un tad nodirš tos, kuriem tā nav, kuri nevar to atļauties, kuriem ir daudzi brāļi vai māsas, vai vnk vecāki nestrādā labi apmaksātos darbos, vnk tā aprobežotā domāšana, ka nauda viņas padara par labākiem cilvēkiem. NE SŪDA. Ar savu sesto iphone varēsi palielīties savā apkopējas darbā, mazgājot podu lmao. Tā tik turpināt. Tālu tiksiet. Bet protams, katrs ir savādāks, nemetīšu visus vienā maisā.
15 0 atbildēt

Man besī, ka meitenes nodirš citas par stulbām, bet tajā pašā momentā pieļauj kādas no šīm lietām. Es daudz dzīvē esmu redzējusi tādas. Tas laikam, lai džeku uzmanību pievērstu vairāk. it īpaši, ja barā ir vairākumā puiši un kādas 2 meitenes. Vienmēr kāda centīsies otru nolikt, lai viss attention būtu viņas.

14 0 atbildēt

Šīs visas lietas man rūpēja tikai pamatskolas mazākajās klasēs. Vidusskolā reti kad nokaitina kaut kas tāds, vai arī vienkārši kļūstam pieaugušāki un neņemam visādus izlēcējus galvā.

7 0 atbildēt
meitenes ir kuces vienkārši.emotion
7 0 atbildēt
Un kā ir ar tevi pašu? UzvārdsS. DzimumsSieviete Vecums5 Dzīves vietaMājas SkypeAizmirsu, upss Twitter Darba vieta Mācību iestāde InteresesGulēt, ēst, ēst, gulēt Zodiaka zīmeMežāzis Īsumā par seviNav jau nekas liels, bet esmu uzkāpusi EVERESTĀ... Uzrakstījusi grāmatu par savu dzīvi un tā novērtēta ar 5 zvaigznītēm. Rādīta TV. Prezidents lūdzis man manu autogrāfu. Nu kā jau teicu, nekas liels...
7 0 atbildēt

cik tev bija gadi?  emotion 

6 0 atbildēt

Vai nu es esmu par vecu, vai videnē šim visam liku mīksto... Neatceros. Un vispār, ko cepties par tādiem sūd*em? Ir daudz svarīgākas lietas dzīvē, par citu cilvēku izturēšanos u.c. lietām. Aj, paaugsies, apratīsi! emotion

6 0 atbildēt

Vienīgais, kas man nepatīk ir duck face...ka varētu uzšaut pa tām lūpām  emotion 

6 0 atbildēt

Tas pats ir ar puišiem ...  emotion 

6 0 atbildēt

Izlasīju autores profilā informāciju "par sevi", ieliku mīnusu rakstam.  emotion Nav pat daudz, ko komentēt. Pirms aprunā citus, paskaties uz sevi emotion

5 0 atbildēt

patiesība jau ir emotion vēl varētu minēt tās, kuras aiz muguras noliek līdz pēdējam, bet kad satiek ir tāaaatadas draudzenes ka bail emotion un vēl daudz daudz ko tādu.

bet manuprāt katrai meitenei kaut minimāla daļa no šajā rakstā uzskaitītā piemīt

4 0 atbildēt

Es ar tevi vienās domās! emotion 

3 0 atbildēt
Kāpēc "reāli" un "caca" ir tik ļoti jāizceļ
3 0 atbildēt

... un šis raksts pieder personai ar lietotājvārdu "OnLy NeOn".  emotion 

2 0 atbildēt

Tai meitenei, kas bildītē, tas būtu piedodams emotion

2 0 atbildēt
Tev ir draudzenes? emotion un tadas lietas ir noverojamas ne tikai meitenem. 1. REALI reali reali -nokaitinaju? 2. Nepatik, neruna. Nav ko raudat sturi par to. 3. Gruti pateikt ka nebija smiekligi? 4.tas butu divaini ja meitenes negribetu pieverst puisu uzmanibu. 5. Tagad tik to atklaji? 6.Vot kaut kur domas mums sakrit.
2 0 atbildēt